Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
πασατεμπος τωρα. κυριολεκτικά. αλλά αγαπαμε σταθαμ και βεβαια, νίκολας. εννοειται, δεν τις εχω δει. και ειναι αρκετα based2.png οτι αν ειναι καλο το τρειλερ σε τετοιου ειδους ταινιες, ισως να μην χρειαζεται καν να τις δεις ολοκληρες.
αλλά δε θα κανωμε τωρα φιλοσοφικη κουβεντα. παρτε πραμα:

From Beyond, του 1986, βασισμένο σε διήγημα του H.P Lovecraft!!! Cheesy του κερατά, αλλά πολύ καλά πρακτικά εφέ, φοβερό Jeffrey Combs, την scream queen Barbara Crampton σε έναν "αποκαλυπτικό" ρόλο και το πατριωτάκι Ted Sorel στον ρόλο του κακού!!!!!

πασατεμπος τωρα. κυριολεκτικά

Παλι εκπαιδευμενα γεροντακια που μακελευουν παραστρατημενους νεολαιους; ποσες φορες το εχουμε δει αυτο το κονσεπτ;
Με την πρωτη ευκαιρια θα τα δω.

Είδα την πρώτη ταινια της Ατλαντίδας. Atlantis The Lost Empire, που δεν είχα δει ποτέ μου κι έπαθα τσοτσο, τόσο από το animation όσο κι από το στήσιμο της ιστορίας.
Στην αρχή απόρησα που δεν έκανε τεράστιο πάταγο στην εποχή του, αλλά ψάχνοντας λίγο τις κυκλοφορίες της χρονιάς εκείνης, πάνω πάνω είναι το Σρεκ, το οποίο κατάφερε να μπει στην ποπ κουλτούρα και να εδραιωθεί.

Επειτα απο τοσες αναβολες, ειδα τελικα το πεμπτο (Dial of Destiny) Indiana Jones, αφου ακουγα και διαβαζα τα εξ αμαξης τοσους μηνες.
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ουτε καλη ταινια, ουτε φυσικα (δυστηχως...) και καλο Indiana Jones.
Ωστοσο.
Δεν ειναι επισης και σκουπιδι του ελεους, οπως το βδελυγμα, η αιμετικη τεταρτη ταινια (Kingdom of the Crystal Skull).
Στα θετικα του, καλη παραγωγη και εφε, συμπαθητικη σκηνοθεσια, καποια δυνατα ονοματα απο ηθοποιους ( Mikelsen θεε παρε την ΠΑΕ).
Στα αρνητικα ομως τωρα, ανακυκλωμενη μουσικη, κατω του μετριου υποθεση, καποιοι κακοι ηθοποιοι ( σοβαρα ομως, ποιος ενεκρινε την καλτσα την Waller-Bridge; ), ο ηλικιωμενος Harrison Ford δεν ειναι για πολλα.....
Ισως ο μοναδικος λογος που θα ηθελα μια νεα ταινια, ειναι επιτελους ενα αξιολογο Fate of Atlantis... θεληση και δημιουργικοτητα μπορει να υπαρξει. Αν οχι, ας κλεισει εδω. Ζησαμε και φανταστικες στιγμες τοσα χρονια, δεν υπαρχει λογος για περαιτερω κακοποιηση του Indy μας.

Σειρα προτιμησης λοιπον για τον κινηματογραφικο και τηλεοπτικο Indy λοιπον:

Temple of Doom > Raiders of the Lost Ark >> Last Crusade > Young Indiana Jones Chronicles >>>>>>>>>> Dial of Destiny >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Kingdom of the Crystal Skull.

Και η ζωη συνεχιζεται.

