Τα περισσότερα φανελάκια τα φοράω στην δουλειά. Έχω βάλει κάνα 2 στην άκρη καλού κακού. Τις παραλλαγές τις έχω κρατήσει προβλεπέ, . Πάντως, αν φτάσουν να επιστρατεύσουν και εμένα (Ι4 οφθαλμολογικό) θα είναι πολύ σκούρα τα πράγματα.
Πάντως, αυτό που γράφει στην σελίδα του ΓΕΣ, ότι σου παρέχουν τα πάντα, είναι παπαριές πλέων, μετά συγχωρήσεως. Ούτε σάκο ταξιδιού, ούτε παντόφλες, ούτε φόρμες και αθλητικά (αν και στα ΛΟΚ, πρέπει να δίνουν ακόμα αθλητικά είδη). Κάνα 2 σειρές πριν από εμένα, φίλος πλήρωσε για τον μπερέ, γιατί δεν τους δώσανε, και απαιτούσανε να; αγοράσουνε, πράγμα απαράδεκτο για τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες.
Α, και επειδή έγινε και κάποια σχόλιο πιο πριν. Τα λεφτά που πάνε στις ένοπλες δυνάμεις, πάνε για και για δαπάνες προσωπικού, μόνιμου και επιστρατευμένου. Αφενός γίνονται μεγάλες μειώσεις λόγω της κρίσης, αφετέρου υπάρχει η νοοτροπία να ευημερούν οι αριθμοί, και να είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ' αλεύρι, και γίνεται σε πολλές περιπτώσεις σπατάλη και κάκιστη διαχείριση.