bald_killer
Death Knight
Μονο κακό κάνει η Τροϊκα όπου και αν πάει
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εμ, όχι; Για μένα το γράψιμο σε ένα rpg είναι σημαντικό να συμπληρώνει ιδανικά την εικόνα, να σε ταξιδεύει.The writing is concise and to the point, which already makes it much better than in Pillars of Eternity.
Μπορεί, αλλά χρυσή μου (υποθέτω, δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος στην εποχή μας), το BG δε σε έπιανε από το χεράκι. Σε άφηνε να ανακαλύψεις δύσκολα encounters, ενέδρες, μέρη στα οποία δεν έπρεπε ακόμα να πας, και γενικά να φας τα μούτρα σου βλ. Ogre Mage, Bassilus, Sword Spiders κλπκλπ. Είχες πάντα αυτή την ανησυχία τι κρύβεται πιο πέρα. Το να βρεις γρήγορα συντρόφους και κάποιο πανδοχείο να ξαποστάσεις και να ανεφοδιαστείς. Την ανησυχία αν δε βρει το παγιδευμένο σεντούκι ο thief και φας το δηλητηριασμένο βέλος. Να σε δει κάποιος από τις παρυφές της ομίχλης του πολέμου και να σκάσουν μύτη οι φρουροί. Στο Black Geyser σε αυτές τις 4-5 ώρες που αφιέρωσα, πότε δε βρέθηκα σε δύσκολη θέση, μέσα στο πρώτο δίωρο είχα φουλ ομάδα, όλοι lvl3. Κάπου πάτησα και μια παγίδα που μου καψάλισε λίγο τα @@. Και; Είναι σαν να φοβόντουσαν οι devs μην τυχόν απομακρύνουν παίκτες που δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια (τυχαίο ταγκ @maladroid).But then again, wasn't the world in the first Baldur's Gate rather generic too?
Το ρίξανε τα παιδιά στο δισκορδ αλλά ας υπάρχει κι εδώ:
ρηλήζ ντέιτ για το μπροκεν ροουντς. περιεργως, μ ενδιαφερει σχεδον ζωηρά, αν και εχει 2 σπουδαια ελαττωματα, ειναι ποστνιουκλήα ΚΑΙ τιμπί μαζι. αλλά μου βγανει κατι απο ελίζιο κι εχει κι ενα ωραιο περιεργο μοραλ κομπας-κατι συστημα, που μ εξιταρει.
tl/ds : 14/11/23
έντι: βανω κι αυτο το βιδεο, γιατι δεν το χα προσεξει κι επειδη ξευρω οτι εχουμε πολλους ειρηνιστάς αναμεσα μας...