By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ακούω ιδέες, τι μπορεί να έλεγε η Πούλου κλείνοντας την πόρτα;
Με top up, σε χρεωνει; Δηλαδη μεσα απο το revo app οταν πας add money και στελνεις χρεωση στη καρτα σου, χρεωνει προμηθεια η Εθνικη;Ξεκίνησε η κύρια εθνική τράπεζα και χρεώνει 1% προμήθεια για μεταφορά χρημάτων στην revolut, ακόμη κι αν το κάνεις ως αγορά μέσω Apple Pay, google wallet!
Περίφημα!
Καποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι είναι ένα ιδιότυπο capital control, αλλά εγώ θα πω ότι είναι απλά ανάπτυξη!
Να δείτε που οι νταβατζηδες εεε τράπεζες, θα μας βάλουν χρέωση χρήσης της κάρτας σε κάθε συναλλαγή.
Γινόταν κατά κόρον αυτό σε μικρές επιχειρήσεις εδώ στο UK (χρέωση κάπου 50 λεπτά με ελάχιστη χρέωση το πεντολιρο), μέχρι που καταργήθηκε με νόμο αν θυμάμαι καλά.Αν πχ πάει κάποιος στο φούρναρη της γειτονιάς του να πάρει μια φραντζόλα ψωμί και βγάλει να πληρώσει με ρέβολουτ, θα ήταν μια χαρά το νταβατζιλίκι της συναλλαγής να το χρεωθεί ο πελάτης.
Προτιμώ να χρεωθώ νταβατζιλίκι από την revolut και την κάθε αντίστοιχη τράπεζα, όταν μου δίνει επιτόκια, μου επιτρέπει να κάνω μεταφορές δωρεάν και να χρησιμοποιώ τα χρήματα μου σε όλο τον κόσμο, παρά να πληρώνω προμήθειες στο ελληνικό παρεάκι.Αυτό δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα, ανάλογα με την περίπτωση βέβαια.
Αν πχ πάει κάποιος στο φούρναρη της γειτονιάς του να πάρει μια φραντζόλα ψωμί και βγάλει να πληρώσει με ρέβολουτ, θα ήταν μια χαρά το νταβατζιλίκι της συναλλαγής να το χρεωθεί ο πελάτης.
Οντως, διαβαζω για νεες χρεωσεις απο 12/2024. Χρεωνει 1% με μεγιστο τα 3,5Ε για "μεταφορα κεφαλαιου"... Λογικα θα ακολουθησουν και οι αλλες.Στις κινήσεις/αγορές της εθνικής έχεις το ποσό που έστειλες και μια έξτρα χρέωση ως fee από την εθνική.
Μισθοδοσία στην revolut πλέον και άντε γεια.
Να δείτε που οι νταβατζηδες εεε τράπεζες, θα μας βάλουν χρέωση χρήσης της κάρτας σε κάθε συναλλαγή.
Δε νομίζω, διότι υπάρχει ανταγωνισμός κ μαλιστα τον τελευταίο καιρό ο Χατσηθάκης τους έτριξε τα δόντια!Οντως, διαβαζω για νεες χρεωσεις απο 12/2024. Χρεωνει 1% με μεγιστο τα 3,5Ε για "μεταφορα κεφαλαιου"... Λογικα θα ακολουθησουν και οι αλλες.
Και αυτό καλό θα ήταν, μπας και ξεκολλάγανε διάφοροι απ' τις κάρτες και επέστρεφαν στα μετρητά.Επίσης εγώ αναφερόμουν σε επιπλέον χρέωση συναλλαγής. Μια για τον έμπορο και μια για τον πελάτη. Γενικά κάθε συναλλαγή με την τράπεζα, να χρεώνεται.