Οθονη Η/Υ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
LIVE ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΑΝ ΜΑΙΤΡ ΤΩΝ ΠΟΔΑΡΑΔΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ :

(Αληθινό framerate)

Το βίντεο πρέπει να παιχτεί σε super slow motion για να φανούν φυσιολογικές οι κινήσεις του Μπρους Λη. Μεγάλη "παιχτούρα"! Κρίμα που "έφυγε" τόσο νωρίς...

ο δευτερος σημαντικος μπρους της ζωης μου.
τεραστιος αθλητης/μαχητής και μεγαλος φιλοσοφος.
το βιβλιο του Tao of Jeet Kune Do, ειναι απλα απαραιτητο.

Παρε 27 4κ HDR. Με 400 ευρω παιρνεις 27 4κH HDR τωρα. 24-25 τωρα οχι p γιατι την ειχα παρει το 2016 που τοτε οι 27'' 4κ ξεκινουσαν απο 700 ευρω.
27" ΟΚ
HDR αντε ΟΚ
4κ To εχεις χρησιμοποιησει καπου? Δεν νομιζω οτι εχω την δυνατοτητα, 1660 εχω, οχι 4090.
400-700Ε Θα το γουσταρα, δεν λεω, αλλα φοβαμαι μηπως παθει κανα ψυχικο ταρακουλο το ΠιΣι μου, που εχει συνηθισει σε οθονες 60-80Ε. Κατσε καλα γιατι περνω 50 χελωνες, ερχομαστε Χολαργο και σου βουταω Μονιτορ και καρτα γραφικωνε μαζυ. Αν συμβιβαζεσαι με κανα ρετρο παιχνιδακι στα 30fps, παγωμενα μπυρονια/καφεδακι, εισαι ευπροσδεκτος.

4K με scaling σε 24"-27" δίνει υπέροχη, καθαρή εικόνα σε οποιαδήποτε χρήση. Είναι quality of life αναβάθμιση το monitor, δε θα πρότεινα να αγοράσεις κάτι με γνώμονα την ισχύ της τωρινής σου κάρτας γραφικών. Την περισσότερη ώρα που περνάς μπροστά στην οθόνη, παίζεις απαιτητικά 3D παιχνίδια; Μόνο με καταφατική απάντηση βγάζει οποιοδήποτε νόημα η αγορά 24" 1080p οθόνης σήμερα.

Δουλεύω 27άρα 4K με G-Sync από το '17 και πραγματικά είναι απόλαυση. Για το γραφείο (είτε σε εφαρμογές είτε σε παιχνίδια) δεν θέλεις τίποτε άλλο, επόμενη αναβάθμιση όταν το 8Κ γίνει η νόρμα.

H απαντηση ειναι οχι, μπορει να παιζω καποιο μοντερνο παιχνιδι η καποιο παλαιο η να βλεπω καποια ταινια. Ουτε με πειραζει αν δεν ειναι οι ρυθμισεις στο φουλ. Και σηγουρα μαρεσει και η ποιοτητα, σε ποιον δεν αρεσει αλλωστε? Το θεμα ειναι να πληρωσω σημερα τεχνολογια που δεν ξερω αν μπορεσω να χρησιμοποιησω σε 3 η 5 χρονια? Η να διαλεξω κατι σχετικα καλο (συμφωνα με την τσεπη μου παντα) που να με εξυπηρετει σημερα? Οπως, ειπε κι ο αιωνιος πρωταθλητης με 200Ε αντε με πολυ ζορυ 250 δεν μπορεις να ταχεις ολα.

μα σε καθημερινά πράγματα θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις anyway, στην τελική κοίτα για 2Κ

Μην μπερδεύεις τον άνθρωπο ρε Σρέδερ, δεν είναι νίντζα σαν εσένα να μπορεί να σφάζει όλους τους εχθρούς με 15fps.
Το Ninja gaiden τρεχει ultra 1440p 60 fps . Ολα τρεχουν με πανω απο 30 fps σε ultra 1440p. Κανενα δεν τρεχει στα 15 fps. Αλλα μολις βρω rtx 3070 ti η rtx 3080 η rtx 3080ti η rx 6800 η 6800xt ηrx 6900xt(οποια απο τις 6 βρω πρωτη στα μαγαζια) τοτε θα τρεχουν ολα ultra 1440p 60 fps και με utlra ray tracing.

Eρωτηση. Αντιθεση τιμης 1000:1 ειναι οκ η ειναι μικρη?

οποια απο τις 6 βρω πρωτη στα μαγαζια)
Μονο απο πλαισιο ειπαμε, ιεροσυλια να παρεις τετοιες καρτες απο αλλο μαγαζυ

Sorry που γράφω εδώ, αλλά είπα να μην ανοίξω άλλο thread κι ίσως αν δεν έχει πάρει ακόμα οθόνη ο Chris2756 να τον βοηθήσει. Εδώ και 5 μήνες έχω πάρει την AOC G2590PX 24.5". Την επέλεξα ως μια οθόνη με Gsync συμβατότητα, 144Mhz και μέγεθος που θεωρώ το ανώτερο ανεκτό για την απόσταση που κάθομαι από την οθονη. Δεν με ενδιαφέρει για την ώρα gaming πάνω από 1080p και για τα λεφτά της (την πήρα 208€) την θεωρώ πολύ καλή επιλογή. Έχει αρκετές ρυθμίσεις στο μενού για να την φέρεις στα μέτρα σου (καλό και κακό αυτό) και σαν αρνητικό μπορώ να πω ότι ουσιαστικά έχει πολύ μικρή γωνία θέασης πριν αρχίσεις να παρατηρείς αλλιωσεις αλλά συμβιβάστηκα.

