By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Μην μπερδεύεις τον άνθρωπο ρε Σρέδερ, δεν είναι νίντζα σαν εσένα να μπορεί να σφάζει όλους τους εχθρούς με 15fps στο easy.
LIVE ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΑΝ ΜΑΙΤΡ ΤΩΝ ΠΟΔΑΡΑΔΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ :
(Αληθινό framerate)
27" ΟΚΠαρε 27 4κ HDR. Με 400 ευρω παιρνεις 27 4κH HDR τωρα. 24-25 τωρα οχι p γιατι την ειχα παρει το 2016 που τοτε οι 27'' 4κ ξεκινουσαν απο 700 ευρω.
Το Ninja gaiden τρεχει ultra 1440p 60 fps . Ολα τρεχουν με πανω απο 30 fps σε ultra 1440p. Κανενα δεν τρεχει στα 15 fps. Αλλα μολις βρω rtx 3070 ti η rtx 3080 η rtx 3080ti η rx 6800 η 6800xt ηrx 6900xt(οποια απο τις 6 βρω πρωτη στα μαγαζια) τοτε θα τρεχουν ολα ultra 1440p 60 fps και με utlra ray tracing.Μην μπερδεύεις τον άνθρωπο ρε Σρέδερ, δεν είναι νίντζα σαν εσένα να μπορεί να σφάζει όλους τους εχθρούς με 15fps.
Μονο απο πλαισιο ειπαμε, ιεροσυλια να παρεις τετοιες καρτες απο αλλο μαγαζυοποια απο τις 6 βρω πρωτη στα μαγαζια)
καθόλου δύσκολο, εγώ που είχα πάρει μια 32άρα AOC έπεσα σε αρκετά καμμένα πίξελ ώστε να το καλύπτει η εγγύηση. Έχεις κάποιο άλλο να δοκιμάσεις;Χμμμ καλή παρατήρηση. Όλο το σύστημα κλείνω και ανοίγω, δεν κάνω επανεκκίνηση. Δεν το χω δοκιμάσει να κλείσω απλά την οθόνη. Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά. Η GPU είναι Asus Phoenix RTX 2060 αλλά δεν νομίζω να φταίει. Στην προηγούμενη μου οθόνη, μια Samsung, δεν είχα θέμα ποτέ.
Eaglos σχεδόν αμέσως μου το παρουσίασε, δεν θυμάμαι αν μεσολάβησε update. To καλώδιο ήταν του κουτιού, DP, να έπεσα σε ελαττωματικό με το καλημέρα; Δύσκολο το βλέπω.
όχι να μπεις στην διαδικασία γιατί αν είναι πρόβλημα της οθόνης αργά ή γρήγορα θα γίνει χειρότερο. απέκλεισε τα καλώδια πρώτα.Λοιπόν, ανοιγόκλεισα μόνο την οθόνη και έφτιαξε. άρα ξεκάθαρα είναι θέμα της οθόνης! Αφού αρκεί αυτό τελικά και είναι τοσο απλό να αντιμετωπιστεί, βαριέμαι και να μπω στην διαδικασία για drivers ή καλώδια. Ευχαριστώ πολύ πάντως, όλους για την βοήθεια!