Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εντάξει? Διαγράφηκε το χρέος και μπορούν να γυρίσουν στο παλιό όνομα?
 
Εγω δεν εχω δει και το ανεφερα ως πληροφορια. Τωρα, για το γεγονος οτι δε συμφωνεις για το ποσο, εχει ενδιαφερον το τι θεωρειται σωστη αποζημιωση.
Εγω ειπα συμφωνω με τα νουμερα, Δε θα με χαλαγε ως υπαλληλο και 200 ευρω το μηνα αλλα ως εργοδοτη?

Όχι ειλικρινά επειδή έτυχε να μας έρθει κάποτε η PWC και ειδα τι συμπεράσματα βγάλανε και κυρίως πως τα βγάλανε για αυτό το είπα.
 
Καλημερα.
Πραγματικα, βλεποντας και ακουγωντας τη περιπτωση παραδειγματος ως brain gain το γιο βιομηχανου που θα εργαστει στη δουλεια του μπαμπα αλλα και το συμψηφισμο διαδρομου και μεθ σε σχεση με το οτι κανενα μεσο ενημερωσης δε λεει κατι με σοκαρει.

Δεν εχει σχεση με τις πολιτικες αποχρωσεις, αλλωστε ολοι αυτο θελουν, το δεσιμο υπερ τους θεσμικων ανεξαρτητων αρχων. Το επιπεδο ομως στο οποιο εχει γινει σημερα ειναι απιστευτο και διπλα απιστευτο οτι κανεις δεν αναρωτιεται εστω. Παρολα αυτα η ανεση με την οποια κατακρινουμε αλλους πολιτικους αλλων χωρων ειναι και αυτη εντυπωσιακη.

Επισης, 4.5% πληθωρισμος και ολοι σφυριζουν ενεμελα.

Πρεπει να φυγω και να φυγω αμεσα(οπως και πολλοι απο εδω μεσα αν εχω καταλαβει σωστα)
 
το θέμα με τον πληθωρισμό είναι παγκόσμιο βέβαια και στις επόμενες εκλογές θα φύγει ο μητσοτάκης και θα έρθει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ!
 
ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 
Δεν υπάρχει σωτηρία ρε...
 

YΓ.

264196052_196508746020406_8500911970573264740_n.jpg
 
Η ανατροπή του ΓΑΠ στον δεύτερο γύρο θα κάνει και τον Μπέο να χειροκροτήσει!
 
 
Eδω μας κυβερνησε η Μιμη, ο Μαρινακης μας μαρανε? Και η βασηλομητωρ? Ποιος εκανε κουμαντα τοτε? Ο παυλαρας η ο εθναρχης? Κακη κληρονομια, αφησε αυτη η Ασπασια , σε τουτο τον τοπο, ρε παιδι μου
 
Back
Top