By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ε τι να κάνεις αν σε σημαδεύει ο τύπος.Τώρα, για τα όπλα, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
οι Νοτιες πολιτειες ειχαν πολυ χωραφι και καλλιεργειες, θελανε τζαμπα εργατες που να δουλευουν μερα νυχτα, διαφορετικα δεν βγαινανε, μανα μου, μπαινανε μεσα. Οι βορειες παλι, ειχαν πολυ εργοστασιο και θελανε ψευτοελευθερους εργατες που θα τους αναγκαζαν να δουλευουν μερα νυχτα με ψευτοπριμς. Εμφυλιος για την τσεπη!αποχώρησαν οι νότιες Πολιτείες και ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος.
μπααααα! αν θελεις να αγορασεις σε τιμες λιανικης πεταγεσαι μεχρι Κρητη, λιανικη εχει και στην Αθηνα. Δυσκολο για το πρεζακι το γκανι, γιατι θα εσπρωχνε οχι εχει και δεν εχει στην τυροπιταο κακός στην Αμερική μπορεί να βρει ευκολότερα όπλο πάντως από ότι στην Ελλάδα. Δηλαδή και ένα τυχαίο πρεζάκι στην Ομόνοια θα μπορούσε να έχει γκάνια στο αμέρικα και να θερίζει όποιον δεν του δίνει 2€ να πάρει τυρόπιτα
Με τρομάζει η σκέψη να είναι αλήθεια αυτό. Σε λίγο θα μου πεις ότι ο Τρωικος πόλεμος δεν έγινε για την τιμή του Μενέλαου αλλά για να κατακτήσουν εδάφη οι Αχαιοί.οι Νοτιες πολιτειες ειχαν πολυ χωραφι και καλλιεργειες, θελανε τζαμπα εργατες που να δουλευουν μερα νυχτα, διαφορετικα δεν βγαινανε, μανα μου, μπαινανε μεσα. Οι βορειες παλι, ειχαν πολυ εργοστασιο και θελανε ψευτοελευθερους εργατες που θα τους αναγκαζαν να δουλευουν μερα νυχτα με ψευτοπριμς. Εμφυλιος για την τσεπη!
για την τιμή του Μενέλαου
Πως αλλαζουν ομως οι καιροι? Τοτενες ειχαμε μονο το Αιγαιο των Δαναων, τωρα εχουμε και το Τουρκαιτζιανγια να κατακτήσουν εδάφη οι Αχαιοί.
οκ το newsauto είναι τριμπουρδέλο, αλλά τέτοια άρθρα δεν πρέπει να αναφέρει κάπου ότι είναι πληρωμένα; Καλά η γραφή πάντα γτπ καβάλα ήταν αλλά οκ...![]()
Αποκλειστικό: Οδηγούμε το ελληνικό Super K της Keraboss - NewsAuto.gr
Καθίσαμε πίσω από το τιμόνι του Super K Keraboss, που πήρε επίσημα έγκριση τύπου και κυκλοφορήσαμε περήφανα με τις ελληνικές πινακίδες στους δημόσιους δρόμους της πόλης.www.newsauto.gr
δίνεις 40Κ και δεν έχεις κλιματισμό. ΟΚ.Ακόμα το Super K έχει προαιρετικά τη δυνατότητα προσθήκης κλιματισμού
Τα οποία μου φαίνονται απλά 15άρια καλοκαιρινά goodyear από αυτά που βάζουν τα πιτσιρίκια στα σαξόραλα και όχι για κάτι που θέλει να μας πει ότι είναι και για χωματόδρομο (στρωμένο, τέλεια, χωρίς ραγάδα...)Το Super K πατάει επάνω σε 15άρες ζάντες αλουμινίου και ελαστικά που έχουν επιλεγεί ειδικά για αυτό το αυτοκίνητο.