Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πάντως εμένα αυτό το ξέραμε και τον μαγκώσαμε τώρα που έχουμε και το νομοσχέδιο φωτιά, με βάση τα όσα έχω δει τόσα χρόνια δεν μου φαντάζει διόλου τυχαίο

Πάντως εμένα αυτό το ξέραμε και τον μαγκώσαμε τώρα που έχουμε και το νομοσχέδιο φωτιά, με βάση τα όσα έχω δει τόσα χρόνια δεν μου φαντάζει διόλου τυχαίο
έχει μια βάση η σκέψη, όπου και να μπεις όλα τα site ξέχασαν και τον κορονοϊό, ξέχασαν και τον ταγίπ, ξέχασαν και το νομοσχέδιο... από επάνω μέχρι κάτω πιλότος και καρολάιν, 10-10 τα άρθρα και όλοι που μου έγιναν ξαφνικά αστυνομικοί ντετέκτιβ και το ήξεραν από την αρχή και τον είχαν καταλάβει και και και...

έχει μια βάση η σκέψη, όπου και να μπεις όλα τα site ξέχασαν και τον κορονοϊό, ξέχασαν και τον ταγίπ, ξέχασαν και το νομοσχέδιο... από επάνω μέχρι κάτω πιλότος και καρολάιν, 10-10 τα άρθρα και όλοι που μου έγιναν ξαφνικά αστυνομικοί ντετέκτιβ και το ήξεραν από την αρχή και τον είχαν καταλάβει και και και...
Μην ξεχνας την μπαλιτσα, σημαντικο.
Στο θεμα πιλοτος-δολοφονος. Μια ξαδερφη μου ηταν σιγουρη απο την μερα #1 με point. Δεν γινεται να μην της το αναγνωρισω.

Μην ξεχνας την μπαλιτσα, σημαντικο.
Στο θεμα πιλοτος-δολοφονος. Μια ξαδερφη μου ηταν σιγουρη απο την μερα #1 με point. Δεν γινεται να μην της το αναγνωρισω.
Αφού lelo's family (means) = guarantee :cool:.

Γεμισαμε με λουλιδες που γκρινιαζουν στα σοσιαλ μιντια, χωρις λογο, επειδη δεν εζησαν μερες ευτηχιας και φωτισμενες απο τον ηλιο, του ΠΑΣΟΚ.

ξανα και ξανα ο βίδεος του αυγολέμονου μεχρι να καταλαβετε ολοι οτι δε θα ξαναβγουν Αρχόντοι σαν τον ΑνΤρεα και την πασοκαρα μεχρι το βρωμικο 89...

Οι Priest ειναι ατιμο class.
Αυτα βλεπω και θα πιστεψω το σεναριο συνωμοσιας, για το εμβολιο που τρελαινει τους ανθρωπους.
παπας με ναρκωτικα και βιτριολι, ουτε ο ροντριγκεζ.

Ο παπάς που έκανε το Acid Spray φέρεται να, αχέμ, έχει ξαναπασχολήσει τις αρχές.

bear-attacks.jpg

Βέβαια, ας κανονικοποιήσουμε τις επιθέσεις των αρκούδων στην καθημερινότητά μας, είμαι σίγουρος πως τίποτε δεν θα πάει στραβά με αυτό, δεν πρόκειται να πάρουν θάρρος ή κάτι τέτοιο :mad:

O Σφετεριστής δείχνει την αναξιότητά του για την Αγία Έδρα σε κάθε ευκαιρία τέκνα. Μην άγχεσθε, πορευόμεθα βάσει σχεδίου.

η φρίκη η ίδια... σκέφτομαι τους ανθρώπους που θα ήταν στο κομμάτι που έπεσε μετά αφού έκανε μπρος και πίσω να βλέπουν να τους έρχεται ο ίδιος τους ο θάνατος... μλκ έχω φρικάρει.

Back