What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Περί περιοδικού PC Master

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Ρε Brother Bruce, όλο εμένα κατηγορείς για άλματα λογικής, αλλά μάλλον δε πρόσεξες τα σχόλια που γίνανε μετά το δικό μου post και τελείως αυθαιρέτως μεταφράζεις ότι εξέλαβα τα TYs σ' ένδειξη υποστήριξής μου, την οποία και δεν έχω καμία ανάγκη προφανώς. Πριν πάω παρακάτω οφείλω επίσης να σου πω ότι το εν λόγω κουμπάκι δε μπαίνει σε λογική απομάκρυνσής του ανάλογα με το αν αρέσει ή όχι η χρήση του σε κάποιον και σε μία συγκεκριμένη συζήτηση. Πάει αυτό.

Από 'κει και πέρα, όλ' αυτά που γράφεις, ξεκάθαρα για λόγους εντυπωσιασμού φυσικά, για το πόσο τάχα "αντιπαθείς" εμάς και πόσο δεν έχω εγώ αντιληφθεί τη στάση σου πολύ απλά τα προσπερνώ διότι πραγματικά δε χρήζουν απάντησης. Τα italics τ' αναγνωρίζω και έγραψα κάτι παραπάνω, λογικά το πρόσεξες. Θυμάμαι πολύ καλά τι γράφω, πότε το γράφω και πού το γράφω. Αυτό που εν τέλει δεν έχω καταλάβει είναι το πόσο και γιατί κόφτεσαι για το τί θα πράξει ο καθένας από εμάς εδώ και αν θα συμμετάσχει ή όχι στο εγχείρημα. Τυχαίνει δε να μιλάς μ' έναν άνθρωπο που, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν έχει γράψει το παραμικρό για το PCMR. Καλό θα ήταν όμως αφ' ενός ν' αποφεύγεις να παριστάνεις τον δικηγόρο μας, αφ' ετέρου να περιμένεις εξηγήσεις απ' τον καθένα μας για το τί θα πράξει και γιατί. Αυτό έλειπε να σου δώσουμε και λογαριασμό. Πλέον είμαι απολύτως βέβαιος για τ' ότι κάποια πράγματα τα έχεις παρεξηγήσει πολύ στο μυαλό σου. Αν σου αρέσει το PCMR και το concept δημιουργίας του, το διαβάζεις. Αν όχι, το προσπερνάς. Τέτοιο δράμα και τόσος οδυρμός πραγματικά δε χρειάζονται.

Φυσικά δεν περνά απαρατήρητο από μεριάς μου ότι για μία ακόμη φορά δεν απάντησες σ' όσα σου επεσήμανα παραπάνω περί της περίφημης ζεστασιάς, αλλά δε πειράζει, αρχίζει ν' αποτελεί συνήθεια. Καλό είναι να παραδεχόμαστε καμιά φορά ότι κάναμε γκάφα, ή έστω ότι γράψαμε κάτι που είναι εντελώς αβάσιμο. Και κάποτε πρέπει να καταλάβεις ότι το ν' αφήνεις πλάγια υπονοούμενα για την αξιοπρέπεια μίας μερίδας ανθρώπων, για το πώς και γιατί αποφάσισαν να συνεισφέρουν σε κάτι που αποτέλεσε έμπνευση ενός ανθρώπου με τον οποίο δεν τηρήσανε την ίδια στάση σε μία δεδομένη και σημαντική για τους ίδιους χρονική στιγμή και συγκυρία, μόνο καλό δεν είναι και σίγουρα δε μαρτυρά τη συμπάθειά σου προς το πρόσωπό τους. Μάλλον μία στείρα, αφ' υψηλού και τελείως έξω απ' τα πράγματα, κριτική μαρτυρά, που, για εμένα τουλάχιστον, δε σε τιμά καθόλου.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,654
Το μόνο συμπέρασμα που έχω βγάλει από τις τελευταίες σελίδες, είναι ότι ο Borracho μετά από εκείνο το 102% στη βαθμολογία ενός παιχνιδιού που δεν βλέπεται, έχει ξεφύγει με τα εκατοστιαία ποσοστά και χώνει αριθμούς αβέρτα

Αυτό, και το ότι εν τέλει ο Brother Bruce είναι ο μόνος άνθρωπος που αρνήθηκε το τζάμπα... ever :worship:

<span class="bbcode_spoiler">Αχαχούχα.</span>
<span class="bbcode_spoiler">Όπως ο Μάνος, δεν έχω γράψει για το PCMR</span>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
δεν εχεις αναγκη υποστηριξης, αλλα εσυ επισημανες πρωτος οτι συμφωνουν κι αλλοι μαζι σου.

