2011Β ή 315, οδηγος. Κεντρο στη Σπαρτη και μετα "εθελοντης" στην ΕλΔυκ, μα ρε παιδια δε θελω, οχι θα πας, ρε παιδια φοβαμαι τα αεροπλανα ειμαι μεγαλος χεστης (αληθεια), οχι θα πας. παιζει να ειμαι ο μονος φανταρος που ξενερωνε οταν επαιρνε αδεια. χαμενος στο μικροκοσμο του πανεπιστημιου "ε του πουστη ολοι απο 18 εως 30 θα ειμαστε εκει μεσα, θα εχει και αλλους φοιτητες, τουλαχιστον το 50%" 150 ατομα λοχος μονο οι 10 ειχαν περασει εξω απο ΤΕΙ οι υπολοιποι ποδοσφαιριστες ή DJ ή τσοπανηδες ευτυχως οι 10 γραμματιζουμενοι μια χαρα παιδια, καλο παρεακι με ωραιο χαβαλε. Ευτυχως η τυχη με εριξε στο Συνταγμα οπου ειμασταν λιγοτερο μαχιμοι αλλα πιο προβλεπε (πολλη καθαριοτητα, να βαρας προσοχες συνεχεια σε βαθμοφορους, κλπ κλπ), η ατυχια ηταν οτι επεσα πανω στην αλλαγη απο 3 ΕΣΣΟ το χρονο σε 4, εγινε ενα αλαλουμ και αργησε να ερθει νεα σειρα για 1 μηνα παραπανω, οσοι περασαν απο κυπρο ξερουν τι σημαινει αυτο. λογω του οτι ημουν μεγαλος σε ηλικια με βαλανε και επιλοχια (babysitter) οποτε το τελευταιο τριμηνο ημουν εξοδουχος καθε μερα αλλα 7 το πρωι με 2 το μεσημερι ειχα αρκετη δουλιτσα και εκτελουσα χρεη γραμματεα στον πιο βλαχο ταγματαρχη του ΕΣ ενω τα υπολοιπα γραφεια το ξυνανε με γκασμα (η τσουγκρανα ως γνωστον αφηνει κενα) το μονο που μου εμεινε απο το στρατο ηταν η οδηγηση, συμπληρωσα γυρω στα 2.5 χιλιαδες χιλιομετρα με διαφορα οχηματα (και σταγιερ, τρομερο οχημα). δεν θα ξαναπηγαινα