Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδα πριν λίγες μέρες το M3gan. Είχαμε πάει με τον Τζόμπλι (Τζόνι τον λένε αλλά τον φωνάζουμε έτσι επειδή κάθεται όλη μέρα στο δωμάτιο και παίζει βίντεογκεημς αχαχα) και τον ξάδερφο μου τον Κέτσα. Πήραμε κολα και ποπκορν αλλά ο μλκ μας έκανε ρεζίλι γιατί ζήτησε μπέργκερ. Καλή ήταν, σαν σύγχρονη εκδοχή του Τσάκι. Ευτυχώς πήγαμε χωρίς τους γονείς, γιατί αν την έβλεπαν θα μας κλείδωναν τα νιντεντο στην ντουλάπα.

Ειδα Triangle of sadness. Καφριλα αλλα απειρως καλυτερο του everything everywhere all at once το οποιο εφαγε διαγραγη στο 70λεπτο.

Όχι ρε, επειδή όλοι το αποθεώνουν ήμουν έτοιμος σήμερα να βάλω να το δω και τώρα με προβλημάτισες! Γιατί δεν σου άρεσε;

το οποιο εφαγε διαγραγη στο 70λεπτο.
νταφακ; Τι εγινε στο 70ο λεπτο που σε εκανε να φρικαρεις τοσο πολυ και να το διαγραψεις?! Οο

Όχι ρε, επειδή όλοι το αποθεώνουν ήμουν έτοιμος σήμερα να βάλω να το δω και τώρα με προβλημάτισες! Γιατί δεν σου άρεσε;
Μου θυμησε καφροχιουμορ απο τελη 90s αρχες 00s τυπου road trip, dude where is my car κλπ το οποιο με τους συγκεκριμενους ηθοποιους απλα δεν μου κολλησε.

Επιπλεον το σεναριο ειναι οντως τα παντα ολα αλλα το βρηκα τελειως ασυνδετο. Πεταγε καποια μηνυματα μεσα αλλα χανοντουσαν στο γενικο αχταρμα.

Σε γενικες γραμμες, αν ημουν 30 χρονια πισω, ισως να το παλευα οριακα.

Το Triangle δεν ειναι κανενα ευκολο, απλα μου φανηκε οικεια η καφριλα του. Προς το τελος κανει κοιλια και αυτο.

Ειναι κωμωδια με δυνατα στοιχεια παραλογισμου (absurdism) και σουρρεαλ καταστασεων. Γενικοτερα πως τα πας με Monty Python, Aunty Donna, Tom Green, Tom Stoppard? Σε ψηνουν τετοια η απλα βλεπονται για σενα;

Α να γεια σου, και Kung fu hustle, saolin soccer οπως και τα αλλα absurdist comedies της ασιατικης σχολης

Γενικα, αν εχεις δει παρωδιες με Λεζλι Νιλσεν, Τσαρλυ Σιν κλπ δεν θα σου φανει κατι ουαου.

Last edited:
Συμφωνώ με τον Αετομάτη για το Everything Everywhere, μια παραφουσκωμένη σαχλαμάρα είναι με συμπαθητικές ερμηνείες και κάποιες πετυχημένες στιγμές εδώ κι εκεί. Πάντως δεν θα το χαρακτήριζα ακριβώς παρωδία, αν κι έχει αναφορές σε διάφορα πράγματα. Σουρεαλιστική κωμωδία ναι, αλλά και πάλι ουδεμία σχέση με Monty Pyrhon imo.

Last edited:
Η αλήθεια είναι ότι το EEATO κορυφώνει κυριολεκτικά στο τέλος, ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια κωμωδίας.

Εννοείται ότι κατεβαίνει screener

Είδα Pathaan (2023) - IMDb, το περίμενα πως και πως λόγω της διαφοράς κουλτούρας που τα κάνει αυτά τα ταινιάκια να δείχνουν τόσο εξωτικά αλλά δυστυχώς είναι η πιό "αμερικάνικη" ινδική ταινία που έχω δει. Κινείται στο στυλ των τελευταίων fast & furious, άρα υπάρχει ένα υποτυπώδες plot για να δείξουμε εκρήξεις, μπουτάκια και ξυλίκια, η Deepika είναι κόμματος, τα εφέ ψιλομέτρια. Απλά, δεν μου άφησε αυτή την εικόνα ηλιθιου χαμόγελου που είχα όταν είδα το RRR.

Θα πάω Πέμπτη να το δω και αναμένω φουλ αίθουσα με Ινδούς που θα κάνουν τη θέαση πολύ πιο απολαυστική. Ο Shah Rukh Khan είχε να εμφανιστεί σε ταινία τέσσερα χρόνια, είναι πολιτισμικό γεγονός της χρονιάς για αυτούς.

Θα πάω Πέμπτη να το δω και αναμένω φουλ αίθουσα με Ινδούς που θα κάνουν τη θέαση πολύ πιο απολαυστική. Ο Shah Rukh Khan είχε να εμφανιστεί σε ταινία τέσσερα χρόνια, είναι πολιτισμικό γεγονός της χρονιάς για αυτούς.
Καλή διασκέδαση. Το είδα από screener και την στιγμή που εμφανίζεται στην οθόνη για πρώτη φορά έγινε χαμός στο σινεμά 🤣🤣, πως γινόταν στο τελευταίο Avengers όταν εμφανιζόταν για πρώτη φορά ο Captain America? Έχει ακόμα ένα cameo που προκάλεσε παντζουρλισμό, θα το καταλάβεις.

Edit:The UK release was cut, the distributor chose to make cuts to scenes of strong violence in order to obtain a 12A classification. An uncut 15 classification was available.

Last edited:
Back