Steam - O ναός του Γκέιμπ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τεράστια αγορά μεν, αλλά με 53 γκέημς τι κομμάτι από τη πίτα; Καλύτερα να φάνε τα νύχια τους, πιο πολύ θα χορτάσουν. Εκτός κι αν βάση νόμου είναι υποχρεωμένος ο κάθε κινέζος να αγοράζει τουλάχιστον ένα γκέημ το μήνα από το στορ. Στρενθ ιν νάμπερς.
 
Τεράστια αγορά μεν, αλλά με 53 γκέημς τι κομμάτι από τη πίτα; Καλύτερα να φάνε τα νύχια τους, πιο πολύ θα χορτάσουν. Εκτός κι αν βάση νόμου είναι υποχρεωμένος ο κάθε κινέζος να αγοράζει τουλάχιστον ένα γκέημ το μήνα από το στορ. Στρενθ ιν νάμπερς.
τα παιχνιδια κινεζικων studio περνανε πρωτα απο review στην κυβερνηση πριν κυκλοφορησουν στην αγορα εκει. το ιδιο υποθετω θα γινετε και εδω.
 
Ναι φαντάζομαι θα προστεθούν στη πορεία περισσότερα που θα πάρουν το πράσινο φως, αλλά και πάλι προκαλεί ανατριχίλα ο μικρός αριθμός τους στην αρχή. Θα είχε φάση μία λίστα με τα κριτήρια επιλογής, ή ακόμα καλύτερα ένα σάιτ με ρηβιούζ εγκεκριμένα από την κυβέρνηση.
 
Τεράστια αγορά μεν, αλλά με 53 γκέημς τι κομμάτι από τη πίτα; Καλύτερα να φάνε τα νύχια τους, πιο πολύ θα χορτάσουν. Εκτός κι αν βάση νόμου είναι υποχρεωμένος ο κάθε κινέζος να αγοράζει τουλάχιστον ένα γκέημ το μήνα από το στορ. Στρενθ ιν νάμπερς.
Είναι τόσο μαθημένοι εκεί στα MTX, που το να ξοδεύουν in game χρήματα τους φαίνεται τόσο φυσιολογικό όσο εσένα να πάρεις καφέ από την καφετέρια. Και 1 game να είχε μόνο, μπορεί να έκανε δις σε τζίρους
 
Μιας και τις προάλλες ρωτούσα για το Mad Max και όλοι είπατε καλά λόγια, να πω πως ο Ατμός το έχει 75% off, στα 5 ευρώ. Καρμικά πράγματα, τσιμπήθηκε συνοπτικά, ειδικά από τη στιγμή που το ProtonDB το κατηγοριοποιεί ως native.
 
ειδικά από τη στιγμή που το ProtonDB το κατηγοριοποιεί ως native.
δυστυχώς υπάρχει ένα ρεύμα αναστροφής στην επίσημη υποστήριξη λίνουξ.


Το mad max ήταν από τα παιχνίδια που έφερε στο λίνουξ η Feral Interactive.


Εγώ δεν θα χρειαζόμουν να κοιτάξω το protondb για να ξέρω την ύπαρξη native. Παρακολουθούσα το gamingonlinux.
 
Μπα, όποτε θέλω να παίξω κάτι, πρώτα τσεκάρω HLTB για completionist χρόνο. Αν είναι εντός min-max ορίων, τσεκάρω ProtonDB για status. Οτιδήποτε κάτω από Gold κόβεται ακαριαία, στα Gold τσεκάρω 2-3 PC configs δειγματοληπτικά και στα Platinum αγοράζω με κλειστά μάτια. To the point.
 
Μπα, όποτε θέλω να παίξω κάτι, πρώτα τσεκάρω HLTB για completionist χρόνο. Αν είναι εντός min-max ορίων, τσεκάρω ProtonDB για status. Οτιδήποτε κάτω από Gold κόβεται ακαριαία, στα Gold τσεκάρω 2-3 PC configs δειγματοληπτικά και στα Platinum αγοράζω με κλειστά μάτια. To the point.

Τι αποτελέσματα είχε γενικά αυτό; Τα Platinum είναι 100% σίγουρο ότι θα παίξουν; Είχες ποτέ σημαντικά προβλήματα με Gold τίτλους;
 
Προβλήματα δεν είχα γενικότερα, το πολύ να χρειαζόταν να δοκιμάσω διαφορετικές εκδόσεις Proton σε κάποια παιχνίδια για να τρέξουν. Πχ Witcher III έπαιξα με 4.11 αντί για latest.
 
χ Witcher III έπαιξα με 4.11 αντί για latest.
Ποια έκδοση πυρήνα έχεις, ποια έκδοση mesa έχεις (ή driver nvidia). Βρίσκω πιο πιθανό το πρόβλημα να είναι ότι οι νεώτερες εκδόσεις proton να απαιτούν νεώτερες εκδόσεις driver. Εκτός αν στο έκανε απλά σε μία έκδοση proton, γιατί αν όντως υπήρξε θέμα λογικά διορθώνεται στην αμέσως επόμενη έκδοση.
 
