Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλά, άμα βάλουμε τον πήχη στο T: L&T, και ο Uwe Boll αξίζει Όσκαρ - από τα κανονικά, όχι με γεύση βατόμουρο.
Γιατί μου θύμισες μεσημεριάτικα τη γαστρεντερίτιδα που πέρασα πριν από ένα μήνα;

@munkinnousu όχι γιατί λόγοι, γιατί ένα σοβαρό γεγονός όπως η καταστροφή το Ασγκαρντ δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεται σε ταινία πλακίτσα με ελαφρύ χιούμορ.
Ξεκίνησαν 12 μηχανάκια από Αίγιο για Πειραιά

Καταλαβαίνω, εγώ ταράζομαι με όποιον δεν συμμερίζεται την θέση μου ότι το τηλεοπτικό Wheel of time είναι ανοσιούργημα

Ξεκίνησαν 12 μηχανάκια από Αίγιο για Πειραιά

Καταλαβαίνω, εγώ ταράζομαι με όποιον δεν συμμερίζεται την θέση μου ότι το τηλεοπτικό Wheel of time είναι ανοσιούργημα
το wheel of time τι; τώρα φύγαν και 12 πούντο '98 με μπουρί και ηχοσύστημα

Ουσιαστικά κανείς δεν πολυκατάλαβε γιατί.
Εγω καταλαβα επειδη η ταινια ειναι πολυ χαλια, πολυ ομως. Ειχα ολη την καλη διαθεση, σοβαρα, αλλα ουτε αυτοι δεν ηξεραν τι ταινια ηθελαν να κανουν.

Σε άλλα νέα, ο Taika της καρδιάς μας ετοιμάζεται μετά τον Thor να καταστρέψει άλλη μια λατρεία μας, το Time Bandits.

View attachment 6795

Ποιο Time Bandits; Το γνωστό;
Ε όχι, κάπου ώπα

Σε άλλα νέα, ο Taika της καρδιάς μας ετοιμάζεται μετά τον Thor να καταστρέψει άλλη μια λατρεία μας, το Time Bandits.
Το Time Bandits του Γκιλιαμ ήταν τέρμα βαρετό. Ελπίζω ο Τακας να το κάνει fun experience.

Αυτά που συζητούσαμε νωρίτερα στο thread ως πηγή των προβλημάτων της Marvel (disney plus, covid, έλλειψη συνεχιζόμενης ιστορίας) επιβεβαιώνονται από άρθρο του Variety:

Replicating that kind of phenomenon is never easy. However, the source of Marvel’s current troubles can be traced back to 2020. That’s when the COVID pandemic ushered in a mandate to help boost Disney’s stock price with an endless torrent of interconnected Marvel content for the studio’s fledgling streaming platform, Disney+. According to the plan, there would never be a lapse in superhero fare, with either a film in theaters or a new television series streaming at any given moment.

But the ensuing tsunami of spandex proved to be too much of a good thing, and the demands of churning out so much programming taxed the Marvel apparatus. Moreover, the need to tease out an interwoven storyline over so many disparate shows, movies and platforms created a muddled narrative that baffled viewers.

Έβαλα το λινκ και στο MCU thread, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.

κοιταζα απλανως (αληθεια λεω, σ οτι εχω ιερο, σιγα μην κατσω να διαβασω τωρα τις μαρβελιές του βαραιετυ...) το ποστ του ναυαρχου και ξάφνου πεταχτηκε απ την οθονη, μ αγκαλιασε ολούθε ζεστα και ηρθε και με φουντωσε καπως, μπορω να σου πω, η φρασάρα tsunami of spandex.

γαμάτος τιτλος για τριλογία (ή και πολυλογία ακομα ακομα), ταινιων αδάλτ κόντεντ.

Προτελευταίο MI με τον Θωμά, μοιαζει με δίσκο των ACDC, ξέρεις πάντα τι θα ακούσεις και ξέρεις πάντα ότι θα σου αρέσει.