γραφω ξεκαθαρα για λογους εντυπωσιασμου? ναι, βεβαια, αφου με το που θα εντυπωσιασω το πληθος, θα κερδισω καποιο βραβειο.

δεν με νοιαζει καθολου τι θα κανει ο καθενας σας, αυτο καταλαβες, οτι τραβαω κανενα ζορι? η οτι θελω να παριστανω τον δικηγορο? ποιανου?
δραμα, οδυρμος? που τα ειδες αυτα?

πετας χαρακτηρισμους εντελως αυθαιρετα. για τελευταια φορα, εξηγω οτι εγραψα απλα τους λογους που αντιμετωπιζω με σκεπτικισμο το προτζεκτ αυτο. ολα τ αλλα που λες τα συμπερανες μ ενα μαγικο τροπο απ τα γραπτα μου και μπραβο σου, γιατι αυτο δειχνει ιδιαιτερως ζωντανη φαντασια.
δε με νοιαζει ποιος θα συμμετεχει η οχι σ αυτο το χαρωπο ρηγιουνιον και δε μου πεφτει κανενας λογος. απλα επισημανα γεγονοτα. τα γραπτα μενουν.

εκανα γκαφα που εγραψα οτι μου εβγαζε ζεστασια το περιοδικο? πραγματικα σε χανω.. ειπα ποτε οτι η ζεστασια εβγαινε επειδη καθοσασταν κοντα κοντα στα γραφεια? προφανως οχι. ξερεις επισης σε ποια εποχη αναφερομουνα? εχμ, μαλλον οχι σ αυτην που σκεφτεσαι παντως. υπηρχε το περιοδικο και πριν απο την εποχη σας και δεν εχανα τευχος απ το 1996. παντως, αν νιωσεις καλυτερα, οκ, να πω οτι και το καινουριο προτζεκτ θα ειναι κεφατο, παρειστικο και θα σκισει.

αφησα υπονοουμενα για αξιοπρεπειες εγω? μαλλον σ εσενα αρεσει το δραμα. επειδη ειπα τι εγραφε τοτε ο κουβ? ψεματα ειναι? μονος σου γραφεις οτι το νεο προτζεκτ ειναι "έμπνευση ενός ανθρώπου με τον οποίο δεν τηρήσανε την ίδια στάση σε μία δεδομένη και <b>σημαντική</b> για τους ίδιους χρονική στιγμή και συγκυρία", το μπολντ ειναι δικο μου. αν τα βρηκανε παλι αυτοι οι ανθρωποι (και δεν εννοω σε προσωπικο επιπεδο, αλλα σε επαγγελματικο) δε με αφορα καθολου. ο χρονος γιατρευει.

τελος, μη μου λες οτι δε σου απανταω. απ ολα οσα γραφω, βρηκες ενα σημειο που θεωρεις οτι εχεις δικιο και λες για γκαφες και για αβασιμα. θυμαμαι προσφατα εγραψα κατι σ ενα αλλο θρεντ και το πρωι βρηκα μια λαμπρη απαντηση σου εντελως προσωπικη με χαρακτηρισμους παλι απεναντι μου και με προκαλουσες για απαντησεις. μονο που φευ, συγχρονως ειχατε κλειδωσει το θρεντ. ηδη λοιπον ο διαλογος μεταξυ μας, ειναι εξ ορισμου ανισος, αλλα οπως βλεπεις προσπαθω να σου λυνω τις αποριες.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Παρέθεσα οφθαλμοφανή, καταγεγραμμένα, γεγονότα, αν εσύ δε θες να τα δεις, δεν είναι δικό μου θέμα. Φυσικά και τραβάς ζόρι και παριστάνεις τον δικηγόρο, τα γραπτά σου αυτό έδειξαν. Ξαναδιάβασε λίγο τί έγραψες και ίσως καταλάβεις τί αίσθηση αποπνέουν, δε μπορώ να σου εξηγώ και τα τελείως αυτονόητα.

