Να ρωτήσω κάτι;
Γιατί η ταινία The Flash έφαγε τόσο χοντρό κράξιμο; Άκουσα ότι κάτι έγινε με τον πρωταγωνιστή της. Δεν εμβάθυνα η αλήθεια είναι για να μάθω τι έγινε. Επειδή ανακοινώθηκε reboot πριν βγει;
Όπως και να έχει εμένα μια χαρά μου φάνηκε κι οι 2 ώρες έφυγαν νεράκι. Βέβαια κάποια CGI ήταν πολύ κακά αλλά οκ.
Σε σχέση ειδικά με την μπούρδα Thor: Love & Thunder είναι έπος. Μεγάλε Γουαϊτίτι πως σε λένε. Πως τους τα έφαγες έτσι τα λεφτά με τα Thor.
Το Flash είχε δημιουργήσει τεράστιο hype μήνες πριν και έτσι η απογοήτευση ήταν μεγάλη όταν η ταινία αποδείχτηκε ότι ήταν ένα τίμιο εξαράκι.
Το Trailer, η παρουσία του Keaton, το multiverse μας έκαναν όλους να περιμένουμε πως και πως. Σκέψου το ακριβώς αντίθετο έγινε με το πρώτο Shazam, κάνεις δεν το είχε στα υπόψην και όταν η ταινία βγήκε πολύ καλή, ο ενθουσιασμός ήταν υπέρμετρα μεγάλος.
Για την εξωγηπεδικη ζωή του Ezra προσωπικά δεν ασχολούμαι, ο τύπος δείχνει λίγο γκάου.
Τώρα για το Thor, αν παρακολουθείς την φιλμογραφια του Waititi, ο τύπος έχει αξιόλογο παρελθόν, το χιούμορ του είναι λίγο ιδιαίτερο αλλά γενικά βγάζει διαμαντάκια. Όταν ενώθηκε με την Marvel μας έβγαλε το υπέρμετρο έπος Thor Ragnarok (δεν αρέσει μονάχα στον
@nitro912gr γιατί λόγοι).
Οι οιωνοί ήταν καλοί για το Love & Thunder. Γιατί καταλήξαμε σε αυτό το φιάσκο? Μάλλον είχε απόλυτη σεναριακη ελευθερία με τον Feige να έχει πελαγώσει από τον
οχετό όγκο
σκουπιδιών υλικού από MCU και Waititi ξέλυτος και ξαμολυμένος έφερε αυτά τα αποτελέσματα. Τα εξηγεί καλύτερα ο
@Admiral στο θρεντ
μόνος μου και όλοι σας για τα νέα του MCU.
Σε άλλα νέα, ο Taika της καρδιάς μας ετοιμάζεται μετά τον Thor να καταστρέψει άλλη μια λατρεία μας, το Time Bandits.