Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ολοι αυτοι που τσινανε ξερουν πως εχουν τελειωσει.
Δε θελουν να φυγουν απο το μαντρι καθως θα χασουν τις καρεκλες, αλλα ταυτοχρονα δεν ανεχονται να σκαει ενας φυτευτος και να μην εχουν το πρωτο λογο στο πως θα υπηρετησουν τους εκαστοτε επενδυτες τους (ωστε να παρουν και το μεριδιο εξουσιας που θεωρουν οτι τους αρμοζει).

Αριστεροι δεν ειναι, αυτο χαθηκε στη κωλοτουμπα του 2015 και το ΤΙΝΑ του "περναμε μνημονια κλαιγοντας". Μελλον δε θα εχουν εκτος συριζα γιατι ολος ο κοσμος τους φτυνει.
το 2015 ήταν με την πλάτη στον τοίχο και απλά μας κορόιδευαν. Δεν είχαν άλλη επιλογή και το ήξεραν πριν καν βγουν. Δεν μπορείς να κάνεις ότι γουστάρεις σε ένα παγκόσμιο σκηνικό που δεν σε ρωτάει καν που πάει και τι κάνει.

Δηλαδή τι; Αν χρεοκοπούσαν την χώρα, προκαλούσαν διπλωματική κρίση, ίσως και πολεμική κρίση με την Τουρκία που μας περίμενε με την μαλαπέρδα στην γωνία, θα ήταν γνήσιοι αριστεροί;

κατι δεν εχω καταλαβει και δγιαολε θα το ρωτησω. εχω ρωτησει βεβαια ηδη τον πατερα μου, ακραια αντισυριζαιο (γιατι λεει λεηλατησε το πασοκ) και δεν μου εχει δωκει καποια απαντηση που να βγαζει νοημα περα απο αντιτσιπρικές καταρες.

νιτρε, γιατι σε "κοροιδεψε" τοτες ο συριζα? αφου απ οτι γραφεις παρακατω, ευτυχως που σε κοροιδεψε γιατι τελικα δεν φαγαμε την μαλαπερδα του τουρκου και δεν μας πεταξανε απ το ευρω κλπ κλπ. εκτος αν εννοεις οτι τα πηρες κρανιο μαζι του, επειδη κοροιδεψε εμενα ή π.χ. τον νορσκαθ ή τελος παντων καποιον αριστερο που τον πιστεψε.
εσυ τι εχεις να του προσαψεις ως ανθρωπος που εξαρχης εβλεπες το ανεφικτο των οσων ελεγε?

κατι δεν εχω καταλαβει και δγιαολε θα το ρωτησω. εχω ρωτησει βεβαια ηδη τον πατερα μου, ακραια αντισυριζαιο (γιατι λεει λεηλατησε το πασοκ) και δεν μου εχει δωκει καποια απαντηση που να βγαζει νοημα περα απο αντιτσιπρικές καταρες.

νιτρε, γιατι σε "κοροιδεψε" τοτες ο συριζα? αφου απ οτι γραφεις παρακατω, ευτυχως που σε κοροιδεψε γιατι τελικα δεν φαγαμε την μαλαπερδα του τουρκου και δεν μας πεταξανε απ το ευρω κλπ κλπ. εκτος αν εννοεις οτι τα πηρες κρανιο μαζι του, επειδη κοροιδεψε εμενα ή π.χ. τον νορσκαθ ή τελος παντων καποιον αριστερο που τον πιστεψε.
εσυ τι εχεις να του προσαψεις ως ανθρωπος που εξαρχης εβλεπες το ανεφικτο των οσων ελεγε?
όχι ρε, εμένα αν κορόιδεψαν;

Δεν τους ψήφισα, αλλά κορόιδεψαν τον κοσμάκι, τώρα θα μου πεις αν είναι γίδια και τα πίστεψαν... ναι με νοιάζει όταν βλέπω ένα κόμμα να βγαίνει στην εξουσία με εξόφθαλμα ψέματα, με τρομάζει, μου θυμίζει σκοτεινές εποχές. Ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα κόμμα, αλλά ακριβώς έτσι, με τέτοιο τρόπο βγαίνουν κάτι κόμματα που μας πάνε σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια αυταρχισμού. Δεν λέω ότι ήταν τέτοιο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ μην παρεξηγηθώ, λέω πάνω σε τι πάτησε για να βγει.

Αλλά όταν παρακολουθείς λίγο τα πράγματα και βλέπεις ότι αυτά που τάζουν ΔΕΝ γίνονται, πως να το κάνουμε, δανείστηκες, χρωστάς, τέλος. Κοιτάς πως να το κάνεις βιώσιμο όχι να τσακωθείς με όλους σαν γέρος στο καφενείο που έχει δανειστεί από όλο το καφενείο "δεν σας πληρώνω τίποτα σπουτζαμ".

