Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αυτο κανω, το ψαχνω. Η δικαιοσυνη θελει να δικασει πεθαμενο ανθρωπο, η ασφαλιστικη θελει να κανω την δουλεια της και ο τυπος με το θολο ατυχημα θελει αποζημιωση, την οποια δεν μπορει να την παρει απο εμενα.
ο τυπος στο αλλο ρευμα με αντιθετη κατευθηνση και η μαμα μου που εκανε ελιγμο δεξια. δεν βγαζει νοημα καθως και το οτι δεν εκοψε ταχυτητα οπως θα επρεπε να κανει. Αυτο σε ενα αυτοκινητο που η βελονα ειχε στοπ στα 40 χ.α.ω.

Η δικαιοσυνη θελει να δικασει πεθαμενο ανθρωπο, η ασφαλιστικη θελει να κανω την δουλεια της και ο τυπος με το θολο ατυχημα θελει αποζημιωση, την οποια δεν μπορει να την παρει απο εμενα.

Αν απομονώσει κανείς αυτή τη φράση, τότε καταλαβαίνει ότι σίγουρα κάτι βρωμάει...

Προτείνω να επιστρατεύσεις τα κουνελίσια σου κόλπα, μήπως και αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι.

Αλήθεια, τη φουρνάρισα τη ρώτησες για το περιστατικό ή δεν γνώριζε την μαμά σου;

Αυτο το spoiler ηταν γροθια στο στομαχι. μου βγηκε πολυ γελιο. Δεν την γνωριζε και δεν εχω ευκαιρια να χωθω.
ακομα γελαω

Το Harrods είναι πολυτελές πολυκατάστημα που βρίσκεται στην οδό Μπρόμπτον στο Νάιτσμπριτζ του Λονδίνου. Είναι ιδιοκτησία του κράτους του Κατάρ. Το σύνθημα του Harrods είναι η λατινική φράση Omnia Omnibus Ubique, που σημαίνει «όλα τα πράγματα για όλους τους ανθρώπους, παντού»

για όλους τους πλούσιους ανθρώπους παντού ήθελε να πει, μπερδεύτηκαν

Όποιος δεν είναι πλούσιος μπορεί να θεωρηθεί, αλήθεια, άνθρωπος?

Έχουμε ένα κλασικό κτήριο σε premium περιοχή της Αθήνας να κάθεται ανεκμετάλλευτο εδώ και αιώνες, βορά στους βαριεστημένους περιπάτους των αργόσχολων. Αλλά τώρα που εξασφαλίστηκε η πρόσβαση των ΑΜΕΑ, άνετα θα μπορούσε να γίνει παράρτημα του Harrods. Αλλά πού να κινηθούν οι υπεύθυνοι στο κοιμισμένο Ελλαδιστάν...

Έχουμε ένα κλασικό κτήριο σε premium περιοχή της Αθήνας να κάθεται ανεκμετάλλευτο εδώ και αιώνες,
Πολλά έχουμε αλλά αν δεν εξηγείται καθαρά ποιο φοβάμαι ότι εννοείται ο Παρθενώνας.

στηριζω γκου.
ετοιμο ειναι. με τη θέα του, με το ασανσερ του, με το τσιμεντακι του που το στρωσανε προσφατα. δε λειπει κατι.
οκ, εχει κατι κολωνες και κατι κουλες κοπελες-αγαλματα κει χαμω, αλλά αμα εμποδιζουνε την Αναπτυξη, τα κανουμε ισωμα.

Νοικιάζεις τις Καρυάτιδες στα Χόντος Σέντερ και τα Άττικα, και κάθε μήνα τις βάφουν και τις ντύνουν με διαφορετικά προϊόντα. Έτσι εκμηδενίζεται το δημόσιο χρέος.

γτπ γενικά με τα κούριερ, αν και φαίνεται το πρόβλημα είναι στο λεκανοπέδιο και οι αποστολές από Αθήνα προς υπόλοιπη Ελλάδα πάνε σχεδόν κανονικά (η you.gr μου έστειλε τα πράγματα Δευτέρα και Τετάρτη τα είχα πχ).

γτπ γενικά με τα κούριερ, αν και φαίνεται το πρόβλημα είναι στο λεκανοπέδιο και οι αποστολές από Αθήνα προς υπόλοιπη Ελλάδα πάνε σχεδόν κανονικά (η you.gr μου έστειλε τα πράγματα Δευτέρα και Τετάρτη τα είχα πχ).
Ερχονται αγιες ημερες, να μεινει ο κοσμος χωρις ντρογκια; Ν. Αφρικη και οχι μονο, τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα. Ενας φιλος περιμενε απο εκει φακελο με την μεθοδο εξπρες, VIP, σημαντικο, A class. το πηρε μετα απο 20+ μερες.

Ερχονται αγιες ημερες, να μεινει ο κοσμος χωρις ντρογκια; Ν. Αφρικη και οχι μονο, τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα. Ενας φιλος περιμενε απο εκει φακελο με την μεθοδο εξπρες, VIP, σημαντικο, A class. το πηρε μετα απο 20+ μερες.
από ότι μαθαίνω το έχουμε πιάσει το επίπεδο, φίλος με eshop που πάει καλά σαν μαγαζί, το έβαλε σε αναστολή γιατί η κατάσταση με τα κούριερ είναι πάει/δεν πάει και φυσικά ο κάθε βλαμμένος κατηγορεί το μαγαζί που δουλεύει με το Χ κούριερ. Λες και μπορεί το μαγαζί να ξέρει ποιο κούριερ δεν είναι για κλοτσιές εκεί που μένει ο κάθε ένας πελάτης.

Με πήραν, ξύπνησαν, από την βονταφον να μου πούνε ότι λήγει το φοιτητικό μου πρόγραμμα. Μου πέταξε εκεί κάτι νούμερα η κοπελίτσα για νέα προγράμματα αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.
Μπαίνω μετά στα σάιτ των τριών εταιρειών που έχουμε να δω τι προγράμματα υπάρχουν και σοκαρίστηκα..
Καλά σοβαρά υπάρχει κόσμος που πληρώνει αυτά τα ποσά;
35€ για μισό γιγα και κατι ψωρολεπτα ομιλίας;

Ρε πάμε καλά;;;

Με πήραν, ξύπνησαν, από την βονταφον να μου πούνε ότι λήγει το φοιτητικό μου πρόγραμμα. Μου πέταξε εκεί κάτι νούμερα η κοπελίτσα για νέα προγράμματα αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.
Μπαίνω μετά στα σάιτ των τριών εταιρειών που έχουμε να δω τι προγράμματα υπάρχουν και σοκαρίστηκα..
Καλά σοβαρά υπάρχει κόσμος που πληρώνει αυτά τα ποσά;
35€ για μισό γιγα και κατι ψωρολεπτα ομιλίας;

Ρε πάμε καλά;;;

Τα έχουν ξεσκίσει, παλιά είχα CU και την έβγαζα με 15€ το δίμηνο, τώρα ανέβασαν όλα τα πακέτα σε λεφτά και έκοψαν τι σου δίνουν και συμφέρει καλύτερα να δίνω καρτοπρόγραμμα 15€ το μήνα

Frog (Cosmote) , Q (Wind) , Vodafone International εχει δοκιμασει κανεις;

Back