Δε νομίζω ποτέ ότι έδωσα την εντύπωση ότι, σύμφωνα με τη δική μου αντίληψη, δεν υπήρχε περιοδικό και πριν από εμάς. Αλλά μάντεψε, κι εκεί λάθος κάνεις σ' αυτό που είπες περί ζεστασιάς και από πού έγραφε ο καθένας στην προηγούμενη της δικής μας περιόδου. Θα μου πεις τώρα, ψιλά γράμματα, τι προσπαθώ να σου εξηγήσω. Έλα ντε...

Λες ότι δε σ' αφορά αν τα βρήκαμε με τον Κουβόπουλο, αλλά τις φαρμακερές, τελείως πλάγιες όπως φυσικά συνηθίζεις, μπηχτές τις πέταξες. Σου εξήγησα ότι δε σου πέφτει λόγος για το αν, ποιοι και πότε τα χάσανε ή τα βρήκανε με τον Χρήστο. Εσύ συνεχίζεις το ίδιο, θλιβερό, παραμύθι, του στυλ "λέω κάτι και μετά, όταν δε μπορώ να το στοιχειοθετήσω, κάνω τον Κινέζο". Και πάλι είναι δικό σου πρόβλημα, χωρίς να παύει όμως να είναι μία ενοχλητική στάση.

Για τις απαντήσεις που αναφέρεις σ' εκείνο το κακοήθες post σου θα μπορούσες να στείλεις και p.m φυσικά, πράγμα που ποτέ δεν έπραξες. Αρκέστηκες στη μνημειώδη κοτσάνα που είχες πετάξει τότε ότι εγώ έχω προσωπικά με ανθρώπους έχουν έχουν διαφορετική της δικής μου στάσης σε κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα και άρα τους αντιμετωπίζω διαφορετικά εδώ μέσα. Αλλά ναι, ξέρω, δεν εννόησες κάτι, πάλι εγώ το πήρα στραβά. Σου πέρασε μήπως απ' το μυαλό ότι, περιμένοντας την απάντησή σου, δεν ήμουν εκείνος που κλείδωσα το thread;

Για να ολοκληρώσουμε λοιπόν και να μη το κουράζουμε το θέμα, μ' ανθρώπους που δεν έχουν το στοιχειώδες θάρρος της γνώμης τους και δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους δεν έχω να πω πολλά, ο διάλογος δε πρόκειται να οδηγήσει πουθενά, πίστευε ό,τι θες για το όλο ζήτημα, ποσώς μ' ενδιαφέρει όπως κατάλαβες, αλλά τη βλαβερή συνήθειά σου να πετάς άσφαιρα δε είμαι υποχρεωμένος να την ανεχτώ και δε πρόκειται να το κάνω. Ξεκάθαρα πράγματα. Απορίες δεν έχω για τα γραφόμενά σου, έχω καταλάβει απολύτως την τακτική που ακολουθείς σ' αυτά, αλλά δε σημαίνει ότι θα την αφήσω αναπάντητη, επειδή για κάποιο περίεργο λόγο έτσι νομίζεις ότι θα πράξω.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
εδω ειμαι, εδω θα ειμαι, κι οποτε θες θα κανουμε διαλογο σε οποιο θεμα θες.

εγραψα, εγραψες, ολοι μπορουν να τα διαβασουν και να βγαλουν το συμπερασμα τους. το υφος του καθενος ειναι φανερο.
τελος, οταν γραφω κατι δημοσια και μου απαντουν δημοσια, δεν εχω λογο να καταφυγω σε πιεμ. δεν εχω να κρυψω τιποτα. δοξα τω θεω, εχω το θαρρος της γνωμης μου.

