lelos kounelos
Tarrasque
Αν τα "Τσακαλια" εβγαιναν σημερα στις αιθουσες.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ε όχι και κομπαρσιλίκια, εμείς είμαστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα!!![]()
Θεσσαλονίκη: Έρχεται μεγάλη σκηνή δράσης Bricklayer – Κάλεσμα για 500 κομπάρσους
Κάστινγκ για βοηθητικούς ηθοποιούςwww.typosthes.gr
Να η ευκαιρία σας.
υποκλινομαι, ω! πανσοφε, Λελοπραγματα που θελουν οι γυναικες, ειναι η τρελα.
και το 6ταξιο γυμνασιο, μονο στο ονομα διεφερανΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.
Τι παιζετε αυτον το καιρο; ο mits@kos τελειωσε καποιος παιχνιδι.Χθες είδα το Cloud Atlas. Προσωπικά μου άρεσε πολύ, αν και έχει εισπράξει πολύ αντικρουόμενες κριτικές. Σεμιναριακό μοντάζ και αφήγηση, πολύ ωραία φωτογραφία.
Υπέρ-θετικό PCR την Τρίτη, συνεπώς άλλες 5-7 μέρες μου συστήθηκε να κάτσω στα αυγά μου. Ε.
πιστεύω ότι όποιου δεν του άρεσε απλά δεν πρόσεχε την ταινία και χάθηκε στα μπρος πίσω πέρα δώθε. Όλοι όσοι δεν τους άρεσε το ίδιο μου είπαν "με μπέρδεψε με τα μπρος πίσω".Χθες είδα το Cloud Atlas. Προσωπικά μου άρεσε πολύ, αν και έχει εισπράξει πολύ αντικρουόμενες κριτικές. Σεμιναριακό μοντάζ και αφήγηση, πολύ ωραία φωτογραφία.
Πλεον, γνωριζω πολλα ατομα που αρρωστησαν. Κοινο τους σημειο η απαλεψια να ασχοληθουν με οτιδηποτε. Επαιρνα τηλεφωνο για να δω εαν ζουν και με το ζορι σηκωναν το τηλεφωνο.που δεν προσέχουν στο μάθημα
Και τον κυρ Κώστα από το απέναντι περίπτερο να έχει, με τριαξονικό. Εγώ θα το δω!