Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδα το Metal Lords. Φασούλα είχε, καλό soundtrack εννοείται, μπόλικα κλισέ για τους μεταλλάδες, αλλά χωρίς να είναι κάτι τρομερό, βλεπόταν ευχάριστα. Για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα χειρότερο.

Το Metal Lords ήταν τέρμα γουστόζικο και 100% βγαλμένο μέσα από την Τρού Μέτσολ ζωή. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.

Σε μια δόση πήρα την ταπεινή μου les paul florentine και έδωκα πόνο!

Φαίνεται πως η δεύτερη ταινία Sonic θα είναι μεγάλη εμπορική επιτυχία, τα στοιχεία λένε ότι μπορεί να ξεπεράσει τα 70 εκατομμύρια δολάρια στο πρώτο τριήμερο στο αμερικανικό box office. Εντυπωσιακό!

Χθες είδα το Cloud Atlas. Προσωπικά μου άρεσε πολύ, αν και έχει εισπράξει πολύ αντικρουόμενες κριτικές. Σεμιναριακό μοντάζ και αφήγηση, πολύ ωραία φωτογραφία.

Πάνε πάρα πολλά χρόνια απ' όταν το είδα αλλά θυμάμαι πως μου είχε αρέσει πολύ κι εμένα. Όμορφη και ασυνήθιστη αφήγηση και δεν το βαρέθηκα ούτε λεπτό. Τους έτσουξε τους νέρντουλες που απτόταν αληθινών θεμάτων και δεν ήταν μόνο πίου πίου σωβρακάκια.

Eiδα το sonic σημερα με 2 φιλους μου. O Eggman εχει τρελαθει τελειως αλλα οι δικοι μου τρελοι επιστημονες οπως ο Dar Baxter Stockman ειναι πολυ καλυτεροι! Η ταινια ειχε πολυ δραση και ο Sonic εφαγε πολυ ξυλο! Αν ειχα στειλει μερικους Foot Ninja να βοηθησουν τον Eggman τωρα ο Sonic θα ηταν νεκρος. Φαινεται πως πρεπει να τον βαλω να δουλεψει μαζι με τον Stockman για να νικησουμε τις χελωνες!

Χθες είδα το Cloud Atlas. Προσωπικά μου άρεσε πολύ, αν και έχει εισπράξει πολύ αντικρουόμενες κριτικές. Σεμιναριακό μοντάζ και αφήγηση, πολύ ωραία φωτογραφία.
Τι παιζετε αυτον το καιρο; ο mits@kos τελειωσε καποιος παιχνιδι.
Τηλεοπτικες σειρες της προκοπης; ο mits@kos τελειωσε καποια σειρα.
Προτασεις για ταινια; ο mits@kos ειδε καποια ταινια.
Ναυαγος εισαι;

πιστεύω ότι όποιου δεν του άρεσε απλά δεν πρόσεχε την ταινία και χάθηκε στα μπρος πίσω πέρα δώθε. Όλοι όσοι δεν τους άρεσε το ίδιο μου είπαν "με μπέρδεψε με τα μπρος πίσω".
Μάλλον μας έχει μάθει το Hollywood σε ρηχές στρακαστρούκες που δεν απαιτούν προσοχή.

Σαν τον @lelos kounelos και τον @Admiral ας πούμε, που δεν προσέχουν στο μάθημα, αφού ο @mits@kos έχει πει στο άλλο thread ότι βγήκε θετικός και του είπαν και περαστικά :p

που δεν προσέχουν στο μάθημα
Πλεον, γνωριζω πολλα ατομα που αρρωστησαν. Κοινο τους σημειο η απαλεψια να ασχοληθουν με οτιδηποτε. Επαιρνα τηλεφωνο για να δω εαν ζουν και με το ζορι σηκωναν το τηλεφωνο.

Και τον κυρ Κώστα από το απέναντι περίπτερο να έχει, με τριαξονικό. Εγώ θα το δω!

Η Laura Dern ειναι μεγαλη ταλενταρα. Μονο η εμφανιση της δινει πολλους ποντους, απο μονη της, αλλα αν δειχνει πολυ γερασμενη, δεν θα το δω. Θα ειναι μεγαλο το τραυμα. Ειναι μεγαλη η προκληση για ενα απλο κουνελι.

Back