Άρχισα ξανά το Dark Souls (ανοικτά spoilers)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το συγκεκριμένο σημείο είναι πάρα πολύ δύσκολο να πάρεις το 100% στο πρώτο playthrough, αφού θέλει συγκεκριμένη αλληλουχία. Χωρίς οδηγό με παλιές ορθόδοξες τεχνικές ίσως και στο 4ο-5ο.

Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά έχω ρίξει μία βασική ματιά στα achievements για να ξέρω τι να μην κάνω (π.χ. με τα όπλα) ώστε να αποφύγω να το παίξω πάνω από 2.5-3 φορές. Ξέρω π.χ. ότι όπου βλέπω spell το αγοράζω κ.λπ. Το δεύτερο playthrough θα κοιτάξω και walkthrough για να βρω όσα πρέπει.

Μετά τον Sif βρήκα και τον ιππότη που δίνει το ring που μειώνει το equipment load τον οποίο έφαγα πολύ εύκολα με την πρώτη και μετά έπεσα πάνω σε μία Ύδρα σε μία λίμνη και κάπου εκεί το άφησα για να συνεχίσω σήμερα.

Τα bosses γενικά είναι περίεργη υπόθεση, είναι πιθανό να κολλήσεις σε ένα εύκολο boss και να βγάλεις άνετα ένα δύσκολο. Πολλές φορές είναι και θέμα ρέντας ή μέρας :D Για παράδειγμα, πολύς κόσμος βρίσκει πολύ δύσκολο boss τον Manus και εγώ τον έβγαλα με την πρώτη ή δεύτερη φορά (έχει περάσει καιρός και δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά νομίζω με την πρώτη). Όλος ο κόσμος θεωρεί πανεύκολο boss τον Gaping Dragon και εγώ χρειάστηκα είκοσι κάτι φορές για να τον βγάλω. Τα bosses στο Dark Souls 3 μου φάνηκαν όλα πανδύσκολα και έκανα summoning σαν π***της για να τα βγάλω.

Back