PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πολυ καλυτερο θα ειναι ναι. Θα ανεβασουμε και βιντεο να δειτε τι αγριο ξυλο θα φαει ο Boracho!

Άλλοι κονταροχτυπιούνται, άλλος θα το φάει το ξύλο. Ο κυρ Στέφανος τώρα είναι σοβαρός οικογενειάρχης, αφήστε τον ήσυχο. Σουγιάδες και καδρόνια τα έχει σηκωμένα μαζί με τα σεμεδάκια της γιαγιάς στο πατάρι. Άσε που αν έχει πλέον ανοιχτούς λογαριασμούς, τους τακτοποιεί μόνο με 1v1 στη Πέππα το Γουρουνάκι.

Πολυ καλυτερο θα ειναι ναι. Θα ανεβασουμε και βιντεο να δειτε τι αγριο ξυλο θα φαει ο Boracho!
Και συ λάμπεις Μπάμπη μου δεν ξέρω για τον Boracho (with a single "r") αλλά ο @Borracho μου είπε θα πάρει τη χελώνα με τα κόκκινα και θα παρτάρει σκληρά.

Για να δούμε... Επιφυλακτικά αισιόδοξος:

Για όποιον δεν γνωρίζει, το comic είναι ανώτερο (και πολύ πιο καφρικο) από το πρώτο παιχνίδι. Το οποίο είναι πολύ καλο για το είδος του!
Edit: το comic λέγεται Fables

To game είναι prequel του κόμικ, αν θυμάμαι καλά, οπότε δε θα τα σύγκρινα προσωπικά. Άσε που είμαι και "περίεργος" και μου αρέσει περισσότερο το "state of things" όπως είναι στην αρχή του κόμικ (άρα και στο game) παρά το μετά.

Σε μισή ώρα η πρεμιέρα.

Το είχα wishlistάρει στο στημ αυτό, ούτε που θυμάμαι πότε. Βγάζει vibes σοσιαλιστικού Bioshock.

Είδα το βιντεάκι του Στρέη και νόμιζα βγάλανε τίποτα καινούριο που μου διέφυγε. Ντισαπόιντ αλλά οκ, γατογκότι όποιας χρονιάς και να βγει.

Back