Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
-Τι μπύρα προτιμάς; Pilsner ή Lager;
-Μόνο Pissner!

-Τι μπύρα προτιμάς; Pilsner ή Lager;
-Μόνο Pissner!

Έτσι φτιάχνουν την Έζα;

Φουντώνει το «κίνημα της πετσέτας» στα νησιά

Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή των δύο διαμαρτυριών ήταν για τον κ. Γαβαλά η συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των παράνομων παραλιακών μπαρ. «Στη μικρή Σάντα Μαρία συναντήσαμε τον έναν από τους δύο επιχειρηματίες και μας είπε πολύ κυνικά, το ξέρω ότι είμαι παράνομος, καλέστε την αστυνομία. Την καλέσαμε και τον συνέλαβαν, όπως και τον ιδιοκτήτη του δεύτερου παράνομου μπαρ, όμως τα καταστήματα λειτουργούν ακόμα. Στην παραλία του Κριού, ο ιδιοκτήτης του παράνομου μπαρ παραδέχθηκε ότι δεν έχει παραχωρητήριο – είπε ότι το θεωρεί άδικο που δεν του έδωσαν και μας είπε πως υπέβαλε ένσταση και αν δεν γίνει δεκτή θα τα μαζέψει. Γενικώς ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, ο δήμος λέει ότι δεν είναι υπεύθυνος, δεν έχει κάνει ούτε έναν έλεγχο τα τελευταία δύο χρόνια στις παραχωρημένες παραλίες. Οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως πολίτες είναι να δηλώνουμε την αγανάκτησή μας και να ελπίζουμε ότι θα προκαλέσουμε κάποια αντίδραση».
Στο Ουγκανιστάν αυτά δε θα συνέβαιναν

Ναι, ειχα φυγει στα εξω, για λιγο. Οχι αυτες τις μερες, εχει καιρο. Πιστευα οτι θα παρω επιτελους υπολογιστη της προκοπης. Το κονε ελεγε, απο παλια. Οταν ανοιξει το γραφειο στην Ευρωπη θα παρω την πρωτη καρρεκλαλα. 2.500€ μισθο και 1 τακατο απο τον τζιρο που ειναι ΠΟΛΛΑ. Αυτο εγινε 1.500, χωρις τζιρο και βρεθηκα στην καρεκλαλαλαλα του απλου υπαλληλου και τα σχεδια για Ευρωπη ειναι σαν τα σχεδια του κυργιακου για μια καλυτερη ελλαδα. Η γενικη οργανωση ηταν χαλια και η αποψη μου, που αποδειχτηκε καθε ΜΑ ΚΑΘΕ φορα σωστη. ηταν εγκλωβισμενη σε ενα καλαθι σκουπιδιων. Αυτο σημαινει οτι ετρεχα να πιασω την ουρα μου, χωρις λογο.
Σε βιντεο-κληση που εγινε και ενω ημουν για μια εξυπηρετηση στην Γκανα, ειπα αντε γ@μησ0υ και διεκοψα την συνομιλια, για να μην προλαβει ο αλλος να αντιδρασει, να σκασει ολο αυτο μεσα του. Ναι, παλι ανεργος, εδω και μηνες και παλι χωρις υπολογιστη και παιχνιδια που θελω να παιξω οπως ο εφηβος τα ζιζακια της Μαιρης. Αναγκη, με ειχαν. Επαιζε ενα project που θα τελειωνε σε εναν μηνα αλλα τελικα τελειωσε μετα απο 7-8 μηνες και απο πληροφοριες που εχω, ξερω οτι τωρα ο αντικαταστης μου, που δεν με πιανει σε γνωσεις, κλεβει ασυστολα.
Απο τις περιγραφες, (εχω πρακτορες σε ολο τον κοσμο) ξερω και πως το κανει αλλα δεν μενοιαζει. Εχω αχτι το, θα βρω αλλον να κανει την δουλεια. Θα βρεις αλλα δεν ειναι εγω.
Ο κουνελος, επαγγελματικη πορνη δεν θα γινει γιατι εχει κwλ0μερια ατσαλινα. Ολα ή τιποτα.
μισο να πατησω το κουμπι του ΖΕΝ. ωραια.

Δεν ξερω τι εχασα αλλα πιστευω οτι θα τα βρω μπροστα μου.
Καλώς σε ξαναβρήκαμε κουνελε. Μας έλειψες. Φοβηθήκαμε ότι σε έφαγε κανένα λιοντάρι ή ακόμα χειρότερα, σου έκανε μάγια η γυναίκα σου να μην φύγεις ποτέ από κοντά της.

Το αισιόδοξο σενάριο ήταν ότι έστειλες την χώρα στο διαλο και γύρισες στην μαύρη ήπειρο να ησυχάσεις

Πού 'σαι ωρέ @lelos kounelos!!! Χαίρομαι που επιτέλους έδωσες σημεία ζωής. Είχα ανησυχήσει και δεν είμαι και σε ηλικία για έντονες συγκινήσεις να ξες...

