Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μια χαρά το βρίσκω, είναι και convertible. Στη Γερμανία ένα τέτοιο σπίτι κοστίζει 100Κ+
Βλέπω και εδώ τις τιμές πώλησης ακινήτων και λέω εντάξει, ίσως δεν είμαστε οι πιο μαλακες στον κόσμο.
100K+ με οικοπεδο;

Νοιωθω οτι πρεπει να κανω τον δικηγορο του ακατανομαστου, μπας και μου δωσει καλη φωτια για να καλοψηθω.
Ο Chronomancy ειπε δυο αληθειες. Θεωρω οτι το air bnb εχει κανει την μεγαλυτερη ζημια. Η περιπτωση μου εχει πολλες πτυχες αλλα θα μεινω στο ζουμι για να μην γραφω για δυο μερες, οχι οτι με ταλαιπωρει, και ξεφυγω απο το θεμα.

Παιζει ενα σπιτι το οποιο απο τοτε που πεθανε η μαμα μου ειναι αδειο. ΔΕΝ ειναι στην λιστα to do για ενοικιαση επειδη
α. Ολα εκει μεσα ειναι μανουλα
β. φιλος που την ειδε οικονομικος συμβουλος, με ορμηνεψε οτι αν πεταξω την παλιατζουρα πχ ενα συνθετο και βαλω σε μια αποθηκη τα επιπλα θα το νοικιασω ευκολα. No way.

Μολις πεθανε η μαμα μου, καποια εμαθε οτι το σπιτι ειναι αδειο και προσεγγισε τον αδερφο μου για ενοικιαση. 280€ του ειπε και ο αδερφος μου κολησε επειδη η γυναικα ηρθε ουρανοκατεβατη. Μετεφρασε την σιωπη του αδερφου ως "δινεις λιγα".
Του ειπε οτι τοσο τα νοικιαζουν τα σπιτια στην περιοχη. Εφαγε ακυρο. Με προσεγγισαν και εμενα δυο ατομα, ουρανοκατεβατα και προτειναν 300€ επειδη τοσο ειναι τα ενοικια στην περιοχη.
Για εμενα, αυτα τα ατομα ειναι λαμογια. Ακομα και στην περιπτωση που υπηρχε σχεδιο για ενοικιαση, δεν θα το εδινα για 300€ και εξηγω.

Δεν υπαρχει μεγαλη απλα επειδη ειναι διαμερισμα. Δεν θυμαμαι ποσα τετραγωνικα ειναι αλλα εχει
δυο υπνοδωματια τα οποια ειναι ανετα με μεγαλες ντουλαπες κτλ.
δυο τουαλετες που εχουν καλοριφερ..
Μεγαλο σαλονι που χωραει ανετα δυο καναπεδες και πολυθρονα, μαζι με το αρχαιο συνθετο. Υπαρχει και χωρος για εξτρα καρεκλες. Κουζινα οπου μπορουν να καθισουν 4 ατομα χωρις να ακουμπανε οι αγκωνες τους.
Ολα τα δωματια εχουν air con (και η κουζινα). Οχι απο αυτα που κρεμονται στον τοιχο σαν αυτοκολητα, μιλαμε για πολλα μποφορια
air.jpg

Παρκινγκ στο υπογειο του κτιριου και παιζει και γκαραζοπορτα με χειριστηριο.
Στο υπογειο υπαρχει και αποθηκη για το καθε διαμερισμα η οποια ειναι αρκετα μεγαλη για να μεινει ενας ανθρωπος με κρεβατι, ψυγειο, τηλεοραση, τραπεζι.
Η κουζινα λειτουργει με αεριο. Τον τελευταιο μηνα παω εκει για να μαγειρεψω επειδη air con στην κουζινα. Ο λογαριασμος μου ηρθε 9.5€.
Τα 2.5€ ηταν απο τον προηγουμενο λογαριασμο τον οποιο βαρεθηκα να πληρωσω.

