Single Player RPGs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Έχουν και τα εταιρικά τους τραπεζάκια για πικ νικ. Κάτι που προφανώς θα συμβάλλει τα μάλα στη δημιουργία του next-gen open-world RPG τους.

Double-post

Αχαχαχ τι χλίδα είναι αυτή.

Το καλό που τους θέλω το next-gen open-world RPG που ετοιμάζουν να είναι επιτυχημένο.

Ούτε μια σπάτουλα στο κουζινάκι. Είναι στο κόκκινο στρατόπεδο;

@Tony Corvus

Λένε πως δεν είναι ούτε το "historical RPG" του, ούτε το "Darklands RPG", ούτε προφανώς το Avowed στο οποίο δεν έχει ενεργό ρόλο πέρα από κθαρά συμβουλευτικό.

Καλησπερα, εχει ακουσει καποιος για το Mod του ARX με τιτλο insanity?

Διαβασα οτι ειναι ενδιαφερον αλλα θελει το αρχικο παιχνιδι.

Αν έχω αυτοκτονικές τάσεις, υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο και δωρεάν πιοτί που έχει ξεμείνει από κάνα covid party, θα το σκεφτώ.

Το σκεφτόμουν σήμερα στις 11:11. Χρειάζεται όντως ένα αρθράκι και αν είμαστε εδώ θα το έχετε. θα σπάσουμε τα ταμπού και θα ενστερνιστούμε τον φίλο μας Todd <3

Το σκεφτόμουν σήμερα στις 11:11. Χρειάζεται όντως ένα αρθράκι και αν είμαστε εδώ θα το έχετε. θα σπάσουμε τα ταμπού και θα ενστερνιστούμε τον φίλο μας Todd <3
ο todd λεει οτι δεν του ζεστανες καλα την καρεκλα και οτι το τσαι ηταν αποτυχια :p

Ανανεωμένη λίστα με τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ RPGS ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝΕ111!!!!1!!! από το Rock, Paper, Shotgun.

Κλασικά η μισή λίστα είναι Not sure if serious material, αλλά κουβέντα να γίνεται. Επίσης, έχει και ένα-δυο games που δεν είχα καν ιδέα ότι υπήρχαν και μου κίνησαν το ενδιαφέρον, πχ Horizon's Gate.

Κλασικά η μισή λίστα είναι Not sure if serious material
Υπερβολές, σχετικά καλή λίστα τη βρίσκω. Ναι ok, μπορούμε να διαφωνήσουμε για semantics για καμιά 10αριά-15αριά από αυτά αν κατατάσσονται στα rpg αλλά πραγματικά έχω δει χειρότερες κατά καιρούς. Και κάπου διευκρινίζει στην αρχή ότι δεν είναι γενικά κι αόριστα τα καλύτερα ever, αλλά έχει ως προϋπόθεση να είναι "playable και fun" σήμερα. Σε αντίθεση με κάτι αρχαιολογίες relics σε λίστες τύπου codex που δεν μεταβάλλονται σχεδόν ποτέ... :trollface:

Κι εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Παιχνιδάρες που όμως δεν θα παίξουμε ποτέ, εκτός και ξεκινήσει το singularity σε αυτήν την ζωή

21/50
Ίσως και να προλάβω!!1

Έχω δει gameplay στο yt και σιγουρα θα το τσιμπήσω κάποια στιγμή. Ξέρουμε αν θα ερθει σιγουρα σε steam/gog, γιατί δεν εχω δει να αναφέρεται κάτι

Back