Το McGuffin αυτή την φορά είναι μια AI που ξεστράτισε, πολλά Marvelοκόριτσα τριγύρω (Atwell, Kirby, Klementieff χωρίς τα κεραιάκια της), η διάρκεια πάρα κάτι 3 ώρες και σε 2-3 σκηνές γέλασα πάρα πολύ.

Στα αρνητικά σίγουρα η διάρκεια και η αίσθηση που σου αφήνει πως πρώτα σχεδιάζουν τα set pieces δράσης και μετά σκέφτονται πως θα γεμίσουν με plot τα ενδιάμεσα κενά.

Το εντυπωσιακό είναι πως η ταινία έχει βγάλει 550 εκατομμύρια ως τώρα αλλά θεωρείται εμπορική αποτυχία. Ναι ζούμε αυτές τις εποχές. Το καλοκαίρι θα βγει το 8ο και τελευταίο κεφάλαιο (με Κρουζ), υπάρχει η σκέψη να συνεχιστεί η σειρά με άλλον πρωταγωνιστή.

Το εντυπωσιακό είναι πως η ταινία έχει βγάλει 550 εκατομμύρια ως τώρα αλλά θεωρείται εμπορική αποτυχία.

Τα μπάτζετ όλων των ταινιών που γυρίστηκαν κατά την διάρκεια του covid είχαν φουσκωθεί λόγω των καθυστερήσεων και και των μέτρων ασφαλείας. Πιστεύω πως για το επόμενο μέρος της σειράς το κόστος θα επανέλθει σε λογικά επίπεδα, εκτός και αν ο Τομ Κρουζ θελήσει να πηδήξει από κανέναν διαστημικό σταθμό.

Τα μπάτζετ όλων των ταινιών που γυρίστηκαν κατά την διάρκεια του covid είχαν φουσκωθεί λόγω των καθυστερήσεων και και των μέτρων ασφαλείας. Πιστεύω πως για το επόμενο μέρος της σειράς το κόστος θα επανέλθει σε λογικά επίπεδα, εκτός και αν ο Τομ Κρουζ θελήσει να πηδήξει από κανέναν διαστημικό σταθμό.
Έχουν κάνει πολλά περίεργα πράγματα. Γύρισαν και τις δύο ταινίες ταυτόχρονα, τους έκατσε η στραβή με τον Covid, είχαν αμέτρητα reshots αλλά η κίνηση ματ ήταν που επέλεξαν να ανοίξει η ταινία μια εβδομάδα πριν από Barbie και Oppenheimer.

Έχουν κάνει πολλά περίεργα πράγματα. Γύρισαν και τις δύο ταινίες ταυτόχρονα, τους έκατσε η στραβή με τον Covid, είχαν αμέτρητα reshots αλλά η κίνηση ματ ήταν που επέλεξαν να ανοίξει η ταινία μια εβδομάδα πριν από Barbie και Oppenheimer.

Αυτό ήταν όντως περίεργο γιατί αν το έβγαζαν τέλος Οκτωβρίου δεν θα είχε καθόλου ανταγωνισμό. Δεν αποκλείω να ήταν θέμα αλαζονείας του Τομ Κρουζ, στο στυλ "να αλλάξουν αυτοί ημερομηνία, εγώ θα τους σκίσω".

Αυτό ήταν όντως περίεργο γιατί αν το έβγαζαν τέλος Οκτωβρίου δεν θα είχε καθόλου ανταγωνισμό. Δεν αποκλείω να ήταν θέμα αλαζονείας του Τομ Κρουζ, στο στυλ "να αλλάξουν αυτοί ημερομηνία, εγώ θα τους σκίσω".
Νομίζω ήταν έτοιμη από μήνες αλλά υπάρχει το κόλλημα των Αμερικανών να ανοίξουν τα blockbuster όσο γίνεται πιό κοντά στην 4η Ιουλίου.

Είχα διαβάσει ότι η μεγάλη τους καταστροφή ήταν ότι έχασαν τα IMAX λόγω Oppenheimer.

Επίσης, τα MI δεν λένε στους νεότερους θεατές, κάτι που με εκπλήσσει γιατί τα set pieces τους θυμίζουν videogames.

Back