Περί γυμναστικής.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είστε ανώμαλοι όμως... Βρε πιάνουν τέτοιες συζητήσεις εν μέσω εορτών; Με τι ψυχή τώρα θα τσακίσωμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τσουρέκια, πανετόνε (και τραβατόνε) και λοιπές λιχουδιές;...

Ου να μου χαθείτε χρονιάρες μέρες!!!111!!!

Με ένα ταψί μελομακάρονα, ένα πανετόνε και δέκα κιλά αρνί δεν παχυνε κανείς. Αν όμως τρως κάθε μέρα αρνί θα παχύνεις.

Μιλώντας για κιλά, έχω έναν χρόνο περίπου που τρώω σχεδόν κάθε μέρα το ίδιο φαγητό. Εκτός και βρίσκομαι στην μέση του πουθενά εκτάκτως, οπότε εκεί αναγκαστικά θα φάω ότι υπάρχει.
Εχω σταθεροποιηθεί απόλυτα στα κιλά και έχω φουσκώσει όπως θα ήθελα. Αν και σε διάπλαση και ικανότητες έχω πέσει λόγω κακής ενδιάμεσης περιόδου τριών ετών, στα, ας πούμε 31, νιώθω καλύτερα από ποτέ. Το ίδιο και οι εξετάσεις που κάνω. Κι από ότι βλέπω εδώ, δεν είμαι ο μόνος.

Είστε ανώμαλοι όμως... Βρε πιάνουν τέτοιες συζητήσεις εν μέσω εορτών; Με τι ψυχή τώρα θα τσακίσωμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα, τσουρέκια, πανετόνε (και τραβατόνε) και λοιπές λιχουδιές;...

Ου να μου χαθείτε χρονιάρες μέρες!!!111!!!
Περα απο την πλακα, κοιτωντας πισω, οι κρεπαλες Νοε-Φεβ και το πασχα ηταν ο απολυτος εκτροχιασμος. Οσα κιλα καταφερνα να μειωσω απο ανοιξη μεχρι Οκτωβρη, τα επαιρνα διπλα και τριπλα.

Απο γιορτη σε γενεθλια και απο γενεθλια σε τραπεζι και απο τραπεζι σε επισκεψη. Ολα αυτα σημαινουν μπυρες, γλυκα και απειρο φαγητο σε χειμωνιατικη περιοδο οπου ετσι και αλλιως το μονο που θες ειναι σεξ φαι και υπνο και οχι γυμναστικη και διατροφη :p

Ειδικα απο τα 30οσα και μετα, με παιδια και οτι να 'ναι προγραμμα οπου φτυνεις αιμα για να χασεις ελαχιστα κιλα, θελει μαζεμα το εορταστικο κρεπαλιολογιο.

Back