By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Τελείωσα το tutorial (καλή φασούλα, θύμισε D:OS2). Θα βάλω σε κάποια στιγμή το mod, μέχρι στιγμής το RTwP είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις με το timer για κάθε action του χαρακτήρα (σε αντίθεση με την μπάρα στο Pillars). Πήγα για το πιο basic, uninspired build ever (Gold Dragon Sorcerer -> Dragon Disciple όταν έρθει η στιγμή). Λογικά θα έχει πλάκα.
Haters gonna hate, προσωπικά γούστα είναι αυτά. Θα δεχτώ τον Cavill μου και θα συνεχίσω να το υποστηρίζω. Σε μάχες με περισσότερες ανάγκες micromanagement, θα το αλλάζω κατά το δοκούν.
Ειπε ενω κακοποιουσε το ονομα μιας iconic barbarian.Valerie πήρε πόδι μόνη της. Amira αν θέλεις το συζητάμε.
Με το που είδα ότι η Linzi είναι η narrator από το loading screen και αυτή που γράφει τη βιογραφία μας, γνώριζα αμέσως ότι θα ήταν η πρώτη σύντροφος. Δεν μου πάει να μην την έχω δίπλα μου. Πρέπει όμως να τη βελτιώσω, γιατί έτσι όπως είναι, θα μου είναι πρόβλημα (γενικώς το multiclassing, δεν ξέρω, μου ταιριάζει απίστευτα στο PK. Στη Linzi πρέπει να έχω φτιάξει 2 με 3 builds ήδη***. Πρέπει μόνο να αποφασίσω και ποιο θα χρησιμοποιήσω τελικά). Η Valerie, εκτός του ότι παίζει να είναι το μόνο tank μου, θα γίνει και το αμόρε μου και ας μου κάνει τη δύσκολη.Τις Linzi, Valerie και τα μάτια σας, ε.
οι επιπλεον races δεν θα προσθεσουν τιποτα στο παιχνιδι εκτος απο την δημιουργια χαρακτηρα,στο kingmaker τα race interactivity/skill checks ηταν μηδαμινα (εκτος και αν καταφερουν να τα βολεψουν καπου).
Για το επόμενο stretch goal μιλάς ε;
Όντως, έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Εκτός από racials skills traits κλπ δυστυχώς δεν προσφέρουν τίποτα σε διαλόγους interactions κλπ (κάτι που έκανε αρκετά καλά το deadfire btw)
Έγινε ερώτηση πάνω σε αυτό το θέμα στο stream τους μετά το KS lauch, αλλά δεν θυμάμαι τι είχαν απαντήσει. Υποθέτω σε κανά FAQ στο KS θα τοποθετηθούν και πάνω σε αυτό.
btw έχετε ρίξει καμιά ματιά στα comments του KS; 1 στα 2 comments σχεδόν αφορά ερώτηση/παράκληση/απαίτηση για TB mode.
Τι σου κάνει ένα πετυχημένο mod και ένα σύστημα (PF) που είναι κομμένο και ραμμένο για TB.
new races: 1 out of 3.Τι λέει το επόμενο goal?
Εγώ μόνο την Octavia (>Imoen) θα πρότεινα multiclassing για πρώτο πλέιθρου, αλλά αν γουστάρεις εννοείται go for it.
Πιάσαμε και το 5ο stretch goal και πάμε για το επόμενο:
![]()
Και το decoding μέχρι στιγμής έχει βγάλει αυτό για το επόμενο:
![]()
Στα social, αν και δεν έχει ανανεωθεί, αλίευσα απ' τα comments ότι μόλις πιάσαμε και 16ο αστεράκι, απομένουν 2 για mod support.
Νομίζω το έχουμε.