Απο την πλευρα του σαλονιου και του ενος υπνοδωματιου, παιζει μπαλκονι που μπορει να φιλοξενησει το επομενο EURO. Μιλαμε για χωρο οπου η μαμα μου εχει τοποθετησει δυο τραπεζια με αλλες 4 καρεκλες.
Το μισο μπαλκονι. πισω μου υπαρχει αλλος τοσος χωρος με αλλο ενα τραπεζακι με 4 καρεκλες.
bal.jpg

Απο την πλευρα της κουζινας παιζει μπαλκονι το οποιο μπορει να φιλοξενησει τετραμελη παρεα με μεγαλη ανεση. Το δευτερο δωματιο εχει δυο μπαλκονοπορτες (δυτικη και νοτιοδυτικη) τα οποια οδηγουν σε μπαλκονια που τα συνανταμε στην κυψελη. μια καρεκλα και το μαρμαρο για τραπεζακι.
Μπροστα και πισω απο το κτιριο παιζει κηπος με διαφορα φυτα και δεντρα. Η περιοχη ειναι πολυ ησυχη και εαν κλεισω τις μπαλκονοπορτες νομιζω οτι κουφαθηκα. Εαν ανοιξω την πορτα της κουζινας και της μπαλκονοπορτας στο σαλονι. παιζει ενα ρευμα το οποιο δροσιζει ολο το σπιτι και καθιστα το air con αχρηστο. Καπναω στο σαλονι και δεν μυριζει τσιγαριλα γιατι ολος ο καπνος τρεχει προς τα εξω.
Το κτιριο εχει 6 διαμερισματα τα οποια δεν εχουν διπλανα μπαλκονια.

Στην τιμη προσθετει και τι προσφερει περιοχη. Αυτο δεν το αφηνουμε να χαθει.
Σε περιπτωση που με πιασει σοβαρος πονος στην καρδια και δω τον χαρο να ερχεται προς το μερος μου, προλαβαινω να παω στην κλινικη που ειναι διπλα.
στα 70 μετρα παιζει φαρμακειο.
Στα 500 μετρα παιζει σουπερ μαρκετ ολυμπιακων διαστασεων με παρκινγκ που διαθετει και τεντες για τα αυτοκινητα.
Διπλα στο σουπερ μαρκετ ειναι το ΙΚΑ.
Σε 5 λεπτα βγαινεις στην εθνικη και η κινηση εως εκει ειναι ανυπαρκτη.
Υπαρχουν πεζοδρομια για να κανεις τον περιπατο σου καθως και μερη για να αθληθεις. πολλα πλεον ειναι διαλυμενα αλλα ενα τρεξιμο το κανεις, ευκολα και μεσα στην πρασιναδα, χωρις να σε πνιξουν οι εξατμισεις.
Σε 5 λεπτα αποσταση με το αυτοκινητο πινεις καφε σε καφετεριες που ειναι καλυμενες απο ελατα.
Παρκαρισμα, εκτος απο το υπογειο παρκινγκ. Σχεδον ολοι, παρκαρουν στον δρομο επειδη "βαριεμαι". Μια μερα που ειχε γενεθλια ενα κοριτσακι στην απεναντι πολυκατοικια, μαζευτηκαν πολλα αυτοκινητα και επρεπε να παρκαρω 50 μετρα απο την εισοδο της πολυκατοικιας. Αυτη ηταν η μεγαλυτερη ταλαιπωρια που εχω φαει για παρκαρισμα εκει.
Στον πισω δρομο παιζει σταση λεωφορειου.

Σε ενα σπιτι οπου μπορει να μεινει ανετα μια τετραμελης οικογενεια και σε ενα μερος οπου η ποιοτητα ζωης ειναι αριστη, τα 280€ απο που βγαινουν; ξερα απο τα τετραγωνικα; Ενας φιλος μου ειπε οτι κανονικα τα ενοικια στην περιοχη παιζουν στο 500αρι αλλα και παλι, πως θα γινει να βγαλεις αυτη την ανεση απο την ζωη σου; Αυτο ειναι ενα σπιτι που θα μεινει χωρις ενοικιο και ο Nitro θα λεει, ο παπαρας δεν το νοικιαζει και ας πειναει.

ΕΣΕΙΣ, ενα τετοιο σπιτι, ποσο θα το βγαζατε στην γυρα για ενοικιο; θα το δινατε για 300€;
Δεν θα προτιμουσατε να το κρατησετε για την δικια σας ζωη; Φιλτατοι, τα σπιτια ειναι μεγαλη επενδυση.
Έφτασα μέχρι το 2ο σποιλερ και θαρρώ πιάνει 400-500αρι εύκολα ,μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά έχει πολλά καλά το συγκεκριμένο.
Edit :Μάλλον λίγα είπα.

