What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
Όπως διαβάζω ... "σμιλεύεις¨ δε ξέρω γιατί σκέφτομαι κατευθείαν<br> <span class="bbcode_spoiler">¨πετρινα κωλομέρια"  :lol:</span><br> :emotiondrake:<br>χαχα κάπου το χω ξαναδιαβάσει δω μέσα  :facepalm:
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,049
Ρε παιδιά που είναι ο Γαίος? <img src="/confuse.gif" width="" height="" alt=":?" title=":?" class="bbcode_smiley" />?:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,712
Πήρε τα παπούτσια του και είναι στη δουλειά.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
δεν περιμενα τοσο σουρεαλ απαντηση. <br>τι να μας πει και ο Νταλι <br>που αν ηξερε το αρκι <br>θα υφαινε χελωνες.<br><br>με το γελιο που εριξα, πρεπει να κερδισα και δυο μηνες εξτρα ζωης.<br><blockquote><br>Πήρε τα παπούτσια του και είναι στη δουλειά.<br></blockquote><br>θεμα και εκεινο<br>
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,946
<blockquote><br>Πήρε τα παπούτσια του και είναι στη δουλειά.<br></blockquote><br><br>θα βαρέθηκε να πηγαίνει σε συγκεντρώσεις<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=fffpcGofk50
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Το οικονομικο ηταν ενα θεμα απο παλια. Δεν σε καλυπτουν 100% για τα αναγκαια.  <br>Αυτο με τις αδειες του Σ/Κ ειναι καραμπαμ οτι γινεται για το φαγητο. Λογικα, καποια φραγκακια πανε και σε τσεπες.<br>Δεν λεω σιγουρα γιατι δεν μπορω να εχω αποψη χωρις θεμελια.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,049
Ρε παιδιά μόνο εμένα με είχαν ξεχασμένο στο φυλάκιο (δεν με χαλούσε για να πω την αλήθεια), με έστελναν υπηρεσιακό να βγω την ώρα που είχα υπηρεσία...<br>Ελάχιστα ξόδεψα πάντως.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Φιλαρακι, στο φυλακιο αν δεν εχεις υπηρεσια πας για υπηρεσια. Θυμαμαι ενα τυπακι που ηταν ξεχασμενο απο τον Θεο στο φυλακιο. Μηνες και μηνες. Καποια στιγμη τον πηραν χαμπαρι και τον εφεραν στο ταγμα.<br>Ειχε χασει την ικανοτητα να εχει κοινωνικες επαφες. Η ευγενικη εκφραση για το σαλεμενος. Βασικα ολοι μας ειχαμε μαζεψει τα κουσουρακια μας. Θυμαμαι οτι μολις πηρα μεταθεση για λιγο νοτιοτερα, μαζεψα προανακριση για στρατοδικειο για ξυλοδαρμο. Λιγο μετα τσιμπησα και δευτερο και ξαφνικα ενα τριτο (για αλλους λογους).<br>Δεν γινεται να σε κανουν τιγρη και μετα να σε βαλουν με τα γατακια, σαν να μην εχει συμβει τιποτα.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,145
Ατελείωτα απογευματινά τετράωρα σκοπέτα παρέα με το pcmaster και την ερα σπορ... Καμμιά φορά και Ντοστογιέφσκι...<br>Σε απομακρυσμένες σκοπιές που δεν περναγε ποτέ έφοδος ή περίπολος.<br>Και στο βραδυνό νούμερο μια χαρά τους έμαθα τους αστερισμούς.  Ενα τηλεσκόπιο να είχα μόνο!  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,508
Και με κιάλια γίνεται δουλειά. Όντως ανεπανάληπτες στιγμές. Είναι τα όσα μαθαίνεις για εσένα, όλο το χρόνο που αναγκάζεσαι να μείνεις μόνος σου.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,890
Μια χαρά είναι τα φυλάκια, μην ακούτε κανέναν :Ρ Μείνετε όλη σας τη θητεία εκεί πάνω αν μπορείτε. Ησυχία, φύση, δεν σας ενοχλάει κανένας. Όσο κι αν αγχώνονται οι αρχιφύλακες κάθε μέρα πως "ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΦΟΔΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΥΠΕΡΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ" ποτέ δεν πατάει κανένας, όρεξη έχουν κι αυτοί να παίρνουν τα βουνά βραδιάτικα.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,508
Παντού τα ίδια λένε ρε φίλε. Έχουμε διαβάσει τον ψεύτη βοσκό μικροί, κύριοι!
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,890
Μια φορά που βαριόμουν μπήκα σε Stealth Mode, παραβίασα το γραφείο του αρχιφύλακα και άρχισα να ξεφυλλίζω τα βιβλία που συμπληρώνουν κάθε φορά. Τελευταία έφοδος στο φυλάκιό μου είχε γίνει 7 μήνες πριν πάω εγώ εκεί, και πριν από αυτήν τελευταία ήταν πριν άλλα 1-2 χρόνια. Και μάλιστα απ&#039;ότι διάβασα τελευταίος εφοδεύων ήταν ο Υπολοχαγός που ήταν προϊστάμενός μου στο 3ο γραφείο στα Γρεβενά, πώς τα φέρνει η ζωή.<br><br>Μια άλλη φορά μας είχε πει ένας αρχιφύλακας για έφοδο από την Ταξιαρχία το βράδυ, τυπικά τον γράψαμε στα @@ μας, έκανα εγώ σκοπιά 8-10 και με άλλαξαν, κατά τις 10-11 το βράδυ φαίνεται όντως ένα πολιτικό όχημα να ανεβαίνει το δρόμο προς το φυλάκιο (παρατηρώντας το δρόμο είχαμε κάνα 2λεπτο στη διάθεσή μας να ετοιμαστούμε από τη στιγμή που εντοπίζαμε το αμάξι), μες στην τρεχάλα ο αρχιφύλακας ΑΜΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΦΩΝΗ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΑΝ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ... και τελικά στο αμάξι ήταν 2-3 φίλοι ενός από τους φαντάρους, είχαν έρθει από το παραδίπλα χωριό για να μας φέρουν ρετσίνες και σουβλάκια να φάμε.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Και εμένα η καλύτερή μου ήταν όταν με έστελναν φυλάκιο. Δεν έχεις (σχεδόν) κανένα πάνω από το κεφάλι σου και τις ώρες που δεν είχες υπηρεσία έκανες ότι γούσταρες.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
Ισχύει. Το φυλάκιο ήταν όλα τα λεφτά. Πολύ σκάψιμο βέβαια και η ζέστη με το αλεξίθραυστο φορεμένο ήταν ανυπόφορη, αλλά είχε και αυτό τη φάση του. Γενικώς, στο φυλάκιο (νομίζεις πως)  όντως έχει νόημα το ότι είσαι στρατό.
 

