By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Για την ιστορία διάβασα ότι το πρασινάκι είναι για τα παιχνίδια που έχεις.Μήπως δεν ήταν ακόμα όταν πάρθηκε η screenshot; Δεν το ξέρω για να πω την αλήθεια, το υπέθεσα επειδή το εικονίδιο του verified είναι πράσινο.
Στο Fan the Deck ανέφερε τα Apex Legends, Star Wars: Squadrons, Destiny 2Μπήκαν στα unsupported τα anticheats. Δεν έχω κοιτάξει ποια λείπουν αλλά αν λείπει κάποιο αυτό σημαίνει ότι απάντησε στην Valve
Σήμερα είναι η μέρα που θα δημοσιευτούν τα preview videos για το Steam Deck, πιθανότατα είτε στις 19:00 είτε στις 20:00, με outsider τις 16:00. Εννοείται ότι θα τα ποστάρω εδώ αμέσως μόλις εμφανιστούν.
Αν κατέβει άνετα τον βγάζουν υπουργό οι παλακίδες του εδώ στο forumΣε πλήρες σοβαρό mode: serpents are gonna serpent.
O Tim βλέπει ότι χάνει μερίδιο της αγοράς με το να στείλει την playerbase του σε Valve hardware με εύκολη πρόσβαση στο Steam, και ταυτόχρονα παραπληροφορεί. Μια συμφωνία με το ελληνικό δημόσιο ενώ είναι εκλεγμένος σε αυτό και είναι γνήσιος Έλλην.
Ο Τίμαρος δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει το Easy Anti-Cheat για το Fortnite στο Linux, άρα δεν έχει Fortnite στο Steam Deck. Ο λόγος:
έλα μωρέ που θα τσιτάρουν οι 10 λινουξάδες που παίζουν παιχνίδιαΜια μικρή δικιά μου εμπειρια πριν απο 14-15 χρόνια (σε πάρα πολυ μικρό δείγμα αλλά απλά το αναφέρω)
Σε ένα παιχνίδι που έπαιζα (Smokin' guns λεγόταν) όσο ήταν μόνο σε λινουξ δεν είχαμε καθόλου cheaters με το που μεταφέρθηκε και σε windows έγινε ΠΑΝΙΚΟΣ