Official Off-Topic Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ελλάδα 2.0 στιγμή.

Ήταν η κακιά η ώρα, ένα απρόσεκτο λάθος, ξέχασε να δηλώσει 199 βίλες μωρέ.

Εν τω μεταξύ 1 εκατομμύριο πρόστιμο αλλά ποιος ξέρει πόσες δεκάδες εκατομμύρια έσοδα θα είχε από τις βίλες.

Μάθαμε ότι στα κοινοβούλια βασιλεύει η δημοκρατία και ότι υπάρχουν και νόμιμοι πόλεμοι.
Nice!

Ναι, γιατί ψάχναμε να φέρουμε την ποικιλία τους στην Ελλάδα 😛

Τέλος εποχής για τη Μίζενς, ένα όνομα μία ιστορία.

Το καλό που τους θέλω να κρατήσουν το service ανοιχτό. Ο καταψύκτης μου είναι μόλις 25 ετών, ίσα που τελείωσε η εγγύηση.

Ναι σιγά το τέλος εποχής, απλά θα πουλάνε τα ίδια με το brand της πίτσος. Αφού την διέλυσαν και έστειλαν την παραγωγή Τουρκία δηλαδή...

Το καλό που τους θέλω να κρατήσουν το service ανοιχτό. Ο καταψύκτης μου είναι μόλις 25 ετών, ίσα που τελείωσε η εγγύηση.
Πίτσος, Siemens και Bosch κατά μεγάλο ποσοστό στο μόνο που διαφέρουν είναι τα λόγκο. Αν δεις τα διαφημιστικά, ειδικά παλαιότερα που δεν ήταν τόσο φορτωμένα με ψηφιακό παρασκήνιο, σε πολλες συσκευές φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν αλλάξει το λογκο ψηφιακά για να γλιτώσουν καμία φωτογραφία.

Τώρα για τα ανταλλακτικά, επειδή ακόμη και ότι στήναν εδώ, κυρίως στην Πίτσος, ήταν οριακά φασόν και δεν μιλάμε και για τίποτα εξωτικά υλικά, θα βρίσκεις ανταλλακτικά μέχρι να βγάλει η Bethesda καλό Elder Scrolls!

Τώρα για τα ανταλλακτικά, επειδή ακόμη και ότι στήναν εδώ, κυρίως στην Πίτσος, ήταν οριακά φασόν και δεν μιλάμε και για τίποτα εξωτικά υλικά, θα βρίσκεις ανταλλακτικά μέχρι να βγάλει η Bethesda καλό Elder Scrolls!

Εντάξει, άρα μπορώ να αφήσω τον καταψύκτη στα εγγόνια μου όταν πεθάνω, δεν θα έχουν θέμα συντήρησης.

Εσύ δεν είσαι Oblivion fan? Μήπως προσθαθείς να μου πεις πλαγίως πως ήρθε η ώρα να πάρω καινούργιο καταψύκτη;

Καταρχάς μπορούσες να αλλάξεις με τα τρελά προγράμματα της κυβερνησάρας μας!
Τώρα για τα elder scrolls και δη το Oblivion, δεν σηκώνω κουβέντα!!

Α Vocal Fry ονομάζεται αυτό? Το παρατηρώ σε διάφορα βίντεο με ομιλίες κυρίως νεαρών αμερικανίδων και ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, αλλά δεν ήξερα πώς να το περιγράψω και να το ονοματίσω. Χαίρομαι που τελικά υπάρχει κίνημα.

Back