captain kal
Death Knight
- Joined
- Dec 2, 2012
- Messages
- 3,696
Επειδή είμαι φανατικός των τραίνων:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!και για αυτό αν δεν έχεις άμεση σχέση με το θέμα μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα ειδικά εναντίων αυτών που επηρεάζονται. Το γεγονός είναι ότι παίρνονται αποφάσεις χωρίς κανέναν έλεγχο και αυτό από μόνο του δεν είναι αποδεκτό.Οι αντιρρήσεις μου είναι για το Μετρό!!
Το μάστερ πλαν είναι έχουν σκατά στο κεφάλι και κοινωνική μηχανική, τα όποια αποτελέσματα είναι παράπλευρα και όχι ο σκοπός.Το Master Plan είναι
και για αυτό αν δεν έχεις άμεση σχέση με το θέμα μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα ειδικά εναντίων αυτών που επηρεάζονται. Το γεγονός είναι ότι παίρνονται αποφάσεις χωρίς κανέναν έλεγχο και αυτό από μόνο του δεν είναι αποδεκτό.
Το μάστερ πλαν είναι έχουν σκατά στο κεφάλι και κοινωνική μηχανική, τα όποια αποτελέσματα είναι παράπλευρα και όχι ο σκοπός.
https://media.tenor.com/hhYOyg4AOfkAAAAC/illu-lucifer.gifΔεν διαμένω πλέον Αθήνα,
αλλά όσο ήμουν εκεί εκείνες τις γειτονιές τις είχα περπατήσει κάμποσο διότι είχε το αγαπημένο κομικάδικο, τη Στουρνάρη, και φυσικά το Rockcity. Ήταν οριακά ιεροτελεστία να τα επισκέπτομαι σε μία φουρνιά.
Ο σταθμός του οποιοδήποτε μετρό είχε πολύ μεγαλύτερο νόημα να είναι ακριβώς μπροστά από το αρχαιολογικό μουσείο για τον οποιοδήποτε τουρίστα/επισκέπτη και κάτοικο. Υπάρχει τεράστια άπλα για να υποστηρίξει το εν λόγω έργο (και υπόγεια) χωρίς να καταστρέψει ούτε τον ορίζοντα, ούτε να κάνει μεγάλες παρεμβάσεις. Παράλληλα εξυπηρετεί και τους φοιτητές της Αρχιτεκτονικής για τα μαθήματα στο Πολυτεχνείο.
Όλα αυτά όταν το AirBnB (ή παραμορφώσεις του) θα έχει ήδη αλωνίσει και θα έχει πετάξει τα νοίκια στο θεό.
Στην θεωρία και εγώ είμαι υπέρ σε αυτό. Στην πράξη όταν ΟΛΑ τα κάνεις λάθος πώς να σε εμπιστευτεί ο κόσμος;Δείτε αυτό:
Για τον κοσμο που αντιπροσωπευει ο Κουλης, ολα σωστα τα κανει και μια χαρα εξυπηρετει τα συμφεροντα του.Στην θεωρία και εγώ είμαι υπέρ σε αυτό. Στην πράξη όταν ΟΛΑ τα κάνεις λάθος πώς να σε εμπιστευτεί ο κόσμος;
Στην προκειμενη περιπτωση εχουμε ξεκαθαρη και διαχρονικη εχθρα προς την συγκεκριμενη περιοχη καθως η ΝΔ εχει μεινει στη δεκαετια του 1950.
Ως γνωστόν, οι ιδιοκτήτες βγαίνουν πάντα ζημιωμένοι από την ενοικίαση οικημάτων. Καπετάνιε, κάνε κανένα καλό τρέιντ ράουτ στο Φρησπέις που έχει άπλετο χώρο να πάρεις λίγο κενό αέρα και έπειτα ξαναέλα λίγο στον μπλε σβώλο μας και την κακάσχημα γοητευτική Αθήνα μας και ίσως μπορέσεις να δεις ότι ενδεχομένως να μην φταίνε τα Εξάρχεια και τα κάθε Εξάρχεια για την κίνηση που τρως από και προς στην δουλίτσα σου καθημερινά.Καλά!! Ας ρωτήσουν πρώτα ιδιοκτήτες τι τραβάνε με ενοικιαστές, που διαλύουν το σπίτι και τα ξαναλέμε!!
Συγχύστηκα πάλι, γιατί θυμήθηκα ότι αύριο στη δουλειά, πάλι με αμάξι πρέπει να πάω!! Πάω για λίγο Freespace 2!!
Ως γνωστόν, οι ιδιοκτήτες βγαίνουν πάντα ζημιωμένοι από την ενοικίαση οικημάτων. Καπετάνιε, κάνε κανένα καλό τρέιντ ράουτ στο Φρησπέις που έχει άπλετο χώρο να πάρεις λίγο κενό αέρα και έπειτα ξαναέλα λίγο στον μπλε σβώλο μας και την κακάσχημα γοητευτική Αθήνα μας και ίσως μπορέσεις να δεις ότι ενδεχομένως να μην φταίνε τα Εξάρχεια και τα κάθε Εξάρχεια για την κίνηση που τρως από και προς στην δουλίτσα σου καθημερινά.
Ως ένας Gothicας προς άλλον, αξίζει να είσαι Diego και Xardas σε αυτή την Μυρτάνα, όχι κυρ Παντελής.
![]()
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα Σεπόλια: «Ο Μίχος εξέδιδε τη 12χρονη και σε επώνυμους»
Σεπόλια : Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται μέρα με τη μέρα στο φως για τη δράστη του 53χρονου Ηλία Μίχου.www.newsbomb.gr
The plot thickens.
α στα νιουζ ήταν; δεν θυμόμουν να πάω να το ψάξω και λέω δε γμιεταιΑναφέρθηκε στα νιουζ πριν να γινει κουλ