Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αλήθεια ποιο από αυτά τα τα single-screen platformers ήταν το αγαπημένο σας; Π.χ. Snow Bros, Bubble Bobble, Bomb Jack κλπ. Εγώ θα έλεγα το Tumblepop, ίσως και το Pang αν το εντάξουμε καταχρηστικά στην κατηγορία.

Snow bros, pang και bubble είναι από τα παιχνίδια που λειώνω τις τελευταίες μέρες. Plus το black tiger και το blues journey.

Αλήθεια ποιο από αυτά τα τα single-screen platformers ήταν το αγαπημένο σας; Π.χ. Snow Bros, Bubble Bobble, Bomb Jack κλπ. Εγώ θα έλεγα το Tumblepop, ίσως και το Pang αν το εντάξουμε καταχρηστικά στην κατηγορία.

Δε θυμάμαι πια... Σίγουρα όμως είχα ασχοληθεί εκτενώς με Bubble Bobble, Rainbow Islands και Bomb Jack. Αν κάποιος θυμηθεί και άλλα, ίσως τα θυμηθώ κι εγώ...

Εκείνο που οι χαρακτήρες ρουφαγαν με κάτι σαν σκούπα τους εχθρούς και τους πέταγαν πάλι πίσω

δε νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω, ως παιδί τα είχα λατρέψει όλα τους και τώρα το nostalgia factor θολώνει τα νερά.

Τα Bubble Bobble και bombjack ηταν τα Go to την εποχη που μπηκα στα φλιπεραδικα.

Κυριως Snow Bros και Tumbletop επαιζα. Υπηρχε και το Frog αλλα το επαιξα αργοτερα σε PC. Το Pang επισης κερματοφαγος και αγαπημενο αλλα διαφορετικη κατηγορια.

Σε οχι arcade εχω αφησει τα κοκκαλα μου στο Alley Cat σε Amstrad 1512. Επικο παιχνιδι και δεν καταφερα να το τελειωσω διοτι δεν καταλαβαινα πως :)

Last edited:
ακριβούλι, καλύτερα deck

Εσεις, οι λατρεις του bubble, παιζεται ή ειστε απο αυτους που γραφουν σεκς κ.α στο high score, για να ενεργοποιησετε τις χακεριες; για να ξερω αν μιλαω με pro.

Μας έλειψε ο Ποιμενίδης

Υπεροχα σεταπς χωρίς γυφτολεντάκια. Πολύ μου άρεσε το Predator theme με τα ανθρωπάκια να κρέμονται ανάποδα στην γλάστρα.

Ψηνεται κανενας; ο τυπος λεει οτι δεν μιλαει σοβαρα αλλα τα γεγονοτα ειναι αληθινα. Δικηγοριστικες λεπτομερειες.

Υπεροχα σεταπς χωρίς γυφτολεντάκια. Πολύ μου άρεσε το Predator theme με τα ανθρωπάκια να κρέμονται ανάποδα στην γλάστρα.

stealth builds ftw.

Εσεις, οι λατρεις του bubble, παιζεται ή ειστε απο αυτους που γραφουν σεκς κ.α στο high score, για να ενεργοποιησετε τις χακεριες; για να ξερω αν μιλαω με pro.
εγώ περιμένω να μαζέψω για το deck για να παίξω πάλι, το λιώνω διαχρονικά. Ουφάδικα, gameboy, και εσχάτως σε emu, τελευταία φορά το είχαμε πιάσει με έναν φίλο πριν 4 χρόνια και το φτάσαμε τελευταία πίστα, αλλά ήρθαν οι γυναίκες και μας απέσπασαν και χάσαμε το continue :(

Σε εμάς στο χωριό προφανώς όλα ήρθαν με χρόνο καθυστέρηση, εξ ου και πρόλαβα κάτι αρχαιολογιες τύπου moon patrol. Εθισμός
Βέβαια τίποτα δεν θα ξεπεράσει το παζαριοτικο μηχανάκι με την ταινία που έτρεχε μέσα από την "οθόνη" και νόμιζες ότι είσαι ο Ρόσι, ενώ πήγαινε το δούλεμα σύννεφο

Σε εμάς στο χωριό προφανώς όλα ήρθαν με χρόνο καθυστέρηση, εξ ου και πρόλαβα κάτι αρχαιολογιες τύπου moon patrol. Εθισμός
Βέβαια τίποτα δεν θα ξεπεράσει το παζαριοτικο μηχανάκι με την ταινία που έτρεχε μέσα από την "οθόνη" και νόμιζες ότι είσαι ο Ρόσι, ενώ πήγαινε το δούλεμα σύννεφο
Να σου πω, γενικά το είχαμε στην Ελλάδα αυτό, οι άλλοι τα έπαιζαν στα 80s εμείς τα είχαμε στα 90s. Και θεωρώ ότι είναι τέλειο κάτι τέτοιο γιατί τα ζήσαμε ενώ κανονικά θα μας είχαν προσπεράσει πριν γεννηθούμε.

Το moon patrol δεν ξέρω πότε ήρθε στην Ελλάδα αλλά στο χωριό το παίζαμε γύρω στο 2002-04. Μετά λόγω της νομοθεσίας που έτρεχε, σιγά σιγά άρχισε να τα ξηλώνει ο καφετζής και εν τέλει έμειναν μόνο τα ποδοσφαιράκια.
Βέβαια η αλήθεια είναι πως όλα ήταν σε άθλια κατάσταση, διότι προφανώς αγόραζε ότι πετούσαν στις πόλεις.

Σοβαρά; Τόσο χάλια; Εμείς στο χωριό, που άνοιγαν ηλεκτρονικά τα καλοκαίρια είχαμε στα late 90s στάνταρ Virtua Striker, NBA Jam στις καμπίνες τους και Daytona USA, Cruisin' USA ή Cruisin World στις καμπίνες τους πάλι.

ε αν τα αγόραζε ο τύπος λογικό, εμάς στο χωριό και στο Αίγιο κάτω, όλοι είχαν κάποιου είδους σύμβαση με εταιρίες που τα έφερναν. Ούτε κλειδιά για να ανοίγουν τα κέρματα δεν είχαν, ερχόταν τεχνικός και για αυτό (πως φαίνεται το ξημεροβράδιασμα ε; )

όχι ότι είχαμε το latest and greatest, αλλά ας πούμε παίζαμε outrun το 1994.

Back