επισης, δεν ειπα οτι κλειδωσες το θρεντ, ειπα κλειδωσατε. αλλα δε βαριεσαι. δεν εχω τον τροπο να ξερω ποιος κλεινει τι, ουτε εχει σημασια. αλλα κι αυτο ακομα, το οποιο διαβασες λαθος, το χρησιμοποιεις για να μου επιτεθεις.
αυτα. και πολλα εγραψα. δεν εχει κανενα νοημα.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Διάλογο κάνω μ' όλους και για οτιδήποτε. Όντως καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, εμείς ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Για το θέμα του p.m -που αφορά σ' ένα κλειδωμένο πλέον thread που δημοσίως η συζήτηση δε συνεχίζεται- δεν εκπλήσσομαι καθόλου που δε προτίθεσαι να το στείλεις. Είναι κι αυτή μία παραδοχή για τ' ότι δε μπορείς να δικαιολογήσεις τ' αδικαιολόγητα. Τη δέχομαι.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. δεν εχω διαθεση να σου εξηγησω τιποτα, ουτε ν "απολογηθω" για κατι. αυτο νομιζεις?
ανοιξε νεο θρεντ αν θες, να συνεχισουμε δημοσια. γιατι τοση πρεμουρα με τα πιεμ?
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Τα δημόσια δράματα τ' αποφεύγουμε όσο μπορούμε εδώ στο RQ κι άλλωστε δε νομίζω ότι αφορά κανέναν το τί οφείλεις να μου εξηγήσεις για εκείνη την περιβόητη ατάκα σου προς το πρόσωπό μου. Για ν' αντιστρέψω λοιπόν το ερώτημα, γιατί τέτοια πρεμούρα ν' αποφύγεις τα p.ms; Δεν το συνεχίζω εδώ, αρκετά τα πρήξαμε σ' όλους τους υπόλοιπους, κάνε ό,τι καταλαβαίνεις και κρίνεις ότι οφείλεις να κάνεις.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ειναι πολυ σημαντικο για σενα να εχεις την τελευταια κουβεντα?
δεν οφειλω να σου εξηγησω τιποτα. αυτη ειναι αποψη σου.
μολις ξαναδιαβασα εκεινο το περιβοητο που λες κι εσυ ποστ μου. και απορω για πολλοστη φορα με την αντιδραση σου.

γιατι θελω ν αποφυγω τα πιεμ? αλλο και τουτο.
μα γιατι τα χρησιμοποιουμε οταν εχουμε καποιο λογο να μην διαβαστουν δημοσια οσα γραφουμε. εγω δεν εχω. εσυ εχεις?
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Βασικά, χωρίς παρεξήγηση κιόλας, μήπως όντως θα' ταν καλύτερα να συνεχίζατε με pm?
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,427


JonIrenicus13 wrote:
Βασικά, χωρίς παρεξήγηση κιόλας, μήπως όντως θα' ταν καλύτερα να συνεχίζατε με pm?</blockquote>

But... but the drama, it is delicious!

 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Brother Bruce wrote:
δεν οφειλω να σου εξηγησω τιποτα.
γιατι θελω ν αποφυγω τα πιεμ? αλλο και τουτο.
μα γιατι τα χρησιμοποιουμε οταν εχουμε καποιο λογο να μην διαβαστουν δημοσια οσα γραφουμε. εγω δεν εχω. εσυ εχεις?</blockquote>

Καλά κρασιά, για μία ακόμη φορά κάνεις μία πολύ ωραία τούμπα.

Αφού κρίνεις λοιπόν ότι δεν έχεις να εξηγήσεις τίποτα, πιστοποιείς πόσο "ελαφριά" είναι όσα γράφεις αριστερά και δεξιά, οπότε κι από σήμερα θα καταβάλω μεγάλη προσπάθεια να τα εκλαμβάνω ως τέτοια και να μη τους δίνω ιδιαίτερη σημασία. Στο τόνισα και πριν, δε θα με παρασύρεις σε μία εκ νέου δημόσια αντιπαράθεση, όσο κι αν το επιθυμείς. Μία τέτοια έλαβε χώρα προ ολίγου για άλλο ζήτημα κι έληξε. Λες να έχω πρόβλημα μ' όσα γράφω δημοσίως; Δώσε την απάντηση εσύ, για όλα έχεις γνώμη άλλωστε.



