ο ιδιος ο φελίπε λεει οτι η ιδεα του βιβλιου ξεκινησε απ το τοπ 70 του κοντεξ. δηλαδη αυτη ηταν η αφορμη για να σκεφτει να φτιαξει το βιβλιο. δεν ξερω αν συχναζει στο κοντεξ η αλλού, αλλά στα ανόουλετζμεντς, στο σπεσιαλ θενκς συγκεκριμενα, εχει πρωτα πρωτα το κοντεξ και το γουωτς.
σε άλλα νεα, τι θα πει καλοι μου αθρώποι παρωχημενο? μας βολευει? αυτο νομιζω πρεπει ναναι το πρωτο, μη σου πω το μονο, κριτηριο. ισα ισα, πολυ πολυ μοντερνο στα ματακια μου ειναι οταν σ αφηνει να γλιτωσεις κλικς και χρονο. αρχικα εβλεπες μονο τον τιτλο του αρθρου αριστερα πανω, αν ηταν κατι ΑΔΙΑΦΟΡΟ οπως jrpg η τιμπί αρπιγκί ας πουμε

, προχωρουσες. αν σε ιντριγκαρε ο τιτλος εβλεπες μ ενα κλικ την περιληψη του αρθρου, που ΠΑΝΤΑ ειχε καποιο σχετικο βοηθημα σε μορφη βιντεο. κι αν σ ενδιεφεραν και οι αποψεις του κοζμου, εκανες αλλο ενα κλικ και διαβαζες και τα κομεντς.
ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΕΝΑ, μαζεμενα, περιεκτικα, με μια λεξη γαμάτα. μπηκα στο αρπιγκιφαν και χαόα. στο γουωτς δεν εμπαινα απο συνηθεια, εμπαινα γιατι ειχε οτι χρειαζομουν. ασε που, με την ελαχιστη εμπειρια μου ως κέιμερ και αναγνωστη, δεν φαινοταν να τα παιρνει απο εταιριες και ξαναάσε που καλυπτε και κατι αρπιγκιά που τα χε ξεχασει κι ο δημιουργος τους.
θα λειψει, αν κλεισει, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει εναλλακτικη, οχι για λογους αναμνησεων κ γκλόρι ντεις.