Έφτασα μέχρι το 2ο σποιλερ και θαρρώ πιάνει 400-500αρι εύκολα ,μπορεί να ακούγομαι υπερβολικός αλλά έχει πολλά καλά το συγκεκριμένο.
Edit :Μάλλον λίγα είπα.
Τόσα θέλουν για τα περισσότερα τριάρια πλέον, αν είναι και νεόκτιστο μπορεί να πάει και 600άρι ανάλογα την περιοχή. 400-500 θα το έδινες σε πολύ φίλο σου με βαριά καρδιά. Με αυτά που λέει κούνελος το σπίτι πρέπει να είναι κάπου στα 150τμ και τα μπαλκόνια όσο το σπίτι μου τώρα :p

μονο εγω καταλαβα οτι ο λέλο αργα αργα μας ξεδιπλωνει το ε9 του?
αχ ρε λελο, την εχω παντρεψει την αδρεφη μου, αλλιως θα δινα την ευχη μου χοουλχαρτεντλυ.

παντως εδω που τα λεμε, δεν την συμπαθω και τοσο. να ειπωθει αυτο για να χω καθαρη συνειδηση.

100K+ με οικοπεδο;
Βσκ, μαλακίες γράφω. Μπες δες εδώ. Είναι για την πόλη Heilbronn, 40 Κm μακριά από Στουτγκάρδη.

Για Στουτγκάρδη μην κάνεις καν τον κόπο....

Βσκ, μαλακίες γράφω. Μπες δες εδώ. Είναι για την πόλη Heilbronn, 40 Κm μακριά από Στουτγκάρδη.

Για Στουτγκάρδη μην κάνεις καν τον κόπο....
ναι ρε για κοντέινερ λέω εγώ, όχι για κανονικά σπίτια :p

Σημερα ηρθε γραμμα απο τον landlord για να μου αυξησει το νοικι. Δεν κουβεντιαζατε τιποτα αλλο κατσικοποδαροι;

Τι landlord τι drug lord...

Καπου σε εχασα. Σοβαρα τα εθεσα τα ερωτημα στο προηγουμενο post :)
Θα απαντήσω σοβαρά.
Δεν έχω ιδέα τι μόνωση παίζει. Από πάνω παιζει διαμέρισμα και όχι ταράτσα.
Κεντρική θέρμανση είναι τα Aircon αλλά κοίτα τι παιζει.
Καλοκαίρι, είπα ήδη τι παίζει και θα προσθέσω. Πριν λίγες μέρες, με τα 40αρια. Έκλεισα μπαλκονόπορτες για το σκοτάδι και το ΖΕΝ της ησυχίας. Άραξα στον καναπέ και έβαλα μουσική ΖΕΝ. Ιδρωσα λίγο στην πλάτη επειδή δεν άνοιξα Aircon. Αυτό το μεσημέρι και μιλάω σοβαρά. Πολλά δέντρα φιλτατε.
Τον χειμώνα, σε 10 λεπτα το σπίτι βράζει και η θερμοκρασία μένει σταθερή και μπορείς να κλείσεις την θέρμανση. Ζεστό νερό από το φυσικό αέριο.
Όταν στην περιοχή είχε ανάψει πράσινο για VDSL, εμένα με έπαιρναν τηλέφωνο στο άλλο σπίτι για Dialup προσφορές.
Κινητή τηλεφωνία. Μονο με wind, στο μπαλκόνι έχω 4G. Όταν μπαίνω στο σπίτι δεν πιάνει τίποτα, πρέπει να πάω δίπλα σε παράθυρο.δεν ξέρω γιατί έβαλαν μολύβδο στους τοίχους.
Για το ίντερνετ σε φάση ποιότητας. Όσο έλειπα στο εξωτερικό, η μαμά μου έκανε μεταφορά της γραμμής για το σπίτι που μιλάμε. Ήρθα Ελλάδα και την ρώτησα εάν άλλαξε το συμβόλαιο. Σοβαρά. Ήταν λες και από 20αρα ADSL πήγα στο 50 VDSL.το κουτάκι ειναι σε απόσταση αναπνοής. Το μέτρησα με το router. Τώρα δεν θυμάμαι αλλά νομίζω ότι το κουτάκι του ΟΤΕ παίζει στα 100-200 μέτρα απόσταση και οι ηλικιωμένοι είναι πλειοψηφία στην περιοχή. Γι'αυτό και η ησυχία. Βγήκα στο μπαλκόνι μπας και σελεμισω κανένα WiFi και δεν πιάνω κανένα. Η σύνδεση επέστρεψε στο σπίτι που μένω.