Τι αποτελέσματα είχε γενικά αυτό; Τα Platinum είναι 100% σίγουρο ότι θα παίξουν;
κρίνοντας από μικρή προσωπική εμπειρία (τα πάντα δουλεύουν) και ότι υπάρχουν αρκετές αναφορές από κόσμο που παιχνίδια που παίζουν μια χαρά στο λίνουξ αλλά έχουν πρόβλημα στα windows θα έλεγα ότι φαίνεται το ποσοστό επιτυχίας αν περιοριστούμε στα platinum υπερβαίνει αυτό που έχουν τα windows.
 
Kernel/mesa ό,τι είχε το τότε Pop release στα repos, δεν έχει χρειαστεί να βάλω χέρι. Πολύ πιθανό να ήταν κάτι που μετά διορθώθηκε, αλλά έπαιξε flawlessly με 4.11 και ήταν set and forget το όλο πράγμα, δεν ασχολήθηκα περισσότερο.

Τώρα:
Code:
$ inxi -SG
System:    Host: termitsator Kernel: 5.8.0-7642-generic x86_64 bits: 64 Desktop: N/A Distro: Pop!_OS 20.10
Graphics:  Device-1: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Ellesmere [Radeon RX 470/480/570/570X/580/580X/590] driver: amdgpu
           v: kernel
           Display: x11 server: X.Org 1.20.9 driver: amdgpu,ati unloaded: fbdev,modesetting,vesa resolution: 2560x1440~60Hz
           OpenGL: renderer: Radeon RX 580 Series (POLARIS10 DRM 3.38.0 5.8.0-7642-generic LLVM 11.0.0) v: 4.6 Mesa 20.3.2

Στα platinum πάω κι εγώ όντως χωρίς δεύτερη σκέψη.
 
Βγήκε προχθές το Ζόμπι Άρμυ 4, το θυμήθηκα σήμερα, πάω από το στορ να ρίξω μια ματιά. 50 ευρώ το γκέημ κι άλλα τόσα το σήζον γεμάτο χαρακτήρες, πίστες και όπλα. Τους έχει φάει η μλκ μιλάμε. Θετικά ρηβιού πάντως από τους 15-20 που το αγόρασαν, οπότε θα τιμηθεί σίγουρα όταν με το καλό μπει σε κανένα χάμπολ μπάμπολ η κομ-πλητ.

Φαν φακτ: ήμουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ όταν βγήκε το 3 αποκλειστικά ως μέρος τριλογίας κι έκανε με το στανιό 45 ευρώ παρέα με τα δύο πρώτα. Τα οποία θυμάμαι να ήταν γκέημς των 15-20 ευρώ. Και σκάει τώρα το 4 και θέλει μια κατοστάρα μόνο του.

Υπάρχει λόγος που γκέημς ογκόλιθοι όπως το φωλγκάηζ ή η πρόσφατη πιξελούμπα το βάλχαϊμ πετυχαίνουν από το πουθενά. Χαμηλή τιμή, δίνεις 100 κλειδιά σε στρήμερς και πατάς το μαγικό κουμπί του ρηλής. Κάνε το ίδιο με πενταπλάσια τιμή και δες τι θα γίνει.
 

Bγήκε το ντέμο αυτουνού, 22 γκίγκα μόλις. Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το τι είναι, αλλά οκ και μόνο που θα βάλει λίγο παραπάνω το μπάκλογκ στον πάγο αξίζει ένα κατέβασμα.
 
Το Sinking City ξανανέβηκε στο Steam, με 60% έκπτωση
 
Άψογο οπτικοακουστικά το Αουτράιντερς. Γκέιμπλεϊγουαϊζ ένα ψιλοτζενέρικ γραμμικό πίου πίου με σκιλς και λούμποξ είναι, αλλά οκ άρτιο σε όλα. ΕΚΤΟΣ από δύο πράματα. Αόρατοι τοίχοι που σε κόβουν κάποιες φορές σε άκυρα σημεία, αλλά ίσως και να φταίει που περίμενα ψιλοανοιχτό κόσμο προς εξερεύνηση. Μλκ όπως και να έχει να μη τελειώνει ο χάρτης οτπικά, αλλά να μη σε αφήνει να πας κατά 'κεί. Ευτυχώς δεν το κάνει συχνά όσο έπαιξα. Και το κόβερ ή το σκαρφάλωμα που λόγω γραμμικότητας γίνεται αποκλειστικά όπου θελήσει το γκέημ. Πλατφόρμες που θα περίμενες να ανεβαίνει με τα χίλια, αν δεν πας πιο δίπλα που είναι η περιοχή σκαρφαλώματος δεν κάνει τίποτα. Το ίδιο με το κόβερ. Ντιβίζιο πχ βλέπεις κάτι που θα μπορούσε να σε καλύψει; Σε καλύπτει. Εδώ πατάς κόβερ σα τον χαζό, δε κάνει τίποτα και πας δεξιά αριστερά στο τοίχο μέχρι να βρεις το σημείο που σε αφήνει να καλυφτείς. ΙΣΩΣ να ήταν και μπαγκ, τώρα που το σκέφτομαι. Και η ιστορία παρακολουθείται ευχάριστα, αν και δεν εμβάθυνα. Την περνούσα λίγο βιαστικά, για να την πιάσω πιο ζεστά όταν κι άμα ασχοληθώ. Χάμπολ θέλοντος και τσόις επιτρέποντος. Κοόπ δε δοκίμασα, αν κι έφτασα στο σημείο που ανοίγει. Λογικά θα βγάζει έξτρα γούστα εκεί.
 
Back
Top