What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Που πηγα φανταρος/που θα θελα να παω/γιατι μισω το στρατο

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Έλα στο ναυτικό να σε μάθω να κάνεις edit τα ποστ. <br>Σοβαρά μην βάλεις κανένα απολύτως βύσμα, πήγαινε για 9 μήνες να βιωσεις την απόλυτη παράνοια και ιδρυματοποιηση οπου κάτσει και θα είσαι λιγάκι πιο έτοιμος και για το άλλο τρελοκομείο που λέγεται κοινωνία όταν πάρεις το απολυτήριο.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
<blockquote><br>Έλα στο ναυτικό να σε μάθω να κάνεις edit τα ποστ. <br>Σοβαρά μην βάλεις κανένα απολύτως βύσμα, πήγαινε για 9 μήνες να βιωσεις την απόλυτη παράνοια και ιδρυματοποιηση οπου κάτσει και θα είσαι λιγάκι πιο έτοιμος και για το άλλο τρελοκομείο που λέγεται κοινωνία όταν πάρεις το απολυτήριο.<br></blockquote><br>Ζήτω η ξηράααααα (μόλις γύρισα από ΚΕΠ)!!!!!
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
H Γκατζολία είναι κρύα, σκοτεινή και σε περιμένει, εντάξει δεν είναι τίποτα, λίγοι μήνες διακοπές σε ένα μέρος που δεν ξημερώνει ποτέ  :salute:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,544
Μια χαρά θα είσαι, όπου και να πας, έχεις την κατάλληλη ιδιοσυγκρασία για να επιβιώσεις οπουδήποτε <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br> Ο στρατός είναι μεγάλο σχολείο και για αρκετούς, εμπειρία αφύπνισης-σκασίματος της γλυκιάς φούσκας προστασίας τους. Άσε που σε σπιτώνουν και σε ταϊζουν ένα χρόνο τζάμπα. Δεν βρίσκονται εύκολα αυτά την σήμερον <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> <br><br>
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,446
Καλά για αυτό το τελευταίο μην ορκίζεσαι πλέον. Βοά ο τόπος για τις συχνές άδειες για να μην χρειάζεται να σε ταΐσουν - και θα μου πεις ποιος φαντάρος δεν θέλει άδεια, αλλά όταν βλέπει το πορτοφόλι να μένει άδειο από τα μισά του μήνα, αρχίζει να το σκέφτεται...
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,443
Πας και δηλώνεις ότι δεν θες άδεια, γιατί δεν έχεις χρήματα για τα οδοιπορικά σου. Ή σε κρατάνε και σε ταΐζουν, ή σου δίνουν εισιτήρια για το φθηνότερο δυνατό μέσο. Αν απέχει μια συγκεκριμένη απόσταση ο τόπος κατοικίας σου, δικαιούσαι και οδοιπορική άδεια. Φυσικά μιλάμε για "φυσιολογικές" συνθήκες, όχι για τεταμένες καταστάσεις τύπου Ιμίων  κτλ.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,360
<blockquote>ή σου δίνουν εισιτήρια για το φθηνότερο δυνατό μέσο.</blockquote><br><br>Αυτό ισχύει για μία φορά μόνο, και για συγκεκριμένη διαδρομή!
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,333
Όταν το στρατόπεδο είναι δίπλα σε κάποιο αστικό κέντρο είναι καλά. Όταν είναι στου διαόλου τη μάνα η άδεια είναι δώρον άδωρο. Επίσης, είναι λίγο ζόρι το φαγητό γιατί πέφτει γραμμή ότι θα είναι μέσα τόσα άτομα, οπότε θα βγάλουμε τόσες μερίδες και φάτε όσο βρείτε
 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,194
Κατά τη διάρκεια της 9μηνης θητείας όλοι οι στρατιώτες δικαιούνται 15 ημέρες κανονικής άδειας κι εφόσον υπηρετήσουν σε μέρος που θεωρείται παραμεθώριος 2 μέρες για κάθε συμπληρωμένο μήνα σ αυτό το μέρος. Ολες οι μετακινήσεις που γίνονται με διαταγή του στρατού καλύπτονται οικονομικά απ τον στρατό..θα σου δίνουν δλδ ένα κόκκινο χαρτί που θα το δείχνεις στα εκδοτήρια και θα βγάζεις δωρεάν το εισιτήριο. πάντα με το οικονομικότερο μέσο. Οι μετακινήσεις λόγω άδειας από και προς τον προορισμό της άδειας γίνονται με έξοδα δικά σου εκτός από μία φορά σε όλη την θητεία όπου έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις να σου καλύψει τα έξοδα ο στρατός. Και κάτι που διαφεύγει από πολλούς κι όταν απολύεσαι καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης πάλι ο στρατός αρκεί πάλι να το ζητήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αφού πας όπου πας να δεις γενικά δρομολόγια πλοίων αεροπλανων λεωφορείων τρένων  κτλ, και να προσπαθείς εφοσον βρεις ατομα να συννενοηθεις φυσικα, να προγραμματιζεις από σχετικα νωρις τις αδειες που θα παρεις και να κλεινεις φθηνα εισιτηρια. Μικρή βοήθεια για να όσους πρόκειται να κάνουν την θητεία τους.
 

