Γιατί μου θύμισες μεσημεριάτικα τη γαστρεντερίτιδα που πέρασα πριν από ένα μήνα;Καλά, άμα βάλουμε τον πήχη στο T: L&T, και ο Uwe Boll αξίζει Όσκαρ - από τα κανονικά, όχι με γεύση βατόμουρο.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Γιατί μου θύμισες μεσημεριάτικα τη γαστρεντερίτιδα που πέρασα πριν από ένα μήνα;Καλά, άμα βάλουμε τον πήχη στο T: L&T, και ο Uwe Boll αξίζει Όσκαρ - από τα κανονικά, όχι με γεύση βατόμουρο.
Καταγεσαι απο κει;γιατί ένα σοβαρό γεγονός όπως η καταστροφή το Ασγκαρντ δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεται σε ταινία πλακίτσα με ελαφρύ χιούμορ
Ξεκίνησαν 12 μηχανάκια από Αίγιο για Πειραιά@munkinnousu όχι γιατί λόγοι, γιατί ένα σοβαρό γεγονός όπως η καταστροφή το Ασγκαρντ δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεται σε ταινία πλακίτσα με ελαφρύ χιούμορ.
το wheel of time τι; τώρα φύγαν και 12 πούντο '98 με μπουρί και ηχοσύστημαΞεκίνησαν 12 μηχανάκια από Αίγιο για Πειραιά
Καταλαβαίνω, εγώ ταράζομαι με όποιον δεν συμμερίζεται την θέση μου ότι το τηλεοπτικό Wheel of time είναι ανοσιούργημα
Εγω καταλαβα επειδη η ταινια ειναι πολυ χαλια, πολυ ομως. Ειχα ολη την καλη διαθεση, σοβαρα, αλλα ουτε αυτοι δεν ηξεραν τι ταινια ηθελαν να κανουν.Ουσιαστικά κανείς δεν πολυκατάλαβε γιατί.
Καμία εμπιστοσύνη πιά?
Σε άλλα νέα, ο Taika της καρδιάς μας ετοιμάζεται μετά τον Thor να καταστρέψει άλλη μια λατρεία μας, το Time Bandits.
View attachment 6795
Το Time Bandits του Γκιλιαμ ήταν τέρμα βαρετό. Ελπίζω ο Τακας να το κάνει fun experience.Σε άλλα νέα, ο Taika της καρδιάς μας ετοιμάζεται μετά τον Thor να καταστρέψει άλλη μια λατρεία μας, το Time Bandits.
Το Time Bandits του Γκιλιαμ ήταν τέρμα βαρετό. Ελπίζω ο Τακας να το κάνει fun experience.
Replicating that kind of phenomenon is never easy. However, the source of Marvel’s current troubles can be traced back to 2020. That’s when the COVID pandemic ushered in a mandate to help boost Disney’s stock price with an endless torrent of interconnected Marvel content for the studio’s fledgling streaming platform, Disney+. According to the plan, there would never be a lapse in superhero fare, with either a film in theaters or a new television series streaming at any given moment.
But the ensuing tsunami of spandex proved to be too much of a good thing, and the demands of churning out so much programming taxed the Marvel apparatus. Moreover, the need to tease out an interwoven storyline over so many disparate shows, movies and platforms created a muddled narrative that baffled viewers.
Το εντυπωσιακό είναι πως η ταινία έχει βγάλει 550 εκατομμύρια ως τώρα αλλά θεωρείται εμπορική αποτυχία.
Έχουν κάνει πολλά περίεργα πράγματα. Γύρισαν και τις δύο ταινίες ταυτόχρονα, τους έκατσε η στραβή με τον Covid, είχαν αμέτρητα reshots αλλά η κίνηση ματ ήταν που επέλεξαν να ανοίξει η ταινία μια εβδομάδα πριν από Barbie και Oppenheimer.Τα μπάτζετ όλων των ταινιών που γυρίστηκαν κατά την διάρκεια του covid είχαν φουσκωθεί λόγω των καθυστερήσεων και και των μέτρων ασφαλείας. Πιστεύω πως για το επόμενο μέρος της σειράς το κόστος θα επανέλθει σε λογικά επίπεδα, εκτός και αν ο Τομ Κρουζ θελήσει να πηδήξει από κανέναν διαστημικό σταθμό.
Έχουν κάνει πολλά περίεργα πράγματα. Γύρισαν και τις δύο ταινίες ταυτόχρονα, τους έκατσε η στραβή με τον Covid, είχαν αμέτρητα reshots αλλά η κίνηση ματ ήταν που επέλεξαν να ανοίξει η ταινία μια εβδομάδα πριν από Barbie και Oppenheimer.
Νομίζω ήταν έτοιμη από μήνες αλλά υπάρχει το κόλλημα των Αμερικανών να ανοίξουν τα blockbuster όσο γίνεται πιό κοντά στην 4η Ιουλίου.Αυτό ήταν όντως περίεργο γιατί αν το έβγαζαν τέλος Οκτωβρίου δεν θα είχε καθόλου ανταγωνισμό. Δεν αποκλείω να ήταν θέμα αλαζονείας του Τομ Κρουζ, στο στυλ "να αλλάξουν αυτοί ημερομηνία, εγώ θα τους σκίσω".