asparagus_12
Hobgoblin Captain
Τέσσερα χρόνια χωρίς τον δάσκαλο, σήμερα. Λείπεις Alucard.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτο δεν ειναι και ο ορισμος της συνεργασιας; εκτος και αν το μπερδευεις με τον συνεταιρισμο.Το ότι το αφεντικό σου ακούει την άποψή σου, επειδή καταλαβαίνει ότι τον συμφέρει, δεν τον κάνει συνεργάτη, τον κάνει ένα αφεντικό που ακούει τους υπαλλήλους του.
Εγω διαμαρτυρομαι διοτι με καθυβριζετε και με αποκαλειτε Goblin ενω ειμαι Elf. Πειτε με hotdog καλλιτερα.
Και ΟΚ μπορει ο Admiral να με εκανε approval, αλλα εχουμε κοινες καταβολες Ναυαρχος αυτος εναποστρατεια Ναπτης εγω. Καταλαβαινετε, αν δεν παινεσεις το σπιτι σου
Δεν εχω πιάσει το θέμα από την αρχή, οπότε το πιθανότερο είναι να ειμαι τελειως εκτος θεματος, αλλα just in case and in plain terms:Έψαχνα κάποιον να μου εξηγήσει τη διαφορά goblin και kobold, έχουμε άποψη;
Πλακα κανεις. Πως γινεται να χωρεσει ενα Orc μεσα σε ενα Hobit. Στην αντιθετη περιπτωση το hobit θα πλεει στο κενο, οποτε χωρις τριβη, γιοκ παραγωγη θερμοτητος, θεμελειοδης, κανων ΘερμοδυναμικηςGoblin=Το μπάσταρδο παιδί orc με hobit
Πλακα κανεις. Πως γινεται να χωρεσει ενα Orc μεσα σε ενα Hobit.