μονο εγω καταλαβα οτι ο λέλο αργα αργα μας ξεδιπλωνει το ε9 του?
αχ ρε λελο, την εχω παντρεψει την αδρεφη μου, αλλιως θα δινα την ευχη μου χοουλχαρτεντλυ.

παντως εδω που τα λεμε, δεν την συμπαθω και τοσο. να ειπωθει αυτο για να χω καθαρη συνειδηση.
Δεν βγάζω Ε9 φιλτατε. Θεώρησα σωστό να πω πολλά πράγματα γιατί είδα έναν ανώφελο αναρχοκομμουνισμο. Θα συμφωνήσω ότι κυκλοφορούν πολλοί οι οποίοι ζητάνε ενοίκιο Μυκόνου για υποβαθμισμένη περιοχή και για κτίριο στο οποίο δεν θα έβαζα ούτε σκύλο να μείνει. Ειμαι παντρεμένος φιλτατε και την γυναίκα μου δεν θέλω να την αφήσω. Θα μας χωρίσει ο θάνατος, όταν με πνίξει στον ύπνο μου.

με στεναχωρεις λελοκουνέλο που απαντας με τοσο σοβαρωριμο υφος. εχεις αναφερθει στην γαμοκατασταση σου και γνωριζω.
ειπα λοιπον κι εγω την παπάρα μου χειρομαλάζοντας το πληκτρολογιο του υπολογιστου προφανως αστειευομενος.

ελπιζω να μην δημιουργησει αυτο το κακογουστο χωρατο μου, λεκέ στην ομορφη διαδικτυακη μας σχεση.

Ο αιφνίδιος θάνατος στον ύπνο ή από JuJu στον καφέ είναι σοβαρά πράγματα. Το μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο είναι ένα. Μην πιστεύετε τις ιντερνετικές φυλλάδες περί 5+1 μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο. Να ξέρεις ότι δεν θα βαρεθεις. Μόνο αυτό.Παιζει πρώην φίλος ο οποίος έχει το φόβο μήπως βαρεθεί και έτσι, κουλούρα δεν βάζει. Η ζωή είναι περιπέτεια αλλά την ζούμε σαν να κρατάμε χαρτάκι προτεραιότητας στην τράπεζα. Έτσι και ο πρώην φίλος. Μια μέρα θα ανακαλύψει ότι είναι μαγκούφης ή θα παντρευτεί από απελπισία. Η απελπισία είναι ξαδερφάκι της αυτοκτονίας.

Η ζωή είναι περιπέτεια αλλά την ζούμε σαν να κρατάμε χαρτάκι προτεραιότητας στην τράπεζα.

RESPECT!!!
(Ένα ρημάδι ιμότικο για το ρισπέκτ ρε παιδιά... τόση έλλειψη ρισπέκτ σε αυτό το φόρουμ πια;...:Ρ)

για να κοιταξω, ειμαστε στο καταλληλο θρεντ?
ειμαστε. οκ.

λοιπον λελο, δεν ειναι μονο ο φοβος της βαρεμαρας.
για πολυ κοσμο (ναι, κρατω καθρεπτη) ειναι μια αχρειαστη διαδικασια, που η ελλειψη της διευκολυνει μελλοντικες γραφειοκρατικες, χρονοβορες και ψυχοφθορες ΠΙΘΑΝΕΣ εξελιξεις.
αν προκυψει αναγκη επισημοποιησης λογω νομοτελειων της ζωης, εδω ειμαστε.
στο χειρομαλαχτικο συμπαν τουλαχιστον, αυτη ειναι η σωστη σειρα δρασης.