Last edited:

Αυτο το trailer, το συγκεκριμενο, με εκανε να παρατηρησω οτι το εικονιδιο του wtf ειναι πολυ μικρο σε μεγεθος και ισως να χρειαζεται ψιλο-αλλαγες. Ειναι και πολυ μικρο για να εκφρασει καποια πραγματα πχ αυτο το trailer.
περιμενα οτι θα γινει το απροοπτο, εγινε το απροοπτο αλλα μετα χαθηκε ο ελεγχος.

μ αρεσει ο κουπερ. θα μπορουσε να κατσει πανω στην ομορφαδα του και να εχει μια αδιαφορη καριερα, αλλά ψαχνεται και φτιαχνει ωραια πραγματακια. κι εδω φαινεται και ποσο καλος ηθοποιος ειναι απ οτι γραφουν. επισης γραφουν οτι η ταινια θα παιξει γερα στα οσκαρς. αφορα την σχεση του λεοναρντ μπερνσταιν με την κοσταρικανη ηθοποιο Felicia Montealegre που τελικα παντρευτηκε.

σκηνοθετει ο κουπερ και παραγωγοι ειναι μεταξυ αλλων, σκορσεζε και σπηλμπεργκ.
προφανως το ταινιακι θα εχει και καταπληκτικη μουσικη. ΩΣΤΟΣΟ τι εχει να πει ο πολυσχιδης χριστοφορος παπακαλιατης που τα γερακια του χόλιγου ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ????

μηνυσεις, χριστοφορε, μηνυσεις. μην τους αφησεις σε χλωρο κλαρι. ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

MAESTRO:

Last edited:
Εχω διοργανωσει ενα μικρο φεστιβαλ για την μουτσουνα μου. Υπαρχουν κριτηρια.
Πρεπει να παιζουν καλοι ηθοποιοι. διασημοι ή που εγιναν διασημοι.
Καλες/αριστες ερμηνειες.
Ωραιο σεναριο, μουσικη κτλ.
Το χρημα που εβαλαν δεν με απασχολει καθολου. Ας την γυρισαν με τα χρηματα απο το ταμειο για την διασωση της μουχλας σε εγκαταλελειμμενα υπογεια ή με τα χρηματα που εδωσε το ΠΑΣΟΚ για σπασμενα πιατα, γαρδενιες, μπουρμπουαρ στα μπουζουκια την δεκαετια του '80
Τελευταια και ΠΟΛΥ σημαντικη προυποθεση. Το αποτελεσμα της ταινιας πρεπει να ειναι εντελως σκτ.
Θελω την εκφραση, τι σκτ ειδα τωρα;
Δινω ενα παραδειγμα.

Δεν θα ηθελα αποτελεσμα φθορας πχ "matrix 140 η επιστροφη" κτλ

EDIT
Εχει περασει ενα λεπτο και δεν ειδα ουτε μια προταση. Τι εγινε ρε μαγκες; Μαλλον επρεπε να ρωτησω για ταινια με τις καλυτερες σκηνες στην ντουζιερα.

Περιμένω ακόμα να βάλεις ένα παράδειγμα ταινίας που πήγε σκατά.

The Tragedy of Macbeth

τρατζεντι οντως (χο χο χο). δεν ξερω, μπορει να φταιω εγω που ειμαι ενα απολιτιστο ορκ ή ισως νυσταζα πολυ το βραδυ που την ειδα ή με αποξενωσε και μου φανηκε λιγο κωμικο το αυθεντικο σαιξπηρικο κειμενο, κατι απ τα 3 ή ολα τα 3 μαζι.

παντως εχει νομιζω ολες τις προυποθεσεις σου. απιστευτο καστ, αψογες ερμηνειες, ΑΡΙΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, κανονικοι ζωγραφικοι πινακες τα πλανα, ΑΛΛΆ:
τι σκατα ειδα τωρα????

εν τω μεταξυ, αν θυμαμαι καλα, καποιος συφορουμιτης τη γουσταρε πολυ την ταινια και νιωθω ασχημα τωρα, αλλά πως να πω ψεμματα? δεν δυναμαι.

