What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Single Player RPGs

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
G0O, δεν σου άρεσαν οι companions στο 2ο? Ποιους είχες πάρει μαζί σου? Από περιέργεια ρωτώ.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
To 2 δεν το έχω προχωρήσει αρκετά για να έχω άποψη, για να πω την αλήθεια. Το Pathfinder Kingmaker πάντως έχει πολύ καλογραμμένους companions, κλάσεις ανώτερους από το D: OS1. Έχω ακούσει πως το D: OS2 είναι καλύτερο από το 1 (και) σε αυτό το θέμα και χαίρομαι (εκτός απροόπτου το D: OS2 θα είναι το game που θα πιάσω σοβαρά αυτά τα xmas), αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα φτάνει το Kingmaker σε αυτό το θέμα. Αλλά time management να μην έχει, και όλα τα άλλα θα τα βρούμε.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Με αυτά και με αυτά πήρα πρέφα πως το Gamedec, που είχα πρηβιουάρει το καλοκαίρι και είχε αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας "2020", έχει πάρει εδώ και κάνα μήνα αναβολή για το 2021. Πάλι καλά.


Έχουν αρχίσει να ανεβάζουν και κάτι ενδιαφέροντα dev diaries στο Steam τους.

 

mruseyourbrain

Blackguard
Joined
Oct 29, 2015
Messages
1,178
Έχουν αρχίσει να ανεβάζουν και κάτι ενδιαφέροντα dev diaries στο Steam τους.

Δεν ξέρω πως θα είναι τελικά το παιχνίδι αλλά ο κόσμος που είναι βασισμένος (Τα βιβλία Gamedec του Marcin S. Przybyłek) δείχνει να είναι πολύ ενδιαφέρων, με βάθος και γνήσια Cyberpunk αισθητική.
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Eντυπωση μου κανει που ολοι αυτοι οι σεναριογραφοι, των RPGs ξερουν μονο Τολκιν και Μαρτιν καποιος πρεπει να τους συστησει Μαρκο Αυρηλιο, Ομηρο, γιατι οχι και Ηροδοτο.
To RPG μου θελω ναχει:
Παρτυ με 6-12 ατομα, να κοντρολαρω ολους μαζυ, αλλα και τον καθενα χωριστα, να κανω pause, να αλαζω θεσεις, εντολες, ξορκια, οπλα, να οριζω απο πριν τι να κανει ο καθενας σε καθε περιπτωση, οχι αντε ενα potion κι εξω απ την πορτα.
Ρατσες πολλες ρατσες οχι ενα human ενα elf κι ενα dwarf. Τοσα πηδηματα, βιασμους, ερωτες εχει καταγραψει η ιστορια, τι διαβολο στειροι ειταν ολοι αυτοι? δεν ξεπεταχτικε κανενα halfOrc, halfElf? που πηγαν Χομπιτ,Χαφλιν, ΓουντΕλφ, Νταρκ Ελφ, Γκιθγιακιδες και τοσοι αλλοι? Πουναι ο Βαγκνερ Πουναι ο Πουτσινι?
Ειδικοτητες, κι εδω τα παρασυρικνωσαμε, σπαθι/ασπιδα, 2Χαντ Γουιπον, Νταγγερ/τοξο, αντε κι ενας Μαγος για ολες τις χρησεις.
Βρε ΕΑ μου, βρε Bioware μου,βρε Larian κι ολοι οι υπολυποι, αλλο wizard, αλλο magi, αλλο Healer, Shaman, Druid, warrior,Paladin, Ranger, Thief, Assassin κτλ κτλ. Αλλο το πουλι του Ναυτη κι αλλο του Καντηλαναυτη.
Κοσμος, ενταξει μωρε και το διαστημα, και το Ιρακ κι ο δευτερος παγκοσμιος πολεμος και η μεση γη, βολευομαι. Σπαθι, Τοξο κι Αλογο να εχει
Ειδικοτητες, εδω κι αν τοχουμε παραχεσει. Χιουμανας, Ντορφας, Ορκας, Ελφας ολοι το ιδιο με οτι και να ασχολουνται, σπαθι ασπιδα τοξο μαγια σφεντονα, βοτανα, κατασκευη μουσταλευριας ( ναι ρε, το ξερω οτι το λενε crafting). Eδω μπερδεψανε αντρες με γυναικες, Ιδιο STR, ιδιο DEX. Nαι δεν λεω ειναι διαφορετρικο το λυκνισμα των γοφων στο περπατητα, για ποσο ακομα?
Ιστορια, εδω δεν κανω καμια παραχωριση. Την θελω μεγαλη, τεραστεια σε τεταστειους κοσμους (αυτα τα 2 πανε πακετο) με κυρια, δευτερευοντα τριτευοντα Κουεστςςς με καλους κακους, δολιους, ουδετερους, διαβολικους, αγαθους χαρακτηρες. Να εχει μαχες, ιντριγες, δολοφωνιες, προδωσιες, ανατροπες, φιλιες, αντιπαλοτητες, ανταγωνισμους και σεξ με χαμηλο φωτισμο, απαλη μουσικη και σατεν σεντονια στις καλυβες που παω για rest. Tελος οτι πω και οτι κανω ναχει διαφορετικη εξελιξη στην ιστορια.
Μισο, ρε μην βαρατε. Αυτοι δεν γραφανε στα κουτια των παιχνιδιων τους " everything you said, has meaning "?
Grafika αυτος ειναι ο μοναδικος τομεας που εχουν εξελιξει και ο μοναδικος που δεν ζητανε οι περισσοτεροι ερπιτζακιδες. Ενταξει να μην ειναι τα γραφικα της εποχης του παπου μου, αλλα και αν δεν ειναι η τελευταια τεχνολογια δεν με ενοχλει. καποιες ευκολιες π.χ. ζουμ ιν/αουτ, περιστροφη 360 μοιρες της καμερας βοηθανε. Κι αυτο το ισομετρικο, bird eye, συστημα, οχι οτι με χαλαει η δεν τοχω ευχαριστηθει, απλα εχει πολυφορεθει.


