captain kal
Death Knight
Σαφέστατα.
Συμφωνώ μαζί σας κ. Ναύαρχε, γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να τελειώσω ταινία του Ταραντίνο!!!
Αλλιώς είχα έτοιμο τζιφ του θείου Τίμ, για να σας το προσφέρω!!!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σαφέστατα.
Πιστεύω ότι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την συγκεκριμένη συζήτηση είναι το Django που πήρε το όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου. Όσοι έχετε δει την ταινία, πιστεύετε ότι άξιζε το εν λόγω βραβείο;
Άλεξ, η οποιαδήποτε συζήτηση αναφορικά με την αντικειμενική αξία των Όσκαρ, είναι μάταιη. Δίνονται από πολιτικό λόμπι που προωθεί κάθε χρονιά
συγκεκριμένη ατζέντα.
Από εκεί και πέρα, ακόμα και αν συμφωνήσουμε πως το Django δεν είναι δα και κανένα αριστούργημα (που δεν είναι), δεν βλέπω γιατί αυτό είναι καλό σημείο εκκίνησης για το αν ο Tarantino είναι overrated. Γιατί να μην ξεκινήσουμε από το Pulp Fiction, που είναι αριστούργημα;
Μια συζήτηση με μεγάλο βαθμό υποκειμενικότητας, θα καταλήξει είτε σε αποχώρηση με αδιάφορο ανασήκωμα των ώμων, είτε σε μάχη χαρακωμάτων, από όπου κι αν ξεκινήσει.
Δεν βλέπω για ποιο λόγο, αλλά όπως τη βρίσκει κανείς.
Αν είσαι δεκαοχτώ χρονών, ίσως. Στα δεύτερα άντα, η πραγματική αξία της διαφορετικής άποψης σε θέματα τέχνης είναι πιο ξεκάθαρη (και ισούται με το μηδέν).
ΤΙΤΛΟΣ | BUDGET (ΜΥΡΙΑ) | ΚΕΡΔΟΣ (ΜΥΡΙΑ) | ΠΟΙΟΤΗΤΑ |
Reservoir Dogs | 3 | 2.8 | ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ |
True Romance | 12.5 | 12,6 | ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ |
Pulp Fiction | 8 | 213 | ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ |
Natural Born Killers | 34 | 50 | ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ |
Four Rooms | 4 | 4,2 | ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ |
From Dusk till Dawn | 19 | 59 | ΚΑΛΟ Β MOVIE |
Jackie Brown | 12 | 74 | ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ |
Kill Bill: 1 | 30 | 181 | ΚΑΛΟ Β ΜOVIE |
Kill Bill: 2 | 30 | 152 | KAΛO B MOVIE |
Sin City | | | |
GrindhousePlanet Terror | 67 | 25 | ΚΑΚΟ Β MOVIE |
Death Proof | 30 | 30.7 | KAKO B MOVIE |
Inglourious Basterds | 70 | 321 | KΑΛΟ Β MOVIE |
Django Unchained | 100 | 425 | ΚΑΛΟ ΣΧΕΔΟΝ Β ΜΟVIE |
Once Upon a Time | 96 | 374 | ΜΕAOW / ΠΑΤΑΤΑ |
Γιατί όμως; Γιατί δεν έχει αξία να ακούσεις πώς βλέπει ένας άλλος άνθρωπος μια κοινή σας εμπειρία;