What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

SNIPER GHOST WARRIOR CONTRACTS 2

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Με αρκετά χρόνια στο κουρμπέτι η σειρά Sniper Ghost Warrior της CI Games δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Μετά την ομολογουμένως όχι και τόσο δυνατή πρώτη τριλογία, οι Πολωνοί πήραν μία στροφή αφήνοντας πίσω τους τους ανοιχτούς κόσμους και ξεκίνησαν την δημιουργία συγκεκριμένων και με κάποιο βάθος αποστολών. Αυτό το μοντέλο φάνηκε να δουλεύει κι έτσι μετά την επιτυχία του Sniper Ghost Warrior Contracts, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα του διαδόχου του, σε ένα μοντέλο κυκλοφοριών που θυμίζει αρκετά αυτό του Hitman. Όπως και προηγουμένως, έτσι κι εδώ οι αποστολές που καλούμαστε να ολοκληρώσουμε συνθέτουν μία γενικότερη ιστορία.



Πάνοπλος και πανέτοιμος για κάθε πιθανή κι απίθανη βολή



Η ιστορία αυτή...

Continue reading...
 
Last edited by a moderator:

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Eξεπλάγην ευχάριστα με την απότομη στροφή που κάνανε στο πρώτο Κόντρακτς και αφήσαν πίσω τις κωλοφντουτιές της πρώτης τριλογίας. Εκεί που άκουγα για Σνάιπερ Γκoστ και προσπερνούσα διακριτικά, πλέον μπήκανε για τα καλά στο στόχαστρο. Βοηθάει και ότι η Ρεμπέλιον σνάιπερ γκέημ σε σύγχρονο σέτινγκ δεν έχει σκοπό να φτιάξει ποτέ.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Ακριβώς αυτό φιλτατε σόδα. Επιτέλους έφτιαξαν κάτι διασκεδαστικό. Τα ορίτζιναλ μπροστά στα contracts φαντάζουν σαν ανέκδοτο
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,850
Δε περίμενα 90αρι σε Ghost Warrior τίτλο.

Ευχαριστούμε για το άρθρο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Προσωπικά περίμενα ένα ψιλοακυρο, ψιλο αρπαχτή σουτερ με διόπτρες. Αυτό που στήσανε τους χάρτες για διαφορετικές προσεγγίσεις ήταν που το απογείωσε.

Σήμερα έσκασε ένα πατς βέβαια που επηρεάζει κάπως την δυσκολία και ελπίζω να μην μπερδέψει τα πράγματα. Όπως επίσης ελπίζω να έστρωσε τα memory leaks και τα κατεστραμμένα γραφικά
 
Top Bottom