Τόσα θέλουν για τα περισσότερα τριάρια πλέον, αν είναι και νεόκτιστο μπορεί να πάει και 600άρι ανάλογα την περιοχή. 400-500 θα το έδινες σε πολύ φίλο σου με βαριά καρδιά. Με αυτά που λέει κούνελος το σπίτι πρέπει να είναι κάπου στα 150τμ και τα μπαλκόνια όσο το σπίτι μου τώρα :p
Αναθεώρησα με το edit και λογικά η τιμή θα πλησιάζει το χιλιάρικο.

Τεσπα. Οι τιμές πως σου φαίνονται;
δεν ξέρω πόσα λεφτά βγάζουν οι Γερμανοί, σίγουρα περισσότερα από εμάς εδώ κάτω, με ένα γρήγορο ψάξιμο βλέπω ότι ο μέσος μισθός ανά θέση είναι σχεδόν ο διπλάσιος, για εδώ λέει 1500 αλλά κάτι μου λέει αυτό είναι μικτά, τεσπά βλέπω ότι οι τιμές ακινήτων είναι διπλάσιες μέχρι τετραπλάσιες από εδώ κάτω αν και να πω την αλήθεια φαίνονται και καλύτερα σπίτια στις περισσότερες περιπτώσεις.

Βέβαια δεν μπορώ να κρίνω με ένα ξεπέταγμα που έκανα και ούτε ξέρω περί τίνος πρόκειται η περιοχή που μου λες.
Συγκρίνω με την περιοχή της Αιγιαλείας που είναι 2 ώρες δρόμος από την Αθήνα και 20 λεπτά από την Πάτρα.

για να κοιταξω, ειμαστε στο καταλληλο θρεντ?
ειμαστε. οκ.

λοιπον λελο, δεν ειναι μονο ο φοβος της βαρεμαρας.
για πολυ κοσμο (ναι, κρατω καθρεπτη) ειναι μια αχρειαστη διαδικασια, που η ελλειψη της διευκολυνει μελλοντικες γραφειοκρατικες, χρονοβορες και ψυχοφθορες ΠΙΘΑΝΕΣ εξελιξεις.
αν προκυψει αναγκη επισημοποιησης λογω νομοτελειων της ζωης, εδω ειμαστε.
στο χειρομαλαχτικο συμπαν τουλαχιστον, αυτη ειναι η σωστη σειρα δρασης.

Θελεις να παιζεις εκ του ασφαλους και δεν ειναι δουλεια μου να το κρινω, ακομα και αν με αναγκαζαν να κανω κατι τετοιο.
Η κοινωνια θελει να ειναι σιγουρη οτι ο σκοπος σου να μεινεις με καποιο ατομο ειναι σιγουρος, solid και οχι η τρελα της στιγμης.
Ο λογος που υπαρχει μια μικρη γραφειοκρατια για τον γαμο ειναι για να δεις εαν ειναι κατι που σε κανει να βαριεσαι. Αν σου φαινεται βουνο τοτε δεν εισαι ετοιμος. Για το διαζυγιο ισχυει το ιδιο γιατι ολοι θα χωριζαν με τον δευτεροτριτο καυγα.
Ακομα και το γαμηλιο γλεντι, με τους τυχον βλαχους απο το σοι της γυναικας, που τρωνε προβατινα, πινουν ουισκιο και βαζουν φωτια σε τσαρουχια, ειναι μερος της της κατανοησης για το ποσο πολυ θελεις αυτον τον γαμο.

Το προβλημα ειναι οτι κυκλοφορει πολυ ψυχολογικο προβλημα, αποτελεσμα πολλων conflict μεταξυ του τροπο που μεγαλωνουν οι γονεις τα παιδια τους, που εχει ριζες μεσαιωνικες και της αληθινης κοινωνιας. Τα παιδια μεγαλωνουν με προφορικες ηθικες αξιες αλλα στην πραξη λαμβανουν το αντιθετο και ετσι δεν μαθαινουν πως να ζησουν και πως να φερθουν. Οτι νομιζουν κανουν. Εδω κολαει ελλειψη παιδειας.