Ρεαλιστικά με το να το παίζουν επανάσταση, ενώ ήξεραν εξαρχής ότι ΔΕΝ είχαν επιλογή, μόνο και μόνο για να λένε ότι έκαναν επανάσταση, εμένα με τσάντισε. Ρε φίλε, νιώσε. Το ξέρουμε ότι δεν φταις για την κατάντια, άσε τις μαλακίες και δες πως θα βγούμε από την σκατότρυπα. Δηλαδή τι κέρδισαν με το να παίζουν τις καθυστερήσεις με τους δανειστές της χώρας; Μας πήγαν πίσω, μας ξεμπρόστασιαν και τελικά έκαναν αυτά που μπορούσαν να έχουν κάνει εξαρχής.

Και εκεί στο τέλος της θητείας τους φάνηκε ότι ναι ήταν σωστά, ναι δούλεψαν, μόνο και μόνο για να τα δώσουν έτοιμα στον μητσηκώστα για να το παίζει ότι έσωσε την οικονομία.

Ναι μισώ τον τσίπρα και το σινάφι του γιατί είναι οι μεγαλύτεροι σπόνσορες της ΝΔ. Γιατί αντί να κάνουν αντιπολίτευση στις τελευταίες εκλογές έλεγαν ψηφίστε μας να μην βγει ο μητσηκώστας.

Το 41τακατα που μας πηδάει τώρα, δεν το κέρδισε η ΝΔ, το χάρισε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κατρούγκαλος και το κάθε γίδι εκεί μέσα που δεν μπορεί να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις και τα λόγια του.

my 2 cents. Το κρατάω μέσα μου χρόνια.

σεβαστο.
βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι ηταν λαθος το "ψηφιστε με για να μην βγει ο μητσικωστας". οταν ο μητσικωστας εχει δειξει σ ολους τους τομεις τι τρομπας ειναι...
χωρια που ο συριζα (γνωμουλα μου) ειχε μια χαρα προγραμμα. αν το διαβαζε κανεις. αλλά αν θυμαμαι καλα, μου γραφατε οτι "ποιος χεζει τωρα τα προγραμματα, ειναι για δεινοσαυρους, δες τι ειπε η θειτσα η φωτιου κι ο κατυ σαρκ ο κατρουγκαλος με την διχαλωτη σαγιοναρα..."

τελος παντων, δεν βγαζωμε ακρη. λοιπον που λετε, σε σημερινο κρεσεντο, ο κασέλ εδειξε λεει την βερα του στους ρεπορτερς. αποφασισα να μην δω το βιδεο, γιατι θα κριντζαρω την ζωουλα μου. .....

δε μαμιεται. αφου σε λιγες ωρες θα ειμαστε σε διαφορετικο κομμα, τι εχω να χασω? παω να το δω κι επιστρεφω....

Last edited:
Το λάθος είναι ότι δεν μου λες γιατί να σε ψηφίσω, απλά μου λες γιατί να μην ψηφίσω τον άλλον, οκ δεν ψήφισα τον άλλον, αλλά δεν ψήφισα ούτε εσένα αφού δεν μου είπες τι θα κάνεις για τα προβλήματά μου.

Νομίζω αυτό το κατάλαβαν και οι ίδιοι, τουλάχιστον η Έφη το κατάλαβε, κρίμα που δεν την στήριξαν να βγει. Νομίζω ήταν η μόνη που ένιωθε εκεί μέσα.

Τεσπά, μόλις το κλείσει το μαγαζί θα πάω να βγει στο ΠΑΣΟΚ νέος πρόεδρος :p

όχι ρε, εμένα αν κορόιδεψαν;

Δεν τους ψήφισα, αλλά κορόιδεψαν τον κοσμάκι, τώρα θα μου πεις αν είναι γίδια και τα πίστεψαν... ναι με νοιάζει όταν βλέπω ένα κόμμα να βγαίνει στην εξουσία με εξόφθαλμα ψέματα, με τρομάζει, μου θυμίζει σκοτεινές εποχές. Ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα κόμμα, αλλά ακριβώς έτσι, με τέτοιο τρόπο βγαίνουν κάτι κόμματα που μας πάνε σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια αυταρχισμού. Δεν λέω ότι ήταν τέτοιο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ μην παρεξηγηθώ, λέω πάνω σε τι πάτησε για να βγει.

Αλλά όταν παρακολουθείς λίγο τα πράγματα και βλέπεις ότι αυτά που τάζουν ΔΕΝ γίνονται, πως να το κάνουμε, δανείστηκες, χρωστάς, τέλος. Κοιτάς πως να το κάνεις βιώσιμο όχι να τσακωθείς με όλους σαν γέρος στο καφενείο που έχει δανειστεί από όλο το καφενείο "δεν σας πληρώνω τίποτα σπουτζαμ".

Ρεαλιστικά με το να το παίζουν επανάσταση, ενώ ήξεραν εξαρχής ότι ΔΕΝ είχαν επιλογή, μόνο και μόνο για να λένε ότι έκαναν επανάσταση, εμένα με τσάντισε. Ρε φίλε, νιώσε. Το ξέρουμε ότι δεν φταις για την κατάντια, άσε τις μαλακίες και δες πως θα βγούμε από την σκατότρυπα. Δηλαδή τι κέρδισαν με το να παίζουν τις καθυστερήσεις με τους δανειστές της χώρας; Μας πήγαν πίσω, μας ξεμπρόστασιαν και τελικά έκαναν αυτά που μπορούσαν να έχουν κάνει εξαρχής.

