Πάντως εμένα αυτό το ξέραμε και τον μαγκώσαμε τώρα που έχουμε και το νομοσχέδιο φωτιά, με βάση τα όσα έχω δει τόσα χρόνια δεν μου φαντάζει διόλου τυχαίο
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!έχει μια βάση η σκέψη, όπου και να μπεις όλα τα site ξέχασαν και τον κορονοϊό, ξέχασαν και τον ταγίπ, ξέχασαν και το νομοσχέδιο... από επάνω μέχρι κάτω πιλότος και καρολάιν, 10-10 τα άρθρα και όλοι που μου έγιναν ξαφνικά αστυνομικοί ντετέκτιβ και το ήξεραν από την αρχή και τον είχαν καταλάβει και και και...Πάντως εμένα αυτό το ξέραμε και τον μαγκώσαμε τώρα που έχουμε και το νομοσχέδιο φωτιά, με βάση τα όσα έχω δει τόσα χρόνια δεν μου φαντάζει διόλου τυχαίο
Μην ξεχνας την μπαλιτσα, σημαντικο.έχει μια βάση η σκέψη, όπου και να μπεις όλα τα site ξέχασαν και τον κορονοϊό, ξέχασαν και τον ταγίπ, ξέχασαν και το νομοσχέδιο... από επάνω μέχρι κάτω πιλότος και καρολάιν, 10-10 τα άρθρα και όλοι που μου έγιναν ξαφνικά αστυνομικοί ντετέκτιβ και το ήξεραν από την αρχή και τον είχαν καταλάβει και και και...
Αφού lelo's family (means) = guaranteeΜην ξεχνας την μπαλιτσα, σημαντικο.
Στο θεμα πιλοτος-δολοφονος. Μια ξαδερφη μου ηταν σιγουρη απο την μερα #1 με point. Δεν γινεται να μην της το αναγνωρισω.