Tα ποκεμαν ρε μαν τα έπαιζα γιατί δε θέλουν μυαλό. Spam τις καλύτερες επιθέσεις και ez life.
Άμα είπα ότι σπαζόμανε με μάχες με γύρους εννοούσα αυτές στα ερπιτζιά που θένε μυαλό, όπως το ελεμέταλ έβιλ. Στα ΕΦ-ΕΦ δεν είχα θέμα, κάνεις ένα τανκιό, έναν για ζημιά-κατά-στόχου, έναν για αοε ζημιά και ένα χίλερ και τζιτζι ιζι λάιφ.
Τώρα δε θυμάμαι ποιος είπε ότι δε παίζει διάμπλο 2 επειδίς δεν έχει κόζμο, και άμα δεν το είπε κάποιος τότε ινβτέσσερα το πει, ορίστε, πριν λίγο την έβγαλα.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10574288_1527604124143247_1681502960529653811_n.jpg?oh=1f4135f74af705837b54cd39a1143d9b&oe=548C600F
Γενικά στα ερπιτζιά έχω έναν ιδιαίτερο τρόπο να αποφασίσω άμα είναι καλά.
1ον τα χωρίζω σε πάρτι-μπέησντ με "χρυσή τομή" ή να πω καλύτερα με "μέτρο σύγκρισης" το αγαπημενο μου Mπαλντούρη Γκέητ 2 και σε ουάν-μαν άρμι με κάμερα από πίσω, όπως το Γόθικ 2.
2ον, αν το παιχνίδι είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ λίγο κατώτερο από τα παραπάνω, αξίζει και το παίζω. Αν είναι πολύ καλύτερο εννοείται πως το παίζω!
Παραδείγματα λίιιγο κατώτερων, ανιξαιρέτω κατηγορίας: Άιςγιντ ντέηλ, Ούλτιμα εννιά, Δυο Κόσμοι δύο, άρα τα παίζω
Παραδείγματα καλύτερων, 2ης κατηγορίας, για τη πρώτη δε με έρχεται: Γουίτσερ αμφότερα, Μόρογιντ
Eν τέλει, μη με πολυδίνετε σημασία, είμαι παρασυρόμενος και η γνώμη μου για τα γκέιμς αλλάζει ασάπ, αν 'δω κάποιον να παιζει κάτι που δε με άρεσε πιο πριν, ζηλεύω και το παίζω και εγώ. Άμα π.χ. ο... Ναύαρχος μεταφράζεται? Ο Άδμιραλ τεσπά δεν είχε κάνει το παλιό εξκόμι λετς πλέη, δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ. Σαγαπάω Άδμιραλ με άνοιξες τα μάτια. Το ίδιο και για το Πουρνέλαο που πόσταρε την άλλη με τα γάλατα από γουίτσερ.