Stamatimenos
Death Knight
Φαίνεται να Γκοθικίζει αρκετά πάντως, οπότε καλά πάμε.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Band of Crusaders: πολωνικό (και αναπόφευκτα Witcher-esque) strategy-RPG με real-time μάχες (!)
Εαν μου άρεσε το Wasteland 3 αξίζει να δω και το Wasteland 2?
Κάτι για το MCU θα ήταν σίγουραΝαι γιατί ένα από τα bunkers/shrines στο παιχνίδι το έχω γράψει εγώ.
Ναι, ναι, ΝΑΙ! Βαρεθήκαμε τα παιχνίδια που θέλουν 5 χιλιάρικα υπολογιστή να τρέξουν, έλεος.Achieve 30+ FPS on decade-old laptops without dedicated GPUs, giving us excellent performance even on very low-end hardware.
ναι η αλήθεια είναι ότι θα περίμενα να πάνε ας πούμε σε godot, αλλά για να πάνε σε αυτή κάτι θα είδαν που τους βολεύει στο παιχνίδι που ετοιμάζουν, ίσως είναι καλή για openworld.μαζι σου, δεν αντιλεγω, η ανρηαλ μας εχει μαμησει τα νευρα τοσα χρονια με τις υλοποιησεις της στα κειμς (με μεγαλη ευθυνη των ντεβς βεβαια, που εχουν γραψει γενικως το οπιμαιζέισο στα κρεματζόλια τους).
αν κατι με "προβληματιζει", (μεσα σε πολλα εισαγωγικα, σιγα κιολας μην κοψω το μπραντς μου, απο ανησυχια για την μηχανη του γουέιγουο ρηάμς) ειναι οτι μ ενα προχειρο ψαξιμο στα χρονια υπαρξης της wicked engine, βλεπω οτι ελαχιστοι ντεβς την εχουν χρησιμοποιησει ενω ειναι φρη και οπεν σωρς. κι ενταξει, δεν ακολουθω μανιωδως την ανεξαρτητη σκηνη των κειμς, αλλά τα: Space Accelerator, Grass Zen, και wicked shooter πρωτη φορα τ ακουω.
χαβιν σεντ δατ, μακαρι να την κανουνε κουκλί και να τρεχει και σε λαπτοπ δεκαετιας που λεει ο λογος, λαμπαδες θ αναψουμε.
να και ο άλλος Χριστούλης έκανε βίντεο για αυτόμαζι σου, δεν αντιλεγω, η ανρηαλ μας εχει μαμησει τα νευρα τοσα χρονια με τις υλοποιησεις της στα κειμς (με μεγαλη ευθυνη των ντεβς βεβαια, που εχουν γραψει γενικως το οπιμαιζέισο στα κρεματζόλια τους).
αν κατι με "προβληματιζει", (μεσα σε πολλα εισαγωγικα, σιγα κιολας μην κοψω το μπραντς μου, απο ανησυχια για την μηχανη του γουέιγουο ρηάμς) ειναι οτι μ ενα προχειρο ψαξιμο στα χρονια υπαρξης της wicked engine, βλεπω οτι ελαχιστοι ντεβς την εχουν χρησιμοποιησει ενω ειναι φρη και οπεν σωρς. κι ενταξει, δεν ακολουθω μανιωδως την ανεξαρτητη σκηνη των κειμς, αλλά τα: Space Accelerator, Grass Zen, και wicked shooter πρωτη φορα τ ακουω.
χαβιν σεντ δατ, μακαρι να την κανουνε κουκλί και να τρεχει και σε λαπτοπ δεκαετιας που λεει ο λογος, λαμπαδες θ αναψουμε.