Εχουμε αυτους που παντρευονται νωρις.
Συνηθως ειναι ηλεκτρολογοι αυτοκινητων που καποια στιγμη θα ανοιξουν δικο τους μαγαζι, βοηθοι υδραυλικων που μαθαινουν την δουλεια για να κανουν το ιδιο. Καποιες φορες δεν εχουν σταθερη εργασια και επιθυμουν κατι σταθερο στην ζωη τους.Συνηθως κυκλοφορουν με μικρο αυτοκινητο με ζαντολαστιχο και ηχοσυστημα. Γνωρισαν την γυναικα τους σε καποιο συνοικιακο σκυλαδικο ή ειναι φιλη φιλων.
Η γυναικα τους, συνηθως δουλευει σε κομμωτηριο, ειναι γκαρσονα σε καφετερια ή υπαλληλος σε σουπερμαρκετ. Συνηθως εχουν μετριο δεικτη νοημοσυνης και θελουν να κανουν αυτο που τους εμαθαν απο πολυ απο νωρις, να βρουν γρηγορα ενα καλο παιδι, γαμο και παιδια.
Στα νεαρα χρονια η καψουρα ειναι πολυ δυνατη και εννοειται οτι παντρευονται νωρις, χωρις να εχουν ζησει.
Συνηθως πριν την συζητηση για γαμο εχει παιξει ενας μεγαλος καυγας για οχι random λογο και μεσα στις διαπραγματευσεις και τις υποσχεσεις για μεγαλο ερωτα, πεφτει και το χαρτι του γαμου.
Απο προσωπικη εμπειρια, πρωην φιλου. Παντρευτηκε με τον πρωτο που πηγε (η γυανικα του). εκανε παιδια, περασαν τα χρονια και ηρθε το ερωτημα, τι εζησα; θα πεθανω χωρις να εχω ζησει; θελει να την φλερταρουν για να νοιωσει αυτοπεποιθηση, θελει να νοιωσει ερωτα και να δει πως ειναι να πας με αλλον αντρα. Αν ειναι μεγαλυτερο, θα ειναι καλυτερο; Αυτη ειναι μια καταπτυστη για την κοινωνια επειδη παραταει την οικογενεια της για να κοιταξει τον εαυτο της.
Μιλαμε για την ιδια κοινωνια η οποια ειναι "ας χωθω εγω και να πανε να |` αμηθουν οι αλλοι". Η θεωρια και η πραξη που ελεγα.

Εχουμε αυτους που παντρευονται αργα
Συνηθως ειναι δημοσιοι υπαλληλοι, ατομα καριερας οι οποιοι εκαναν μια βαρετη ζωη και ο μοναδικος σκοπος τους ηταν η προαγωγη. Ενοιωθαν σιγουρια επειδη ως δημοσιοι υπαλληλοι/ ατομα καριερας εχουν περαση στην αγορα του γαμου. Επειδη περασαν τα χρονια, απλα συμβιβαζονται και παντρευονται, συνηθως την Δεσποινα απο το διπλανο γραφειο.
Κανουν και 1-2 παιδια και ανακαλυπτουν οτι η συμφωνια ηταν να ανεχτουν την παρουσια καποιου και οχι η ρουτινα του παρε δωσε που προσφερει ενας γαμος.
Η σχεση γινεται τοξικη και καταληγει στο διαζυγιο. Συνηθως ξαναπροσπαθουν, παλι με ατομο απο τον εργασιακο τους χωρο και μεταφερουν την τοξικοτητα στον δευτερο γαμο και εδω ταιριαζει η εκφραση, τα ναυαγια της ζωης. Ελπιζω να σας ελυσα την απορια γιατι σε τετοια μερη οι ανθρωποι δεν μιλανε μεταξυ τους και δεν συνεργαζονται για να βγει η δουλεια.

Το θεμα δεν ειναι γραφειοκρατικο αλλα κοινωνικο. Εαν εισαι με το Μαρακι, χωρις γαμο και χωρις την αισθηση του κλουβιου που προσφερει ενας γαμος, της πετας και 2 παιδια και πεις, δεν ειναι ζωη αυτη, φευγω και αφηνεις το Μαρακι να μεγαλωνει τα παιδια μονη της.
Τι γινεται τωρα; Η κοινωνια θελει να προλαβει τετοιες καταστασεις και γιαυτο η γραφειοκρατια. Αν θελεις να φυγεις, θα πληρωσεις.

τι έγραψε ρε μλκ ο τύπος; καλά που δεν έχω ουίσκια στο γραφείο να κατεβάσω κανένα μπουκάλι καθώς αναλύω το κείμενο :p

Back