Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είδα το Βικτορ Φρανκενσταιν με τους Μακαβόι και Ράντκλιφ το οποίο και μου άρεσε αρκετά. Ίσως λίγο υπερβολική η ερμηνεία του Μακαβόι ως δόκτωρ αλλά έβγαζε με επιτυχία την τρέλα του επιστήμονα. Επίσης είδα και το No hard feelings με την κοτσυφόκισσα Τζένιφερ Λόρενς που είναι μια πολύ τίμια κωμωδία που μου κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Σαφώς προβλέψιμη αλλά ευχάριστη. Από το θέμα της ταινίας, αν κάποιος περιμένει να δει πιπεράτες σκηνές με την πρωταγωνίστρια ας κοιτάξει αλλού (γκουχ γκουχ φαπενινγκ λικ).

Πήγα σινεμά και είδα Ευχούληδες 3. Βαρετό, ανούσιο και όσο πάει αρπαχτή για άρμεγμα του franchise, με μακράν αντιπροσωπευτικότερη στιγμή όλων αυτών το τρέιλερ του Marvels που έδειξε πριν την ταινία. Τα μισά πιτσιρίκια κοιμήθηκαν στο τρέιλερ.

Πήγα σινεμά και είδα Ευχούληδες 3. Βαρετό, ανούσιο και όσο πάει αρπαχτή για άρμεγμα του franchise, με μακράν αντιπροσωπευτικότερη στιγμή όλων αυτών το τρέιλερ του Marvels που έδειξε πριν την ταινία. Τα μισά πιτσιρίκια κοιμήθηκαν στο τρέιλερ.
Έλα να κλάψουμε μαζί. Κάποιες θυσίες τα μικρά δεν θα τις καταλάβουν ποτέ. :D

Τα μισά πιτσιρίκια κοιμήθηκαν στο τρέιλερ.
Αρα ειναι MUST για τους γονεις που θελουν να κοιμηθουν λιγο με την ησυχια τους. Μιση ωρα ο ενας και μιση ωρα ο αλλος.
Ευτηχως δεν ειχα ποτε την καψα να κανω βιολογικα αντιγραφα.

399892980_826556206141477_4746388774769847093_n.jpg

ΟΚ, καλά τα remakes, αλλά σε λίγες μέρες μέσα;

Πείτε μου σας παρακαλώ ότι δεν θα αναλάβει η βαφτιστήρα του Indy τον ρόλο του. Σας παρακαλώ βγάλτε με απ' αυτήν την αγωνία.

Ή μάλλον ότι δεν θα δοκιμάσουν να βγάλουν άλλη ταινία.

Εντάξει, εκεί που της λέει ο Indy τι είσαι ή ποια είσαι ή κάτι παρόμοιο και του λέει ανεξάρτητη; Αυτόνομη; Όμορφη; Στη λέξη όμορφη τα γέλια μου πρέπει να βγήκαν έξω από τα όρια του δάσους του Sherwood.... Θέλουν να αντιγράψουν μια χαρακτηριστική σκηνή από τους Avengers ας το κάνουν τουλάχιστον σωστά.

Η ταινία πήγε τόσο άσχημα εισπρακτικά που οποιοδήποτε σχέδιο κι αν είχαν κατά νου σίγουρα μπαίνει στο ψυγείο για αρκετά χρόνια μέχρι να ξεχαστεί το Dial of Destiny.

σίγουρα μπαίνει στο ψυγείο
Όπως είχε μπει κι ο Indy στη προηγούμενη ταινία;

Κακό χούμορ.

Καλύτερα να μην ξαναβγεί, όχι ο Indy από το ψυγείο, αλλά καινούρια ταινία. Ο Indiana Jones καλώς ή κακώς είναι ο Harrison Ford. Αλλά έφτασε 81. Ούτε να τρέξει μπορεί κι ούτε να κάνει σκηνές δράσης. Οπότε όχι δεν θέλω να τον βλέπω να προσπαθεί να κάνει 5 μέτρα χωρίς να λαχανιάσει και να παραπονιέται για την πλάτη του και τα γόνατα του.

ΚΙ ΟΧΙ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ.

#eksalos

Αλήθεια στεναχωρήθηκα βλέποντας την ταινία. Πέρα από το ανέμπνευστο σενάριο και την αδύναμη σκηνοθεσία σου έβγαζε και μια μιζέρια για τον ήρωα που μας μεγάλωσε. Νομίζω Ηellion κάτι παρόμοιο είχες γράψει στο άρθρο σου.

Ας μείνω με την γλυκιά ανάμνηση της τρίτης ταινίας που είχα δει στο σινεμά όταν ήμουν 11 χρονών παιδάκι και να θεωρώ ότι αυτή είναι η τελευταία.

Φίλος κατάφερε να εξασφαλίσει εισητηρια για φεστιβάλ διεθνούς κινηματογράφου και συγκεκριμένα το Poor Things του Λάνθιμου.

Εξαιρετική ταινία, πολυεπίπεδη σε τομείς φιλοσοφίας, ψυχολογίας, σαρδόνιο deadpan humour. Του βγάζω το καπέλο για το πώς κατάφερε να παντρέψει Tim Burton και Terry Gilliam μέσα σε μια σεξοκωμωδια σε twist του Young Frankenstein.

