lelos kounelos
Tarrasque
Μπορεί να είναι μαύρα χαλια
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βάσει σεναρίου θα έπρεπε να είναι Σκληρά Καριόλικο δράμα. Λόγω της ιδιοφυούς γραφής και του συνταιριάσματος αυτιστικών data science σπασικλών με τον ψυχασθενή σπηλαιάνθρωπο Μάντς, το παρακολουθείς με μειδίαμα παράφρονα και τεράστια ευχαρίστηση.
Βλέπω τί αποπειράσαι να κάμεις Καπετάν Μαμμάκυθε ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.
Το μόνο που δεν πιάνει είναι το γέρικο τρεμάμενο χέρι σου όταν προσπαθεί να ευθυγραμμίσει το γέρικο τρεμάμενο τσουτσούνι σου με τη λεκάνη της τουαλέτας.
Αυτά τα συνταιριάσματα άντρακλα με nerds τα έκανε η Marvel από το πρώτο Thor και εσύ το θεωρείς δέκα χρόνια μετά ιδιοφυές και καινοτόμο γράψιμο![]()
Εννοείς εκείνη την ταινία, που χρειάστηκε να απειλήσουν την πρωταγωνίστρια, για να παίξει στα sequels?
Ορίστε; Πότε έγινε αυτό;
Χωρίς πλάκα, νομίζω ή στην δεύτερη ή στην τρίτη. Η Πορτμαν μετά το όσκαρ, έβλεπε αφ̓ υψηλού τις ταινίες της Μάρβελ, οπότε με το ζόρι έπαιξε στη δεύτερη και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, από την τρίτη!!
Ουσιαστικος ρολος και Marvel σαν να λεμε σκορδαλια και παγωτο.Μόλις της προτάθηκε ένας πιο ουσιαστικός ρόλος επέστρεψε κατευθείαν.
Χωρίς πλάκα, νομίζω ή στην δεύτερη ή στην τρίτη. Η Πορτμαν μετά το όσκαρ, έβλεπε αφ̓ υψηλού τις ταινίες της Μάρβελ, οπότε με το ζόρι έπαιξε στη δεύτερη και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, από την τρίτη!!
Ο ταραντινο ειναι υπερεκτιμημενος
Nah. Καλό το H8 αλλά το Django είναι έπος. Συνδυάζει τόσα πολλά στοιχεία από διαφορετικά genres και γενικά είναι πιο "γεμάτη" παραγωγή. Πιθανόν η καλύτερη του (δεν έχω δει το Once upon a time in Hollywood), με το Inglourious Basterds να ακολουθεί.Ευκολα μια απο τις καλυτερες ταινιες του Ταραντινο. φακντζανγκο.