εντιτ: εχω και για την ντουζιερα προταση αν θες.

οσο κι αν λατρευουμε καβίλαρο, το καστ της παλιας, της ορθοδοξης ταινιαρας των 80s, εκτός ΠΡΟΦΑΝΩΣ του λαμπέρ, ειναι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ. οπότε οσο λεβεντιά κι αν ειναι ο μακλαουντ, οι γυρω γυρω θα φαινονται λιγοι.

Περιμένω ακόμα να βάλεις ένα παράδειγμα ταινίας που πήγε σκατά.

Εβαλα ρε φιλε, γιατι με στεναχωρεις; The Dangerous Lives of Altar Boys. Ηθοποιοι: Jodie Foster (τα προβατα δεν βογκανε), Vincent D'Onofrio (Πυροβολω απο την χεστρα), Emile Hirch (Μετακομιζω στο δασος), Jena Malobe (Frank κουνελος), Kieran Culkin (αυτος δεν εμεινε μονος στο σπιτι).
Μουσικη Marco Beltrami (γεννηθηκα κερατας κ.α)
μπατζετ 12 εκατομμυρια και εισπραξεις, 2 εκατομμυρια.
Ειχε και καποιες τσαχπινιες που τις γουσταρα αλλα το αποτελεσμα ηταν ψυχρολουσια.

@Χειρομαλάχτης το εβαλα στην λιστα. Θα παιξει feedback. Για ντουζιερα, νομιζω εχω την καλυτερη. Εαν ειχε γυριστει σημερα ο πατριος, θα ηταν ολοι φυλακη. Βαζω στην ακρη τον πολεμο στα social media που θα απαιτουσε αποκεφαλισμους σε πλατειες.

Ο Highlander ειναι απο τις ταινιες που δεν ακουμπας V.s Ο Henry που ειναι ερωτευμενος με αυτα τα πραγματα και που σιγουρα, θα εχει να πει πολλα πραγματα για το γυρισμα.
Πολυ σκληρο debate. Ακομα κι εγω, ως κουνελος που τρωει κολληματα. Δεν ξερω τι να πω και πως να εκφραστω.

Σίγουρα θα προσπαθήσουν να φτιάξουν κάτι πιο εύπεπτο και μονδέρνο από την υπερκαλτίλα με τον Λαμπέρ, ώστε να έχει προοπτικές για sequels, spin-offs, TV series κτλ.
Ο Henry ναι μεν είναι τίμιος ως ηθοποιός και αγαπάει αληθινά κάτι τέτοια γκικουλιάρικα fantasy, αλλά παραείναι γιάπικη και wholesome η μούρη του για να τα υποστηρίξει σωστά. Ο Momoa πιστεύω θα ήταν καλύτερη επιλογή, παρότι ως Conan πήγε άκλαυτος.

δεν ξερω τι ν ο πατριός.

ψαχνω το γαμωγιουτιουμπ που εχει γινει πλεον πιο συντηρητικο απο χωριο κουακέρων και δεν βρισκω πχια την Σκηνη απ το μπρεθλες με τον γκήραρο που μπαινει στη ντουζιερα την ωρα που κανει μπανιο η καπρισκι ενω ακουγεται το Ασμα Suspicious minds, εμπλεος απο γκαβλα, απελπισια, και τρέλλα συγχρονως.
την αποσυρανε οι μαλακες γιατι προφανως φαινοτανε κατα σειρα εμφανισεως τα κωλομερια του ριχαρδου και μετα της βαλ. στην εποχη μας δεν θα δεις μαγουλακια στο γιουτιου και με λιγοτερες ακομα πιθανοτητες οταν ανηκουν σε διαφορετικα φύλα...

αν δεν εχεις δει την ταινια κουνελι, εισαι απαραδεκτος και πρεπει να διορθωσεις Το Σφαλμα σου ΑΜΕΣΑ.

Back