What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ποιο είναι το καλύτερο Resident Evil;

Ποιο είναι το καλύτερο RE;

 • Resident Evil

 • Resident Evil 2

 • Resident Evil 3

 • Resident Evil - Cove: Veronica + Code: Veronica X

 • Resident Evil (2001) + HD Remaster (2015)

 • Resident Evil 0 + HD Remaster

 • Resident Evil 4

 • Resident Evil 5

 • Resident Evil 6

 • Resident Evil: Revelations

 • Resident Evil: Revelations 2

 • Resident Evil 7

 • Resident Evil 2 (2019)

 • Εκείνα του Paul Anderson...

 • Residen Evil 3 (2020)


Results are only viewable after voting.

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,550
Το μάτι btw είναι το μόνο αδύναμο σημείο τους και αρκετά το έχουν καλυμμένο, για μένα δεν αξίζει να χαλάς πυρομαχικά σε αυτά εκτός από εκείνο το μεγάλο δωμάτιο πριν πάρεις το
flame thrower, το οποίο
τα θερίζει, short bursts που 'λεγε και στο Aliens
😄
Το αν σε πιάνουν ή όχι εξαρτάται και από ποια μεριά πας να τους περάσεις. Το καλύτερο τρικ μακραν (1.21, πρόσεχε την απόσταση γιατί η κίνηση που κάνουν όταν
αναδύονται μπορεί να σε κάνει stun και να σε αρπάξουν καμία φορά)
Αν είναι ήδη έξω από το νερό, τρέχεις όταν φτύνουν τα μικρά (όπως κάνει αυτός στη συνέχεια του βίντεο, αν δεν είσαι μακριά προλαβαίνεις άνετα).
 

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,550
Μετά τα άπειρα yolo mods που αλλάζουν την εμφάνιση του Mr.X ή αντικαθιστούν κάποιους από τους απλούς εχθρούς με δυσκολότερους ή bosses, βγήκε και κάποιο πιο ουσιαστικό. Instakill headshot και weaker points για όσα τέρατα δε νιώθουν από το πρώτο:
Με 2 παραλλαγές, μία με λιγότερα αντικείμενα (για διατήρηση μιας σχετικής ισορροπίας) και μία με κανονική ποσότητα.
 

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,550

Το RE8 θα είναι το επόμενο παιχνίδι (το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα), το RE4 remake μάλλον το επόμενο, ενώ το Code Veronica θα εξαρτηθεί από το feedback των παικτών.
Μεταξύ άλλων...

Firstly let me say if you want Code Veronica remake, let your voices be heard, try to vocalize it to Capcom. After RE8 is finished those people will have to be put on another project, Ι actually do know Capcom listens to fan feedback more than many think they do, & after RE8 I think will be the most likely time Code Veronica may be put on the table if Capcom thinks there's interest.

RE4 Remake's development began in 2018, and by the time it releases (aiming for 2022, but it may slip back further, who knows) it'll have been in dev for 4+ years. It has a larger team than the previous remakes, M-Two is the lead on this one (they helped a lot with RE3 also, but yeah Red Works were the leads there). RE3 was the first game M-Two worked on as a team, but there are various ex-Capcom and ex-Platinum people who work there nd something to be mentioned is M-Two were helping with RE3 for some practice rather than being as they also were working on RE4.

You can bet your ass they were also following reception of RE3 REmake closely to see what worked, didn't work, etc. The project does have Shinji Mikami's full approval, his help here is limited because he's obligated to GhostWire right now but part of how this project even came to be was through his decision and talking with Capcom.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,196
Δεν το κρύβω ότι από remake του 4 και του Veronica, πιο πολύ από όλα με ενθουσιάζει resi 8 με first person camera στην ατμόσφαιρα που μας έδωσε το 7. Ωραία τα Remake, αλλά όπως και να το κάνουμε έδωσε νέα πνοή το 7 στη σειρά.
 

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,550
Επίσης ακούγεται οτι το RE 4 θα είναι το επόμενο remake, δεν θυμάμαι τι μου είχες πει το έχασες το στοίχημα;

Ναι υπάρχουν φήμες ότι θα είναι το επόμενο remake. Εξακολουθώ να θεωρώ ότι θα μπορούσαν να το καθυστερήσουν λίγο και να δώσουν προτεραιότητα στο CV, μιας και το παιχνίδι βαστάει σχετικά καλά ακόμα. Αυτά που θα μπορούσαν να βελτιώσουν με την RE Engine είναι τον έλεγχο ο οποίος στηρίζεται στα tank controls των παλαιότερων και δεν είναι εντελώς ελεύθερος και ότι δε μπορούσες να κινηθείς ενώ σημάδευες. Τα φοβερά set pieces ελπίζω να τα κρατήσουν ή και να προσθέσουν τίποτα εκπλήξεις για τους παλιούς παίκτες και ευκαιρία να φτιάξουν μια πιο βαριά ατμόσφαιρα όπως έκαναν στα στα remakes.
 

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,550
Απεβίωσε ο Paul Haddad, ο ηθοποιός που έδωσε τη φωνή του στο Leon του original Resident Evil 2. Από καρκίνο του λάρυγγα με τον οποίο πάλευε τα τελευταία χρόνια κι ενώ φαινόταν ότι θα τη γλίτωνε πέρυσι μετά από μια επέμβαση που του αφαίρεσε τον όγκο και μερικές φωνητικές χορδές (...). Ήταν 56 ετών. 😢
Η τελευταία του δουλειά ήταν ένας σημαντικός χαρακτήρας στο Daymare 1998. Αναπαύσου εν ειρήνη κι ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις.

 

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,550
Τα λέγαμε στο discord, ας το βάλω κι εδώ να υπάρχει

Hyped για την αποκάλυψη του παιχνιδιού, φήμες λένε θα ότι γίνει στο summer game fest του Keigley τον επόμενο μήνα.
 

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,550

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,084
Πλάκα πλάκα ίσως αφυπνιστεί η κοναμι με ολα αυτά και κάνει κανα remake που ειδικά για τα 2 πρώτα είναι απαραίτητο, αν και ποιο πιθανό είναι να βάλει κανα silent hill mode στο pro που θα παίζεις με ομίχλη και από τις εξέδρες θα ακούγονται απόκοσμα μουγκανητά.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
5,754
Ξέρω ότι όλοι περιμένετε να το πάρετε από έπικ, αλλά..

 

Adhan

Ρετροπιξελούμπεν
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
10,550
Πάλι first person;
Μπάθορυ σταμάτα να παίζεις με τα ακάουντς των άλλων.
Λογικό θεωρώ, η Capcom μέχρι τώρα στα αριθμημένα επεισόδια έχει δείξει ότι ανά 3 κάνει τις όποιες αλλαγές. Θα δούμε...
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,084
Τρίτου προσώπου δηλαδή μόνο απο το REmake 4 θα δούμε κοντά, αν και προτιμώ τρίτου γενικά το 7 είναι καλύτερο απο το 6 που ήταν τρίτου προσώπου οπότε καλύτερα έτσι παρά να μελαγχολούμε...
 
Top Bottom