δεν ειναι κακο. ωραιο ειναι. μ αρεζει.
δηλαδη ετσι το περιμενα το ΑΡΠΙΓΚΙ κομματι του. διαβαζω οτι σχετικα αργει το κρουσέιντε κομματι, ειναι μετα το τσάπτε 2, αλλά απ οτι διαβαζω και παλι, αφου εχω αρκετα καλη εμπειρια με το ΗΟΜΜ 3, μαλλον θα την παλεψω.
μολις εβγαλα το maze και δεν ζοριστηκα, αλλά δεν το χω με το μινμαξ και με το να διαβαζω με τις ωρες τα γκαιντς για τα σπελς και τα φητς κλπ. ελπιζω ν αντεξει ο warpriest μου και να μην φαει ανελεητο ξυλο, γιατι βαριεμαι τα ρησπεκ και τις αλλαγες. διαολε, ολοκληρος
Champion of the Faith ειναι...
αλλά με μερικα κομματια του παθφαιντε δεν την παλευω. αυτο με το κορόζο το ξερα απο πριν, το χα γραψει κιολα, οτι θα μου τσακισει τα μυαλα. δηλαδη θεμε ρεστ με μηχανισμους σκοπέτο νυχτερινο νουμερο και μαγειρας και καμουφλαρισμα, αλλά δεν θεμε να το παρακανετε και βανουμε μια ανιατη αρωστια που οσο κανεις ρεστ στην εξοχη και στα ντάτζο αυξανεται. αν κανεις στο καμπ σου, ομως θεραπευεται. οκ. λογικό.
επισης, αληθεια τωρα? δεν μπορουν να στακαρουν τα πόσονς στην μπαρα του καθενού? πειτε μου, αυτο ειναι θεμα του παθφαιντε ρουλσετ ή της owlcat? δηλαδη εχω 20 πόσονς και πρεπει να τα βανω ενα ενα στη μπαρα? υποθετω παλι για να μην τα υπερχρησιμοποιω. ε, μα βγαλτε τα τελειως απ το παιχνιδι αμα ειναι ρε μαγκες. τι μαλακιες ειν αυτα? θες να με τιμωρησεις δηλαδη να κανω πεντε κλικ την ωρα της μαχης για να πιω ενα? οκ, πολυ ωριμο. (ελπιζω το toy box να εχει μεσα κανενα μοντακι και γι αυτο, αλλά δεν ειμαι αισιοδοξος).
α, εχω και το θεμα του οβερχήτι της gpu. οκ, r9 390 nitro, θα μου πεις τι περιμενα, να τρεχει τερμα ολα με 60 βαθμους κελσιου? οχι, αλλά οταν το πρωτοβαλα παιζοντας με τα σετινγκς στα όπσονς μονο, τρομαξα. ακουω ξαφνικα ενα βουητο, ηταν τ ανεμιστήρια που αγκομαχουσαν. κοιταω θερμοκρασια. 94. κοιτα, ειμαι τολμηρος αθρωπος, (παλια ειχα μια ati radeon pro και χτυπαγε 100. και απλα ανοιξα τελειως το κουτι το πλαινο για να παιρνει αερα κι επεσε 10 βαθμους. αχχχ, ωραιες εποχες τα 00s, λεω θα καει να παρω καινουρια. μπααα. την αλλαξα τελικα χωρις να γινει φλαμπέ.) αλλά τωρα δεν ειμαστε για τετοια. δεν δινω 600+ να παρω καινουρια. οπότε εψαξα. μαλακιες της unity, μαλλον. οι ντεβς λενε στα φόρα: το κοιταμε το θεμα. το χει αρκετος κοσμος παντως. προς το παρον επαιξα με τα radeon σετινγκς (να ναι καλα οι αθρωποι), εκοψα και τα fps, και επεσε στους 70 με 75. ελπιζω να βρουν λυση με κανα πατς. ισομετρικο κειμ ειναι. ελεος κι αλιμονο.
αυτα. μακαρι θε μου, να την παλεψω με το κρουσειντε κομματι. δε θελω να το βαλω στο auto, γιατι δε χανονται μονο αντικειμενα, αλλά και ολοκληρα σαιντ κουέ κλειδωνουν. κριμα ειναι.
γκου, θα σε κρατω ενημερο, γιατι εισαι και συ στον φραχτη, νιωθω, και περιμενεις να δεις τι παιζει.
λεβε ν της, καραμπουζουκλής. Το Απολυτο μας αφησε σημαδια. ΟΛΟΙ απο τότες ΠΡΕΠΕΙ να μοιαζουν με τον χασαπη του μπλαβικεν..