Και εκεί στο τέλος της θητείας τους φάνηκε ότι ναι ήταν σωστά, ναι δούλεψαν, μόνο και μόνο για να τα δώσουν έτοιμα στον μητσηκώστα για να το παίζει ότι έσωσε την οικονομία.

Ναι μισώ τον τσίπρα και το σινάφι του γιατί είναι οι μεγαλύτεροι σπόνσορες της ΝΔ. Γιατί αντί να κάνουν αντιπολίτευση στις τελευταίες εκλογές έλεγαν ψηφίστε μας να μην βγει ο μητσηκώστας.

Το 41τακατα που μας πηδάει τώρα, δεν το κέρδισε η ΝΔ, το χάρισε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κατρούγκαλος και το κάθε γίδι εκεί μέσα που δεν μπορεί να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις και τα λόγια του.

my 2 cents. Το κρατάω μέσα μου χρόνια.
Τα είπες ωραία!

δεν καταλαβαινω γιατι ηταν λαθος το "ψηφιστε με για να μην βγει ο μητσικωστας"
Θεωρείται λάθος στρατηγική εδώ και χρόνια

Απο περιεργεια, ΠΑΣΟΚ;
Σταμάτα! Απλά σταμάτα! Σεβάσου τον πόνο μας😜

δεν απαντω, νορσγκάα. προσωπικο δεδομενο.

αστειο ηταν. σιγα μην δεν πω, τι να φοβηθω? λοιπον, λεω να παω μια βολτα στο κομμα τση ομπρελας και των τσακαλωτων. στο πασοκ δεν παταω, οσο ο τσομπανης κανει πλατες στον μητσικωστα που λεει κι ο νιτρος. ναι, ειναι τρομερα ξεκαθαρο στα ματακια μου οτι του κανει πλατες. δεν μπορω να δω αλλον λογο απ το να τον κραταει σε κατι που εμαθε στις υποκλοπες...
οτι κι αν ειν αυτο, αν δεν εχει το θαρρος να το πει δημοσια και προτιμαει ν αφηνει τον αλλον να τον εκβιαζει, τοτε ειναι πολυ λιγος. οπότε δεν θα τον τιμησω με την ψηφο μου.

που να ξερω ομως? το μελλον, αδηλον. μπορει ν αρχισω τα περιεργα μανιταρια, να γινω παιδι των λουλουδιωνε και να παω στην ζωιτσα.

ωωωω ξεχασα να το γραψω πριν ο ντενεκές.

θελει δικο του ποστ. λοιπον:

νορσγκάα, τι ρωτας ρε αθρωπε??
θα παω τρεχοντας στο κομμα που θα φτιασει σε κανα εξαμηνο ο ηγετης μας, ο αδικημενος και πληγωμενος, αλλά ΟΧΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ, ο γητευτής της καρδγιας μας, Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

(και ξαναπεφτει καπου εδω το λινκ της κάρμινας της μπουράνας...)

οχι ρε, δεν τρολαρω. αληθεια λεω.

Last edited:
στο κομμα τση ομπρελας και των τσακαλωτων
Πρασινη Αριστερα; Χμμμ, τι μου θυμιζει, τι μου θυμιζει...

:broeagle:

Περα απο αυτο, οι εναπομειναντες συριζαιοι θα εχουν να διαλεξουν η κασελα ("εφοπλιστη") η κοκαλα (βιομηχανο); Οι μεγαλοξενοδοχοι ειναι οι ριγμενοι της προοδευτικης συμμαχιας ρε παιδια!

1698150375473.png

Last edited:
Κανελάκης, καλή παραλλαγή. Θα την ενσωματώσω στο thesaurus.

Όχι ρε συ... να τρως δηλαδή κάτι με κανέλα και να σου έρχεται στο μυαλό;... Αν και θα μου πεις, γούστα είναι αυτά. :Ρ

Πιο ταιριαστό θα ήταν το "Κανενάκης".

synenteyksi-mitsotakis-xr_2.jpg

Άλλα 12 χρόνια μαζί κουκλάκια μου. Ελλάδα 6.9.

Ύπαρξη Συριζοτρόλλ confirmed?

μη με κοιτας περιεργα, πάτερ.
εγω το πρωι δουλευω σκληρα σε δουλεια γραφειου και απ τ απογευμα και μετα κανω κέημινγκ και σχολιαζω στο ρεηκουι και το sdna.
δεν προλαβαινω ο ερμος να οργανωκω δολοφονιες χαραχτηρων και να επιτεθω στον σκουρλετη.

Ύπαρξη Συριζοτρόλλ confirmed?

τι εννοείς confirmed? υπάρχει καμία αμφιβολία;

αν υπαρχουν, λεγεται αυτοαμυνα.
ωρες ειναι τωρα να πουμε οτι ο συριζα ελεγχει τα μεσα μαζικης αποβλακωσης και τα σοσιαλ. η νουδου παντως εχει σιγουρα στρατια ακαουντς και τρολς. αλλά αυτο μας φαινεται φυσικο πλεον.

Back