captain kal

Death Knight
Joined
Dec 2, 2012
Messages
3,360
<blockquote>Κατά τη διάρκεια της 9μηνης θητείας όλοι οι στρατιώτες δικαιούνται 15 ημέρες κανονικής άδειας κι εφόσον υπηρετήσουν σε μέρος που θεωρείται παραμεθώριος 2 μέρες για κάθε συμπληρωμένο μήνα σ αυτό το μέρος. Ολες οι μετακινήσεις που γίνονται με διαταγή του στρατού καλύπτονται οικονομικά απ τον στρατό..θα σου δίνουν δλδ ένα κόκκινο χαρτί που θα το δείχνεις στα εκδοτήρια και θα βγάζεις δωρεάν το εισιτήριο. πάντα με το οικονομικότερο μέσο. Οι μετακινήσεις λόγω άδειας από και προς τον προορισμό της άδειας γίνονται με έξοδα δικά σου εκτός από μία φορά σε όλη την θητεία όπου έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις να σου καλύψει τα έξοδα ο στρατός. Και κάτι που διαφεύγει από πολλούς κι όταν απολύεσαι καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης πάλι ο στρατός αρκεί πάλι να το ζητήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αφού πας όπου πας να δεις γενικά δρομολόγια πλοίων αεροπλανων λεοφωρείων τρένων  κτλ, και να προσπαθείς εφοσον βρεις ατομα να συννενοηθεις φυσικα, να προγραμματιζεις από σχετικα νωρις τις αδειες που θα παρεις και να κλεινεις φθηνα εισιτηρια. Μικρή βοήθεια για να όσους πρόκειται να κάνουν την θητεία τους.</blockquote><br><br>Αυτά ισχύουν ακριβώς!!
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,328
CMPunk,  σε ζηλεύω. Ετοιμάσου να γνωρίσεις άτομα που δεν πίστευες πως μπορεί να υπάρχουν σε αυτό τον αιώνα, να ζήσεις την απόλυτη παράνοια αλλά παράλληλα και την απόλυτη ξεγνοιασιά, να βγεις όπως είπε και ο Βοράκιος από την φούσκα του comfort zone σου και των συνηθειών σου. Αυτό που σίγουρα θα διδαχθείς είναι η υπομονή. Προσωπικά πραγματικά βγήκα άλλος άνθρωπος σε αυτό τον τομέα. Ποτέ δεν είχα υπομονή να εξηγήσω το ίδιο πράγμα δύο φορές, να ακούσω το ίδιο πράγμα δύο φορές, να μιλήσω με άτομα ανύπαρκτης νοημοσύνης και πάει λέγοντας. Εκεί μέσα, αναγκάζεσαι να ζεις με τέτοια άτομα και να αντιμετωπίζεις το ίδιο πράγμα over and over, σε σημείο που καταλαβαίνεις πως ακόμα και υπο τέτοιες συνθήκες, υπάρχουν θετικές εμπειρίες να αποκομίσεις. Ακόμα και ο αγράμματος γιδοβοσκός που παράτησε το δημοτικό, έχει κάτι να σου δώσει σαν άνθρωπος, αρκεί να τον προσεγγίσεις σαν ίσο. Ο τύπος του πεζικού  βέβαια που τρώει τα σκουλίκια που βρίσκει σκάβοντας στο όρυγμα, είναι δύσκολη περίπτωση (με σημάδεψε για πάντα αυτό το θέαμα).
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,544
Φταίει που δεν ξέρεις από καλή ζωή, Πέην.<br><br>Το παιδί από τον Α.Ο Απάλευτος Λιανοκλαδίου ήταν αληθινός γκουρμάντ, είχε εντοπίσει αληθινές νύμφες Hypopta Agavis στο όρυγμα και βίωνε την έκσταση του καλοφαγά μπροστά στα απαίδευτα μάτια σας. Φήμες που θέλουν την ακραία κατσικομπηχτική του φύση να έπιανε εκείνη τη στιγμή νέο ναδίρ, ελέγχονται ως πλήρως αναληθείς <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,741
Έτσι. Μη δούμε μερακλή άνθρωπα, κατευθείαν να τον κακοχαρακτηρίσουμε να πούμε.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,613
Pain..... Μα την μπαναγια και τον τουτατη. Εαν σε ειχα μπροστα μου, θα σε φιλουσα σταυρωτα. Νο χομο.
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
CM, μη μάσας. Εδώ ο πραγματικός CM έφαγε της χρονιάς του στο UFC και θέλει να ξαναπαίξει.<br><br>May the Kleistro be with you.
 

stefan24

Half-Ogre
Joined
Jun 4, 2016
Messages
608
Σας ευχαριστώ για τα ανακουφιστικά λόγια σας!!!<br><br>Επιδιώκουμε να αργήσει να έρθει το γράμμα  :pP
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,333
5 του Μάρτη θα βάλω τα μπλε και θα τρώω τυροπιτες.
 

omen

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 27, 2012
Messages
266
<blockquote><br>5 του Μάρτη θα βάλω τα μπλε και θα τρώω τυροπιτες.<br></blockquote><br><br>124 ΠΒE; Αν χρειαστείς κάτι κατά την παραμονή σου εκεί, λετ μι νόου.  :pcmr:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,333
Στο μάχιμο αυτό κέντρο της ελληνικής αεροπορίας έμελλε η μοίρα να βγάλω γένια. Δυστυχώς δεν μου εκατσαν τα τεθωρακισμενα να γουστάρω
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,613
Τεθωρακισμενα δεν σημαινει και οδηγηση. Οσοι πανε αεροπορια δεν οδηγανε αεροπλανα.<br>Τρελο ε;
 
Top Bottom