Όταν είσαι έτοιμος, πες μας για τις περιπέτειές σου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις.

Γουέλκαμ μπακ και καλά έκανες που διαολόστειλες αυτούς που έπρεπε/ήθελες. We only live once! Ασταδιάλα πια! :Ρ

φευγω για διακοπαρες αυριο.
θα μου πειτε τωρα στα τριχωτα σας κρεματζόλια. βρε ναι, απλα το γραφω για δυο λογους.

α) μην αρχισει κανενας παλι τα κρυα του στυλ: "αμαναμαν, εχει μια βδομαδα να γραψει ο μαλαχτης. μαλλον θα τα κακαρωσε". οχι. αμα συμβει κατι τετοιο, εχω πει στον ΠΕ να μπει να σας το γραψει. αλλά συναμα να μην μπει σε αλλα θρεντς, θα με χωρισει μετα θανατον...
βου) να ειστε φρονιμα παιδακια. μην σκοτωθειτε μεταξυ σας. οοοοοχι βρε κουτα, δεν το λεω στο στυλ: ειμαστε μια παρεα εδω μεσα, γκειμερς μπρος και πισι ρουλζ και τετοια χαζα. αυτα μονο επι κουνενας, τοτε που μασταν αθωα και ρομαντικα. το γραφω, απλα για να μην χασω το πανηγυρι. να διαβαζεις τετοια διαδικτυακα ξεμαλλιασματα κατοπιν εορτης ειναι το χειροτερο που μπορεις να παθεις. γι αυτο υπομονη και πλακωνεστε μετα τις 5/9.

θα μπαινω μονο για να διαβασω τα ρηβιου του σαντογκάμπι και του μπιτζιθρή. ( :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:, χαχαχα, λεμε τωρα...)

σου έκανε μάγια η γυναίκα σου να μην φύγεις ποτέ από κοντά της.

Γελαμε με οσους πανε σε τσιγγανες και αστρολογους να τους λυσουν τα μαγια, που τους εκανε καποιος

ΑΛΛΑ

εχω αρχισει να πιστευω οτι, οχι τυχαια και οχι μονο επειδη η γυναικα μου εχει διαφορα ρουχα και παπουτσια μου.
Ναι, εχω αρχισει να πιστευω οτι ειμαι θυμα JuJu. Εκανα ενα review των κινησεων μου και των καταστασεων, για να ξερω εαν εδρασα σωστα, εαν μπορουσα να χειριστω μια κατασταση διαφορετικα, ωστε να εχω την σοφια για παρομοιες καταστασεις. Λοιπον, 3 ανθρωποι πεθαναν. Τρεις ανθρωποι που ειχαμε πει οτι θα μου δωσουν παρα πολλα λεφτα, για να κανουμε δουλειες. Δυο δολοφονηθηκαν και ο τριτος, οταν συμφωνησε να μου δωσει ενα μυριο. Στην αρχη δεν μπορουσε επειδη εκλεισαν τα δικηγορικα γραφεια (επρεπε να υπογραφει ενα συμφωνητικο) και μετα πεθανε απο κοβιντ. Μετα ανοιξαν τα δικηγορικα αλλα τι να το κανω;

Προσθετω τις αστρικες συμπτωσεις. Πηγα Ζαμπια και μετα απο εναν μηνα πηγα στην Γκανα να κανω μια εξυπηρετηση τεχνικης μορφης. Εκει γνωρισα εναν μανατζερ, τον Αυγουστινο, απο Ινδονησια. Ωραιος τυπος. Αν και δεν ειχα καμια υποχρεωση, ειχε καποια θεματα και τον εξυπηρετησα, εκανα ενα trainng στο προσωπικο του και του εδωσα και καποια χρησιμα manual. Το εκτιμησε.
Ο Αυγουστινος μου ειπε οτι παιζει μια δουλεια τον Αυγουστο, στην Κενυα, γουσταρεις; γουσταρω. Ηταν την επομενη μερα του αντε αμησου. Ερχομαι Ελλαδα, με βρισκει ενας τυπος. Μου λεει θα κανω μια δουλεια στην Κενυα, θα ξεκινησω τον Αυγουστο, γουσταρεις; Λεω κομπλε, χωρις να πω οτι παιζει ηδη δουλεια τον Αυγουστο/Κενυα. Σκαει ο αλλος τυπος, μου δινει λεφτα στο χερι. Μην πας πουθενα, μαζι θα κανουμε μια δουλεια, τον Αυγουστο. Μιλαω για τον μηνα που τρεχει.
WTF. τελικα δεν εγινε τιποτα απο τις τρεις δουλειες που ηταν να γινουν στην Κενυα, αυτον τον μηνα.

Το κουρασα και δεν συνεχιζω.

Back