JonIrenicus13 wrote:
Βασικά, χωρίς παρεξήγηση κιόλας, μήπως όντως θα' ταν καλύτερα να συνεχίζατε με pm?</blockquote>

Το προσπαθώ εδώ και πόσα posts....



 

topareaki

Gelatinous Cube
Joined
Sep 11, 2015
Messages
188
εκει που πραγματικα γελασα ηταν οταν απαντησες στην καρα μπους,ωραιοτατα αλλα οχι με το συνηθες γλοιωδες/γλυκαναλατο υφος.
πρεπει να εσπασε ενα ταμπου,καπου κατι να ραγισε γιατι ο κυρ μανος σου αφησε και κατι υπονοουμενα για μπαν. :lol:
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
By the way, έχει κανένας το τεύχος 154; Το review το Morrowind ψάχνω εδώ και κάτι χρόνια αλλά δεν έχω καταφέρει να το εντοπίσω.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,640
Πρέπει να το έχω εγώ αλλά λογικά είναι στο πατρικό μου στην Καβάλα. Θύμησέ το ξανά σε κάνα 10-15ήμερο που λογικά θα περάσω απ'εκεί.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Θενκς, ενδιαφέρον να βρίσκεις ανθρώπους των οποίων αντικείμενα της παιδικής και εφηβικής ζωής διατηρούνται ακόμη στο location "πατρικό", ανέπαφα από σίφουνες καθαρισμού και τάσεις ανακύκλωσης.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,779
Ίσως λίγο lttp αλλά...
http://www.ragequit.gr/specials/item/ragequit-gr-becomes-part-of-metacritic

Brother, αυτό πρέπει να το έχεις δει λογικά (τελευταία παράγραφος κυρίως). Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ δε θα μπορούσα με τίποτα να ερμηνευσω το γιατί νοιάστηκε ένας άνθρωπος με τον οποίο, υποτίθεται όπως λες, τα είχαν τσουγκρίσει...

Επίσης ο Κουβόπουλος μεταξύ άλλων έγραψε
"Έστειλα και προσωπικά μηνύματα σε ορισμένους που δεν θα είχαν δει τη δημοσίευση: κάποιοι θα συμμετέχουν στο επόμενο τεύχος, κάποιοι δήλωσαν αδυναμία, κάποιοι δεν απάντησαν καν, αλλά είναι κατανοητό, δεν πειράζει. Συνολικά μαζεύτηκαν 24 άτομα, από τρεις (τέσσερις; ) διαφορετικές φουρνιές."

Αυτό ίσως να απαντάει στο αν έκανε προσπάθεια να προσεγγίσει κι άλλους.

Η γκρίνια και τα μαύρα σύννεφα της περισυλλογής, δεν έχουν κανένα νόημα imo. Σε λίγες μέρες έρχεται και θα δούμε τι δουλειά έχει γίνει.Ακόμη δε βγήκε ίνφαμο το βαφτίσαμε. :drummer:
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
Τι θα λέγατε να moddare κάποιος το Poker Night 2 at the Inventory με τις φάτσες των συντακτών του RQ;
Γαμάτο δεν θα τανε; Τα audio FΧ μοντάροντε εύκολα αν και κρύβει μερικές παγίδες αυτό το μέρος.

Έναν modeller θέλουμε και έναν animator.

Δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα (κούρασε πολύ), αλλά εγω ακόμα και πριν ειπωθούν οι απόψεις/δικαιολογήσεις των Mano/Borracho/κ.λπ. , δεν καταλάβαινα γιατί τόση γκρίνια (από Bruce και Chrono). It's just a zine M8s!!! Τσαμπέ κιόλας.

PEACE OUT BROS!
 

hellboy

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 7, 2014
Messages
232
Pdf ,ξe-pdf, θα το κατεβασω και θα το τυπωσω κιολας μαλιστα. Να υπαρχει στις στιγμεςυστατου διαλογισμου που λαμβανουν χωρα στο μερος.

Απλα ρε σεις, Δεν σημαινε οτι οποιος κραταε καποιες επιφυλαξεις ή το βλεπει πιο κριτηκα το θεμα , ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ κιολας. Ξεκολατε λιγο μαυτο.

Hidden content
You need to reply to this thread in order to see this content.
 
Top Bottom