Ο λόγος που γράφω κυρίως είναι γιατί, κάποιες φορές, ακριβώς στην μέση της οθόνης υπάρχει μια κάθετη αόρατη γραμμή ενός pixel ίσως που αλλοιώνει τα πάντα. Κάτι σαν lens filter. Έτσι πχ ότι γράμμα πέφτει σε αυτη την γραμμή απεικονίζεται συμπτυγμένο στον άξονα Χ, ενώ όποτε περνάει ο κέρσορας από εκεί παρατηρείς την αλλαγή. Κάτι σαν διάθλαση. Δεν ξέρω αν έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό το φαινόμενο. Συνήθως μετά από μια επανεκκίνηση το πρόβλημα λύνεται μέχρι κάποια επόμενη τυχαία (; )φορά που θα παρουσιαστεί ξανά. Καμιά γνώμη;

Στο παρουσιασε απο την αρχη ή μετα απο καποιο driver update της καρτας γραφικων; Εχεις δοκιμασει αλλο καλωδιο;

όταν λες επανεκκίνηση; όλο το σύστημα; αν απλά ανοιγοκλείσεις την οθόνη παραμένει;

Χμμμ καλή παρατήρηση. Όλο το σύστημα κλείνω και ανοίγω, δεν κάνω επανεκκίνηση. Δεν το χω δοκιμάσει να κλείσω απλά την οθόνη. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά. Η GPU είναι Asus Phoenix RTX 2060 αλλά δεν νομίζω να φταίει. Στην προηγούμενη μου οθόνη, μια Samsung, δεν είχα θέμα ποτέ.

Eaglos σχεδόν αμέσως μου το παρουσίασε, δεν θυμάμαι αν μεσολάβησε update. To καλώδιο ήταν του κουτιού, DP, να έπεσα σε ελαττωματικό με το καλημέρα; Δύσκολο το βλέπω.

Χμμμ καλή παρατήρηση. Όλο το σύστημα κλείνω και ανοίγω, δεν κάνω επανεκκίνηση. Δεν το χω δοκιμάσει να κλείσω απλά την οθόνη. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά. Η GPU είναι Asus Phoenix RTX 2060 αλλά δεν νομίζω να φταίει. Στην προηγούμενη μου οθόνη, μια Samsung, δεν είχα θέμα ποτέ.

Eaglos σχεδόν αμέσως μου το παρουσίασε, δεν θυμάμαι αν μεσολάβησε update. To καλώδιο ήταν του κουτιού, DP, να έπεσα σε ελαττωματικό με το καλημέρα; Δύσκολο το βλέπω.
καθόλου δύσκολο, εγώ που είχα πάρει μια 32άρα AOC έπεσα σε αρκετά καμμένα πίξελ ώστε να το καλύπτει η εγγύηση. Έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις;

Αν δεν έλεγες ότι κάνει magnify σε αυτή την γραμμή θα έλεγα μην είναι πρόβλημα του πάνελ, αλλά αφού φτιάχνει κάτι άλλο θα είναι.

Μπες σε safe mode για να πεταξεις εκτος το κομματι του driver. Αν δεν σου κανει θεμα σε safe mode, μπες σε κανονικο mode και δοκιμασε αλλη εκδοση driver ή βγαλε και ξαναβαλε τον υφισταμενο.

Πριν απο αυτα μπορεις να δοκιμασεις σε διαφορετικη αναλυση, με διαφορετικο DP καλωδιο, σε διαφορετικη εξοδο της καρτας (αν εχει).

Τελος, δες εαν υπαρχει driver για την οθονη σου. Επισης εαν υπαρχει διαθεσιμη 2η οθονη ή/και 2η gpu, θα απαντηθουν γρηγορα πολλα πραγματα.

Λοιπόν, ανοιγόκλεισα μόνο την οθόνη και έφτιαξε. άρα ξεκάθαρα είναι θέμα της οθόνης! Αφού αρκεί αυτό τελικά και είναι τοσο απλό να αντιμετωπιστεί, βαριέμαι και να μπω στην διαδικασία για drivers ή καλώδια. Ευχαριστώ πολύ πάντως, όλους για την βοήθεια!

Λοιπόν, ανοιγόκλεισα μόνο την οθόνη και έφτιαξε. άρα ξεκάθαρα είναι θέμα της οθόνης! Αφού αρκεί αυτό τελικά και είναι τοσο απλό να αντιμετωπιστεί, βαριέμαι και να μπω στην διαδικασία για drivers ή καλώδια. Ευχαριστώ πολύ πάντως, όλους για την βοήθεια!
όχι να μπεις στην διαδικασία γιατί αν είναι πρόβλημα της οθόνης αργά ή γρήγορα θα γίνει χειρότερο. απέκλεισε τα καλώδια πρώτα.

Back