Δεν θα πω περισσότερα προς αποφυγήν spoilers, η Emma Stone και Mark Ruffalo δίνουν ρεσιτάλ.

giphy.gif

Θα ξαναρχίσουν τα μεγάλα στούντιο να ξεφουρνίζουν πάλι τα lame remakes/reboots/remasters. Καλά είχαμε αράξει τόσο καιρό γαμώτο.

Θα ξαναρχίσουν τα μεγάλα στούντιο να ξεφουρνίζουν πάλι τα lame remakes/reboots/remasters. Καλά είχαμε αράξει τόσο καιρό γαμώτο.
Δεν θα εκπλαγω αν το κανουν ταινια με την τζενιφερ λοπεζ στον ρολο της φραν φρεσερ.

Το Watership Down και το αμέσως επόμενο (και εξαιρετικό κατεμε) Plague Dogs, μόνο παιδικά δε τα λες.
Εξαιρετικά adaptations (τσεκάρετε τη mini series για το Watership Down) που έχουν κάτι να πουν.

Δείτε το The Platform. Ασέβαστο, γκροτέσκο σε στιγμές, σκωπτικό και μίζερο, κουβαλάει κοινωνικο-πολιτικό μήνυμα με τον σωστό τρόπο.

Είδα κι εγώ το πολυσυζητημένο indie θριλεράκι Talk to Me, του ελληνοαυστραλού Danny Philippou. Μια παρέα εφήβων σαχλαμαρίζουν με ένα αγνώστου προελεύσεως "ταριχευμένο" χέρι που επιτρέπει την επικοινωνία με τους νεκρούς. Εντελώς αναμενόμενα, κάτι πάει στραβά και την όλη φάση την παίρνει ο διάολας. Ιδιαίτερα πρωτότυπο δεν το λες (έχει και μια εσάνς Insidious) αλλά είναι ένα αρκετά καλογυρισμένο και κατά διαστήματα αποτελεσματικό horror που δεν βασίζεται στα jump scares. Μιάμιση ωρίτσα, αξίζει μια θέαση.
7.5/10

Τσέκαρα επιτέλους και το The House στο Netflix που είχε πιάσει αράχνες στην watchlist. Πρόκειται για ανθολογία τριών animated shorts, περίπου μισής ώρα έκαστο. Πολύ εντυπωσιακό το stop motion με τα "χνουδωτά" κουκλάκια (μου θύμισε αρκετά το Fantastic Mr. Fox του Wes Anderson) αλλά άνισο το αποτέλεσμα, από πλευράς περιεχομένου. Η πρώτη ιστορία είναι και η πιο "τρομακτική" αλλά το lore και η πλοκή παραείναι ασαφείς και ένιωσα ότι χρειαζόταν κάτι παραπάνω για να "δέσει" η αφήγηση. Η δεύτερη ιστορία μου έβγαλε μια μικροαστική μιζέρια με περιτύλιγμα καφκικού σουρεαλισμού. Λειτουργεί εν μέρει, αλλά νομίζω πάσχει αρκετά στο ρυθμό. Η τρίτη έχει μια πιο ανάλαφρη νότα, θα έλεγα πως κλείνει σχετικά καλά την overarching αφήγηση με το σπίτι-φυλακή και παρότι απλοϊκή, μου φάνηκε πιο ολοκληρωμένη θεματικά. Κοινός παρονομαστής σε όλες τις ιστορίες είναι φυσικά το σπίτι, το εξαιρετικό animation, και το ποιοτικό voice-acting.
6.5/10

Pain Hustlers, επίσης στο Netflix. Η υπέρτατη ΘΕΑΡΑ Emily Blunt παίζει μια single mom στριπτιτζού που γνωρίζει τυχαία τον wannabe γιάπη Chris Evans. Καταλήγει να πιάσει δουλειά στην εταιρεία του ως καπάτσα καταφερτζού, που αναλαμβάνει να πείθει γιατρούς να συνταγογραφήσουν ένα θαυματουργό φάρμακο για καρκινοπαθείς. Η άνοδος και η πτώση της όλης "κομπίνας" θυμίζουν μια πιο φτηνή εκδοχή του Wolf of Wall Street και γενικά η ταινία είναι αρκετά προβλέψιμη αλλά όχι απαραίτητα βαρετή. Ουσιαστικά τη σώζει από τη μετριότητα η ΘΕΑΡΑ Emily Blunt, ενώ ο captain America μού φάνηκε λίγο έξω από τα νερά του.
6/10

Last edited:
Plot twist, θα λαμβάνει χώρα στο ίδιο σύμπαν με το Stranger Things.

εγω δε βλεπω μικιμάου, ακομα κι αν πρωταγωνιστει ο χασαπαρος του μπλάβικεν, ο ασπρος λυκος της ριβια ντε...
αλλά τετχοιοι που στε μαλλον θα το δειτε. αλλά και παλι δεν θα μπαινα στον κοπο να σας καμω χεντζ απ..
ΩΣΤΟΣΟ, ναι, καλα ακουτε, Η φωνη του ηρωος ανηκει στον νταγκ κοκλ. υπομονη εναν χρονάκο, βεβαια. τελη 24.

Back