Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγινε χοντρο γλεντι εκει με το συννεφο να σηκωνεται 20-30 χιλιομετρα ψηλα.

Μάλλον το don't look up δεν υπερέβαλε με τον κομήτη :p
αν γίνεται όλο αυτό για ένα μικροσκοπικό ηφαίστειο σε μια απέραντη θάλασσα...

Και δεν της άρεσε;;;;;;;;; Τς τς τς άλλοι παρακαλάνε για μαραθώνιο Star Wars με τέτοιο τρελό ιμερσιο.

Φρίκη μλκ μου, δεν απορώ που έχουν τόσες μέρες να κοιμηθούν οι άνθρωποι.

Η άλλη λέει ότι ακούγεται σαν πλυντήριο και της έχει κοπεί το αίμα. Που να ακουγόταν και σαν μπάλρογκ δηλαδή..

Τι να πω, ίσως άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως με τόσους που έχουν κάνει τη τρίτη δόση επί της γης.

Ρε σεις, όπως σε όλα τα μυστήρια της ζωής έτσι και εδώ η απάντηση κρύβεται στην Marvel: Ο ήχος είναι ο Celestial Tiamut που ετοιμάζεται να γεννηθεί και να ξεπηδήσει από το εσωτερικό του πλανήτη:

eternals-celestial-tiamut.png

Ρε σεις, όπως σε όλα τα μυστήρια της ζωής έτσι και εδώ η απάντηση κρύβεται στην Marvel: Ο ήχος είναι ο Celestial Tiamut που ετοιμάζεται να γεννηθεί και να ξεπηδήσει από το εσωτερικό του πλανήτη:

eternals-celestial-tiamut.png
@Borracho μια δήλωση για την "ανακάλυψη" του Αδμιράλδου

Δεν νομίζω να υπάρχει αρκετά δυνατό facepalm για να εκφράσει την απόγνωσή μου απέναντι στην κατάντια του Υπέρκυθου (ΤΜ) Άλεξ.

ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ".

Ποιός ξέρει από τι είδους υπερφυσική, διαγαλαξιακή απειλή μας γλίτωσαν οι "υπάλληλοι της ΕΥΑΘ" που κατέβηκαν στα έγκατα της Γης.

ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ".

Ποιός ξέρει από τι είδους υπερφυσική, διαγαλαξιακή απειλή μας γλίτωσαν οι "υπάλληλοι της ΕΥΑΘ" που κατέβηκαν στα έγκατα της Γης.
Μηχανισμος και αηδιες... απλα κατεβηκαν κατω οι δικοι μας και ειπαν στην locust queen να κανει ησυχια ή να δουλευουν τα locust πιο ησυχα. Προφανως έκαναν και κάποια συμφωνια που περιλαμβάνει μεγάλες ποσότητες από τριγωνα Πανοραματος, ή τσουρεκια απο Τερκενλη για να χαρουν τα παιδια (Γιατί δεν γνωριζω κανέναν στο multiverse να μπορεί να πει όχι σε αυτά τα δύο). Quest complete και "bribe increased to 100"!

Ξέρεις πού το έχει πάει το τσουρέκι ο Τερκενλής; Ας τα γκρεμίσει τα Μετέωρα καλύτερα, πιο φθηνά θα μας έρθει.

Λενε οτι ο Ιδιωτης Οδος δεν εβγαλε εξω τα εκχιονιστικα γιατι στα @@ τους η κοινωνια. καλα που ηρθε ο ιδιωτης και μας εσωσε απο το δημοσιο. Αντι να πληρωνουν μηχανηματα, μπορει να κανουν μετατροπη του χιονιου σε αλλο χιονι και θα το ρουφηξουν τις επομενες μερες. Λογικα, απο αυριο θα λυθει το προβλημα. Δεν ξερω αν θα το παρουν κατευθειαν απο την ασφαλτο ή θα το ψεκασουν πανω σε τιποτα σιλικονες.

Πώς την παλεύετε ως τώρα οι Αθηνέζοι-Νοτιοελλαδίτες? Ακούω για σκόρπιες διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές Αττικής και περιχώρων.

Ακουσα οτι καποιες περιοχες εχουν μικροπροβληματα. Εγω, επειδη δουλευω στην ΕΥΠ με υπηρεσια να σας παρακολουθω, εκτος απο καποιες στιγμαιες βυθισεις, δεν εχω προβλημα. Με καλυπτει η υπηρεσια.

Back