δύσκολη περίπτωση, ως χρήστης 27άρας στα 1080p μπορώ να πω με ενοχλεί η χαμηλή για τις ίντσες ανάλυση σε δουλειά/καθημερινότητα, αλλά για gaming είναι μια χαρά, από την άλλη αυτόματα πας +50 με 100€ επάνω για να περάσεις στις 1440p. Που πρέπει να αναβαθμίσεις γενικότερα για να το χαρείς κιόλας και δεν είμαι σίγουρος τι θα κερδίσεις κιόλας με βάση τα παιχνίδια που μας έχεις πει ότι παίζεις.Επειδή μου ξύνονται μερικά λεφτά (όπως λέμε και στο χωριό μου), θα ήθελα να ρωτήσω: ανεξαρτήτως συστήματος, αναλύσεων οθόνης, ρυθμίσεων γραφικών παιχνιδιών, ποιό είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης για gaming; (που όπως ξέρετε ξεκινάμε γύρω στους 70 πόντους και όσο περνάει η ώρα πάμε όλο και πιο κοντά στην οθόνη)
Έχω μόλις τη δεύτερή μου οθόνη, Samsung 21,5'' με native ανάλυση 1600Χ900, εδώ και 3-4 χρόνια. Η πρώτη μου ήταν από τις παλιές τις "χοντρές", επίσης Samsung 17'' (πολλά χρόνια).
Δεν είμαι των πολλών ρυθμίσεων στα παιχνίδια (medium και high το πολύ), εξάλλου ο επεξεργαστής μου είναι ο ίδιος απ' το φθινόπωρο του '01, 4πύρηνος Phenom, αθάνατος (ή undead, ανάλογα...), κάρτα άλλαξα πριν 2-3 χρόνια (nvidia gt1030 2gb), απλά λέω μήπως θα μπορούσα να πάρω κάτι περισσότερο στο οπτικό κομμάτι σε διάσταση οθόνης (με τις ίδιες ρυθμίσεις γραφικών, δεν με πειράζει αυτό). Φαντάζομαι για 1920x1080 μπορεί να μην αντέχει και η κάρτα.
Λέτε μια 24''; Γι' αυτό ρωτάω ποιό είναι ένα φυσιολογικό μέγεθος, ώστε να μη γίνεται και άβολο.
Μην σου πω ότι θα είχε περισσότερο νόημα να βρεις καμία 20άρα CRT