To Black Desert το πήρα απλά για να το πάρω και το έβαλα στην λίστα δεν ασχολούμαι. Δεν βρήκα λόγο να σπαταλήσω bandwidth για δαυτο
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!@Chosen Undead Επανέρχομαι λίγο σε αυτό το post, διότι το θυμόμουν και μου είχε κάνει εντύπωση.To Sekiro θα πω εγω. Απλά απελπίστηκα σε ένα σημείο που έφτασα στο παιχνίδι. Με κούρασε ψυχολογικά όσο δεν πάει να τρώω μια βδομάδα σε κάθε boss. Θα προσπαθήσω να το συνεχίσω κάποια στιγμή αλλά πραγματικά μου φαίνεται απίθανο να μπορώ να το τερματίσω για τον απλούστατο λόγο πως είναι τόσο μονοδιάστατα τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι σε αντίθεση με τα souls που μπορούσες να κάνεις κάτι με άπειρους τρόπους. Το χειρότερο ήταν πως όποτε γίνονταν κάποιο θαύμα και περνούσα κάποιο boss δεν ένιωθα ευχαρίστηση αλλά ανακούφιση. Και αυτό δεν κρατούσε για πολύ μέχρι να πέσεις στον επόμενο απροσπέλαστο τοίχο. Αλλο παιχνίδι που είχα παρατήσει παλιότερα ήταν το reboot του DMC που δεν χρειάζονταν ποτέ να γίνει κατ'αυτό το τρόπο. Εκνευρίστηκα με το πως έκαναν τους χαρακτήρες και την ιστορία βασικά παρά για το gameplay. To πρώτο παιχνίδι χρειάζονταν ένα remake όχι reboot.
Oμολογώ πως μένω έκπληκτος για αυτά που λες @chek2fire για το Control. Από βίντεο με gameplay μου φαίνεται άκρως ενδιαφέρον και πρωτότυπο το παιχνίδι και σίγουρα κάποια στιγμή θέλω να το παίξω. Αλλά ΟΚ γούστα είναι αυτά
Nope.σε αυτο που εισαι τωρα
Προσωπικά θα διαφωνούσα. Στάνταρ. Δεν είναι φυσιολογικά αυτά τα συναισθήματα σε ένα gaming session. Το παρατάς και ούτε σκέφτεσαι "άλλος το τερμάτισε, γιατί όχι κι εγώ". Ισχύει στο έπακρον αυτό που αναφέρει η kara, ότι στον ίδιο άλλος κολλάει κι άλλος δια περιπάτου (σχεδόν). Υποτίθεται παίζουμε για να ηρεμήσει το κεφάλι από μια δύσκολη μέρα, όχι για να μας τρελάνει περισσότερο. Και επίσης ο gaming χρόνος είναι πλέον πολύτιμος, δεν γίνεται να σπαταλάται αρρωσταίνοντας, ούτε μένοντας για καιρό στο ίδιο σημείο.Το βασικότερο μου πρόβλημα ήταν πως το παιχνίδι μου προκαλούσε στα bosses υπερβολικές δόσεις αδρεναλίνης σε σημείο να μην μπορώ να τις διαχειριστώ. Ηθελα ούισκι να συνέλθω μετά.. Μάλιστα δεν είχα όρεξη να παίξω το οτιδήποτε άλλο όταν αποτύγχανα να ρίξω κάποιο boss. Και είπα ντάξει κάπου όπα, αυτό παραπάει. Τέτοιο συναίσθημα δεν είχα ξανανιώσει σε παιχνίδι της From. Ούτε καν σε αλλα soulslike. Θα επιστρέψω στο παιχνίδι? Σίγουρα. Είναι προσωπικό στοίχημα να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Οπως ήταν και το Resident Evil 7 (αλλά για άλλους λόγους). Ξεκάθαρα αλλό πράγμα πάντως. Πρέπει να ξεμάθεις ότι ξέρεις από τα souls. Λάτρεψα το stealth part στο παιχνίδι αλλά αυτό με τα parry αστα να πάνε. Στα souls δεν το έκανα και πολύ συχνά, προτιμούσα dodge/roll. Αnyway με βάζετε σε τριπάκι να ξαναπροσπαθήσω μια ώρα αρχήτερα τώρα. Πάντα το είχα στο μυαλό μου σαν εκκρεμότητα. Τι να πω πάντως, φαίνεται πως η διαφορετική λογική του παιχνιδιού σας ταίριαξε καλύτερα εσάς.
Witcher 2 k 3, τουλαχιστον μεχρι να παρω ενα gamepad, της προκοπης, γιατι με πληκτρολογιο/ποντικι, δεεεεεν με τιποτα
ναι για να τελειωσει με το true ending εννοω οτι δεν εχει grind. τωρα αν θελει να κανει τα παντα παντα παντα ναι εκει εχει. μη τα λες σε εμενα το εχω τερματισει το game.@Mogrey665 nice stealth edit εκεί αλλά όπως και να χει...
Grind για να τελειώσεις με τα βασικά δεν έχει. Για να κάνεις 100% όμως συνταγές, items, bestiary λίστες κλπ. εχεχε γλυκό παιδί τουκαλοκαιριούχειμώνα...
@Admiral μου πηρε μολις 7 και κατι μηνες να το παρω χαμπαρι αλλα που το ειδες το grind στο bloodstained
κατηγωρω τον καφε που δεν ειχα πιει ακομα xD παντως αφησες μισο game στην ακρη.I'll do you one better σαν τον Drax, πού είδες ότι έγραψα για grinding? Δεν είδα τίποτα σχετικό σε αυτό το thread εκτός και αν μου ξέφυγε κάτι.
κατηγωρω τον καφε που δεν ειχα πιει ακομα xD παντως αφησες μισο game στην ακρη.