By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Σχετικό αυτό. Ναι ok, δεν έτρωγα αρνί-κατσίκι συχνά μικρός, εκτός από (κλασικά) Πάσχα και κάποιες φορές κοκκινιστό με μανέστρα/κριθαράκι στο φούρνο και δε με "ξενίζει" ή κάτι τέτοιο, αλλά δε νομίζω ότι είναι τυχαίο αυτό που λένε για κάποιον που έχει ιδρώσει και μυρίζει, ότι μυρίζει "τραγίλα-γιδίλα-προβατίλα" κλπ.Έχω καταλήξει ότι ο κόσμος λέει ότι του βρωμάει το κατσίκι και το αρνί γιατί πολύ απλά μεγαλωσε με αλλά κρέατα
Και σκέτο ξίδι κάνει, μην τα κάνουμε δύσκολα γιατί κάποιοι δεν ξέρουν από αρνίBtw για όσους τους "βρωμάει το αρνί" υπάρχει προτίπ σύμφωνα με το οποίο το μαρινάρεις για κάμποσες ώρες σε ένα σκεύος μαζί με κρασί και φέτες πορτοκάλι, και μετά όχι μόνο δε μυρίζει αλλά γίνεται και λουκούμι.
το οποίο δείπνο μαζί με τα σκάγια πέρασε από μούλιασμα σε ξίδι ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Αλλά που να ξέρετε εσείς, αυτά είναι για αρχόντους.^Έίπε κάποιος που έφαγε σκάγια με το δείπνο του.
Επίσης, εμείς φίλτατε κυλιόμαστε στις λάσπες αλλά κάνουμε μπανάκι πριν ξαπλώσουμε, Εσείς;
Franz Ferdinand intensifiesΙσχύει. Μόνο οι άρχοντες τρώνε σκάγια στο δείπνο τους...
![]()
Πνίξουμε sth sth,Μόνο οι άρχοντες τρώνε σκάγια στο δείπνο τους.
αυτά είναι για αρχόντους.