Myrmidonas

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,049
Εγώ ήμουν μόνιμος παρατηρητής στο ποτάμι, όσοι ήταν πάνω από ταξίαρχοι μια χαρά ήταν ρε, οι πιο κάτω έχουν θέματα. Θυμάμαι μια φορά με γαμάτο αρχιφύλακα σκάει μύτη ταξίαρχος στο φυλάκιο, όλοι ήμασταν μέσα και βλέπαμε Tv ανοίγει την πόρτα ο αρχιφύλακας και λέει "Φυλάκιο προσοχη" όλοι νομίζαμε πως έκανε πλάκα και δεν δώσαμε σημασία και από πίσω έρχεται ο ταξίαρχος,με τον που τον είδαμε όλοι ζουζα χαχαχαχαχα, ευτυχώς δεν μας είπε τίποτα
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,631
<blockquote><br>...παρέα με  ερα σπορ και Ντοστογιέφσκι...<br></blockquote><br><br>H κουλτούρα δεν κρύβεται ρε!  :silly: <br> :drinks:<br>
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,680
Στον στρατο συναντας μεγαλες μορφες. Προσωπικα δεν περασα καθολου μονοτονα.<br>Αυτο που μενει, ειναι αυτο που ειπε ο τρισμεγιστος bela lugosi<br>"People, chained by monotony, afraid to think, clinging to certainties... they live like ants"
 

electroduck

Umber Hulk
Joined
Jul 12, 2014
Messages
773
<blockquote><br>Φιλαρακι, στο φυλακιο αν δεν εχεις υπηρεσια πας για υπηρεσια. Θυμαμαι ενα τυπακι που ηταν ξεχασμενο απο τον Θεο στο φυλακιο. Μηνες και μηνες. Καποια στιγμη τον πηραν χαμπαρι και τον εφεραν στο ταγμα.<br>Ειχε χασει την ικανοτητα να εχει κοινωνικες επαφες. Η ευγενικη εκφραση για το σαλεμενος. Βασικα ολοι μας ειχαμε μαζεψει τα κουσουρακια μας. Θυμαμαι οτι μολις πηρα μεταθεση για λιγο νοτιοτερα, μαζεψα προανακριση για στρατοδικειο για ξυλοδαρμο. Λιγο μετα τσιμπησα και δευτερο και ξαφνικα ενα τριτο (για αλλους λογους).<br>Δεν γινεται να σε κανουν τιγρη και μετα να σε βαλουν με τα γατακια, σαν να μην εχει συμβει τιποτα.<br></blockquote><br>Χμου, τα φυλάκια είναι ένα πράμα σα "πόλη-κράτος" από μόνα τους. Χίλιους ανθρωπους να ρωτήσεις θα σου πουν από χίλιες ιστορίες. <br><br>Θυμήθηκα που με είχαν παραξεχάσμενο γιατί έτυχε να ήμουν ο μόνος που μπορούσα να κάνω ταυτόχρονα ένοπλες υπηρεσίες και που μπορούσε ο επιλοχίας να εμπιστευτεί για τη σωστή διαχείριση του κυλικείου. Χρήματα δλδ και να μη πάθουμε καλοκαιριάτικα καμία δηλητηρίαση κει μέσα. Α, ρε μέχρι και παγωτά τους είχα, να φανταστείτε. Διάφορες γευσεις. <br><br>Μέχρι και τις βρύσες σενιάρισα έφερα την Αναγέννηση κ το Πολιτισμό μετά από έτη δυσλειτουργίας εκεί μέσα, εμπορικό δαιμόνιο βεβαίως βεβαίως. <br><br>Βέβαια ο ανθυπας μου είχε λυσσάξει κ τηλεφωνούσε καθε λίγο κ λιγάκι να δει αν ήμουν καλά. <br>"Πάλι εμένανε ζητάει; Φτου..."<br>"Ε, ναι ρε σειρούλα, να δει ο άνθρωπος μήπως και σου κάνουμε τίποτα βασανιστήρια εδώ να δει αν ζεις..."  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>edit: Το μόνο πράμα που ΠΟΤΕ δε θα ξεχάσω είναι το βλέμμα των μικρών παιδιών -σταματούσαμε για αναγνώριση, ονόματα, τους δίναμε νερά κλπ, ολόκληρες οικογένειες που τις μάζευε η κλούβα- να μας κοιτάζουν φοβισμένα μέσα στη νύχτα. ΠΟΤΕ όμως <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom