κατι δεν εχω καταλαβει και δγιαολε θα το ρωτησω. εχω ρωτησει βεβαια ηδη τον πατερα μου, ακραια αντισυριζαιο (γιατι λεει λεηλατησε το πασοκ) και δεν μου εχει δωκει καποια απαντηση που να βγαζει νοημα περα απο αντιτσιπρικές καταρες.
νιτρε, γιατι σε "κοροιδεψε" τοτες ο συριζα? αφου απ οτι γραφεις παρακατω, ευτυχως που σε κοροιδεψε γιατι τελικα δεν φαγαμε την μαλαπερδα του τουρκου και δεν μας πεταξανε απ το ευρω κλπ κλπ. εκτος αν εννοεις οτι τα πηρες κρανιο μαζι του, επειδη κοροιδεψε εμενα ή π.χ. τον νορσκαθ ή τελος παντων καποιον αριστερο που τον πιστεψε.
εσυ τι εχεις να του προσαψεις ως ανθρωπος που εξαρχης εβλεπες το ανεφικτο των οσων ελεγε?
όχι ρε, εμένα αν κορόιδεψαν;
Δεν τους ψήφισα, αλλά κορόιδεψαν τον κοσμάκι, τώρα θα μου πεις αν είναι γίδια και τα πίστεψαν... ναι με νοιάζει όταν βλέπω ένα κόμμα να βγαίνει στην εξουσία με εξόφθαλμα ψέματα, με τρομάζει, μου θυμίζει σκοτεινές εποχές. Ευτυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα ακόμα κόμμα, αλλά ακριβώς έτσι, με τέτοιο τρόπο βγαίνουν κάτι κόμματα που μας πάνε σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια αυταρχισμού. Δεν λέω ότι ήταν τέτοιο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ μην παρεξηγηθώ, λέω πάνω σε τι πάτησε για να βγει.
Αλλά όταν παρακολουθείς λίγο τα πράγματα και βλέπεις ότι αυτά που τάζουν ΔΕΝ γίνονται, πως να το κάνουμε, δανείστηκες, χρωστάς, τέλος. Κοιτάς πως να το κάνεις βιώσιμο όχι να τσακωθείς με όλους σαν γέρος στο καφενείο που έχει δανειστεί από όλο το καφενείο "δεν σας πληρώνω τίποτα σπουτζαμ".
Ρεαλιστικά με το να το παίζουν επανάσταση, ενώ ήξεραν εξαρχής ότι ΔΕΝ είχαν επιλογή, μόνο και μόνο για να λένε ότι έκαναν επανάσταση, εμένα με τσάντισε. Ρε φίλε, νιώσε. Το ξέρουμε ότι δεν φταις για την κατάντια, άσε τις μαλακίες και δες πως θα βγούμε από την σκατότρυπα. Δηλαδή τι κέρδισαν με το να παίζουν τις καθυστερήσεις με τους δανειστές της χώρας; Μας πήγαν πίσω, μας ξεμπρόστασιαν και τελικά έκαναν αυτά που μπορούσαν να έχουν κάνει εξαρχής.
Και εκεί στο τέλος της θητείας τους φάνηκε ότι ναι ήταν σωστά, ναι δούλεψαν, μόνο και μόνο για να τα δώσουν έτοιμα στον μητσηκώστα για να το παίζει ότι έσωσε την οικονομία.
Ναι μισώ τον τσίπρα και το σινάφι του γιατί είναι οι μεγαλύτεροι σπόνσορες της ΝΔ. Γιατί αντί να κάνουν αντιπολίτευση στις τελευταίες εκλογές έλεγαν ψηφίστε μας να μην βγει ο μητσηκώστας.
Το 41τακατα που μας πηδάει τώρα, δεν το κέρδισε η ΝΔ, το χάρισε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κατρούγκαλος και το κάθε γίδι εκεί μέσα που δεν μπορεί να βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις και τα λόγια του.
my 2 cents. Το κρατάω μέσα μου χρόνια.