Tony Corvus
Kraken
Είναι ένα κακέκτυπο του αείμνηστου Μακαφη... Προσπαθεί, αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς.
Ps. Η γκόμενα του μοιάζει σαν την Χειλουδάκη
Ps. Η γκόμενα του μοιάζει σαν την Χειλουδάκη
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ps. Η γκόμενα του μοιάζει σαν την Χειλουδάκη
σαν τις influencer βασικά, καρμπόν ρε φίλε...Δεν ξέρω αν μοιάζει με την Χειλουδάκη, αλλά γενικά όλες αυτές οι "wana be" ανθυποσελέμπριτι, είναι σαν να έχουν κλωνοποιηθεί, βάση κάποιου συγκεκριμένου pattern, χρησιμοποώντας γενναιόδωρες δόσεις σιλικόνης!!!
Έχω δει κατά καιρούς χάρτες που δείχνουν βελτίωση σε πολλά άγρια ζώα μετά το 2000. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρους πολύ θεαματικούς 2000 vs 2020 χάρτες. Συνήθως το βλέπεις και σκέφτεσαι το χειρότερο είναι το πιο πρόσφατο αλλά τελικά όχι πάντα.Μπα μην το λες. Γενικά έχουν αυξηθεί οι πληθυσμοί των άγριων ζώων,
Έχω δει κατά καιρούς χάρτες που δείχνουν βελτίωση σε πολλά άγρια ζώα μετά το 2000. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρους πολύ θεαματικούς 2000 vs 2020 χάρτες. Συνήθως το βλέπεις και σκέφτεσαι το χειρότερο είναι το πιο πρόσφατο αλλά τελικά όχι πάντα.
άσχετο αλλά το πέτυχα σήμερα και είναι πολύ εντυπωσιακό:
Αμα σκασουν μυτη οι locust θα πω πως σας τα λεγα!ερχονται οι υποχθονιοι
![]()
Θεσσαλονίκη: 'Δεν σχετίζεται με εμάς ο περίεργος ήχος', λέει η ΕΥΑΘ - Πού στρέφονται οι έρευνες
Άγνωστη παραμένει η προέλευση του περίεργου και εκκωφαντικού ήχου που αναστατώνει και τρομάζει τους κατοίκους στην περιοχή Μετέωρα Πολίχνης.www.news247.gr