Και, που λες, πετεται ξαφνικα ο Μπουλας απο μια γωνια, λεγοντας
..."τι απαιτησεις, ειν' ολα αυτα που θες για να γουσταρεις
δεν πα να θελεις, οτι θες, τα τετοια τους θα παρεις!"
Και μου χαλαει τ'ονειρο, θιος σχωρεστονε, ο μπαγασας
 
Last edited:

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Real-time with pause διαβάζω.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Πάλι καλά που δεν ανέφερες κάνα NWN ως παράδειγμα :trollface:
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
OK να το πω περιληπτικα. Κατι σαν Baldur's Gate η Neverwinter Nights 2 με γραφικα DA Origins θα μου αρκουσε
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ευτυχώς που τα γράφεις αυτά όταν όλοι οι turnοφόροι-b(i)ased ντερλικώνουν κουραμπιέδες. Ειδάλλως θα σε είχαν σφάξει στο γόνατο με τα δίκρανα.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Οι turnφόροι παίζει και να έχουν στις ένοχες απολαύσεις το πρώτο NWN επειδή δεν χαοα με το... army of 2 (3 στο HoU).
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,813
Η α
Παρτυ με 6-12 ατομα, να κοντρολαρω ολους μαζυ, αλλα και τον καθενα χωριστα, να κανω pause,με την σειρα τους, να αλαζω θεσεις, εντολες, ξορκια, οπλα, να οριζω απο
Fixed that for you!:p

Πέρα από την πλάκα, περιγράφεις τα χαρακτηριστικά ενός τέλειου RPG (μετά την διόρθωση φυσικά!). Το κακό είναι ότι ενώ τα περισσότερα δεν είναι δύσκολα να γίνουν (τα races, classes πχ), σήμερα κυριαρχεί η τάση να είναι όλοι και όλα όμοια και οι διαφοροποιήσεις δεν βολεύουν. Μην ταλαιπωρούμε και τον πελάτη με πολλές επιλογές!
 

Chris2756

Blackguard
Joined
Nov 17, 2020
Messages
1,308
Μου αρεσε και το NWN (δεν βλεπεις avatar?Aribeth?), αλλα μονο ο Τοmy για παρεα. Το 2 μαρεσε περισσοτερο
Κι αλλα πολλα, IWD, Temple of El. Evil, Drakernsang
Απο τα ιντερνετικα μαρεσει το LoTRO γιατι ειναι ενα 50% RPG και μπορεις να παιξεις και σολο, αποφευγοντας ολη αυτη τη σαρα τη μαρα και το κακο συναπαντημα που βολοδερνει εκει μεσα.
Δεκτη καθε διορθωση, ρε παιδια, δεν ειμαι απολυτος, λιγο πανω λιγο κατω, εκει θα τα χαλασουμε?
Απλα γουσταρω καμια φορα γυριζοντας απο party leader Palladin στον Wizard μου τον Shand και να ακουω να λεει "...follow me. Your new Glorrius leader"
Και τα turn base battle ταχω χαρει δεν το κρυβω.
Και το Dragon Age,αν και λιγο πολυ λιγο, ληψο. Και ναι βρισκω το Origins καλλιτερο απο το Inquisition. Σταυροστε με.
Και, mike299, στεναχωριεμαι που συμφωνω μαζυ σου
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Και ναι βρισκω το Origins καλλιτερο απο το Inquisition. Σταυροστε με.
ειναι καλυτερο. οχι πως ειναι κακο το inquisition αλλα ειναι αλλου τυπου περισσοτερο. και το τι προβληματα εχει νταξ εχουν χιλιοειπωθεί.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Η σειρά Tales έχει επέτειο για τα 25 χρόνια της και η Bandai Namco έβγαζε κάθε μέρα κι από ένα μικρό βίντεο για τα παιχνίδια της και θα συνεχίζει μέχρι να τα καλύψει όλα, από τη νέα χρονιά. Ελπίζω όπου υπάρχει καπνός (καμιά συλλογή με τουλάχιστον τα παλαιότερα, από τα οποία τα περισσότερα δεν είχαν γίνει localized θα ήταν καλή ιδέα)...







ΥΓ. Τι παιχνιδάρα το Symphonia ρε γαμώτο, από τα πρώτα που είχα πάρει για Gamecube.
 
Top Bottom